Jasné, že to nie je nič esteticky ani inak príťažlivé. Ale čo ja viem, skúsili ste niekedy v tých dňoch zobrať svoju frajerku do sprchy (kde úplne minimalizuješ všetko "to", čo je na tom nepríjemné, a za čo sa dievčatá hanbia a nechcú pre to mať styk s nikým a ničím) a tam ju poľúbiť?
Ak nie, tak nekecaj.
Určite je kopa dievčat, ktorým je počas menštruácie fakt zle a tak, ale zase je kopa tých, ktorým zle nie je a zo všetkých tých hormonálnych hladín a blbostí majú nutkanie "vojet" hocičo, len ti to nepovedia, lebo, veď jasné, je to nechutné.
Podla mňa zle položená otázka, odpoveď na ňu, nie nevzrušujú. Ale vadí mi, že ženy odmietajú sex, lebo sa hanbia povedať, že ich majú, alebo že si musia najprv odbehnúť vybrať tampón či vložku...a pritom sú skoro vždy 100% nadržanejšie. a kebyže nie som prudko empatívny tak ma to nenapadne, neopýtam sa, nenavrhnem riešenie a nemáme sex. Proste taká hlúposť ako hanba a koľko sexu sa nevykoná kvôli nej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
50 komentov
by si sa divila!
už som aj také počula.
no...
fuj teba desiatimi oblukmi obchadzat
Jasné, že to nie je nič esteticky ani inak príťažlivé. Ale čo ja viem, skúsili ste niekedy v tých dňoch zobrať svoju frajerku do sprchy (kde úplne minimalizuješ všetko "to", čo je na tom nepríjemné, a za čo sa dievčatá hanbia a nechcú pre to mať styk s nikým a ničím) a tam ju poľúbiť?
Ak nie, tak nekecaj.
Určite je kopa dievčat, ktorým je počas menštruácie fakt zle a tak, ale zase je kopa tých, ktorým zle nie je a zo všetkých tých hormonálnych hladín a blbostí majú nutkanie "vojet" hocičo, len ti to nepovedia, lebo, veď jasné, je to nechutné.