raz som skúšala s aplikátorom keď som začínala ale nešlo mi to tak som sa na to vykašľala
a v lete keď sa idem kúpať tak používam tie vazelínové Protect ono je to také super keď mám všade tú vazelínu (teda aspoň taký pocit pri tom mám že ju mám až v riti skoro)
@greyness neviem, ja som bola od 11tich rokov zvyknutá na vložky a keď som si v 14tich bola nútená dať tampón bolo to pre mňa divné, cítila som sa nesvoja a hrozne to bolelo keď som to vyťahovalo, to bol najväčší problém..
A teraz, keď musím na dovolenke, alebo tak tak prežijem, ale snažím sa tomu vyhýbať..
@najivna no neviem jak to zistím, ja mám práve, že je to furt nasiaknuté až dosť.. ale ako rada by som si už na tie sprosté tampóny zvykla, lebo behať všade s vložkami no nič moc, takže každú radu ocením
Mňa to bolievalo, ale na to sú dobré tie OB pro comfort, majú tú vrstvu takú s ktorou to ide hladko, a ani to necítim.
Prvá skúsenosť bola nejak tri mesiace po prvej menštruácií, keď som bola na dovolenke, a celú som ju prežila s tampónmi, takže v pohode, a odvtedy nechcem vložky už ani vidieť, je to fuj!
A bez aplikátora, nikdy som s aplikátorom nemala a ani nechcem, lebo si priplatím nejak 2 eurá za aplikátor, nech si ten aplikátor niekam strčia, podľa mňa je na dve veci.
@sheily Ak je ti tampón nepríjemný a cítiš ho v sebe, tak ho máš zle založený, vtedy to samozrejme bolí aj pri vkladaní a to najskôr preto, lebo sa mimovoľne "stiahneš"... Skús si čupnúť, keď si ho vkladáš alebo vyberáš a hlavne sa uvoľni
Prvýkrát som ich použila už stráááášne dávno, bolelo ma to, lebo som nevedela ako na to, zle som si to zaviedla, neskôr som to skúšala, tiež mi to nešlo ešte asi 2x a potom som prišla, kde je problém...a odvtedy uprednostňujem tampóny.
Kupujem tie najlacnejšie na predajni - či som mala KOTEX, OB alebo nejaké DMkovské, výsledok bol rovnaký, veď je to len vata so šnúrkou a ostatne sa platí len za značku prípadne peknú krabičku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
nepamatam sa bolo to davno
neviem naco je ten aplikator pokial si vies umyt ruky
a neni mi to dvakrát príjemné ten tampón, ale keď už musím tak OB
nepamätám, sú to roky.
nikdy som tie s aplikátorom nepoužila.
raz som skúšala s aplikátorom keď som začínala ale nešlo mi to tak som sa na to vykašľala
a v lete keď sa idem kúpať tak používam tie vazelínové Protect ono je to také super keď mám všade tú vazelínu (teda aspoň taký pocit pri tom mám že ju mám až v riti skoro)
A teraz, keď musím na dovolenke, alebo tak tak prežijem, ale snažím sa tomu vyhýbať..
Prvá skúsenosť bola nejak tri mesiace po prvej menštruácií, keď som bola na dovolenke, a celú som ju prežila s tampónmi, takže v pohode, a odvtedy nechcem vložky už ani vidieť, je to fuj!
A bez aplikátora, nikdy som s aplikátorom nemala a ani nechcem, lebo si priplatím nejak 2 eurá za aplikátor, nech si ten aplikátor niekam strčia, podľa mňa je na dve veci.
a pre @tomias -a
GOJIRA KOKOT
ten bez aplikatoru mi ani nesiel zaviest poriadne
Prvá skúsenosť-bolelo,nešlo to tam,tak som sa na to vykašlala
A nie,nekupujem s aplikátorom...
Prvýkrát som ich použila už stráááášne dávno, bolelo ma to, lebo som nevedela ako na to, zle som si to zaviedla, neskôr som to skúšala, tiež mi to nešlo ešte asi 2x a potom som prišla, kde je problém...a odvtedy uprednostňujem tampóny.
Bez aplikárotu.
a prvá skúsenosť ? neviem , asi keď som mala 12 a v pohode všetko ..
bez aplikátoru.