nie som sice uz bratislavcan, ale z tychto moznosti jednoznacne raca, ta mi prirastla k srdcu celkom. hlavne kvoli dostupnosti lesa, kvoli miestnym specifikam atd.
keby som ale mal neobmedzene moznosti, skor, nez jedno prepychove sidlo v nejakej dobrej stvrti, by som volil viacero malych bytov vo mojmu srdcu blizkych lokalitach v Europe (takze aj Presporok, ano, ale ten by nebol asi na prvom mieste zrovna)
Staré mesto, niekde pri Modrom kostolíku, alebo okolo Panenskej alebo na Panskej. Alebo na Kolibe, pod Slavínom... cestou hore na Slavín sú také krásne staré (miestami strašidelné) vily... reálne by mi stačilo Nové mesto
Bývam v Petržalke a aj by som tu chcela vlastný byt, ale niekde na začiatku v tichej lokalite s výhľadom do dvora a vhodne orientovaný. Je odtiaľto blízko do mesta (aj peši), dosť zelene. Alebo potom domček tam pod Horským parkom (smerom k Patrónke, nie k Slavínu) Alebo doma v Dúbravke pod lesom, v spomínanom Líščom údolí alebo domček v Rači tam hore pri Peknej ceste, by som len zbehla do práce na bicykli
Kebyže mám neobmedzené množstvo prostriedkov, predovšetkým by som nechcela bývať v BA, ale kebyže si musím vybrať, asi niekde v okolí hl.stanice (tam síce aj bývam momentálne, ale tak nie je to môj byt) - najlepšie v tom hoteli Spirit rovno a odkúpila by som lekáreň Salvatori a spravila v nej nejaky underground klub
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Za mna by to boli Palisady.
Tie patria pod Stare mesto.
Za mna Raca - na okraji a vela zelene.
keby som ale mal neobmedzene moznosti, skor, nez jedno prepychove sidlo v nejakej dobrej stvrti, by som volil viacero malych bytov vo mojmu srdcu blizkych lokalitach v Europe (takze aj Presporok, ano, ale ten by nebol asi na prvom mieste zrovna)