U nás deviataci dnes spievali tú našu každoročnú že: "To nieje, nieje lúčenie , hoc chveje sa nám hlas, sme vážne láskou spojení a zídeme sa zas. " ........... - - - :/
zakladna :na konci sme spievali , kazdy zazvonil zvonom a potom sme isli po kazdej triede na skole a s kazdym sme si podali ruku a prirodzene sme robili galakticky rachot a hluk
stredna: na konci to iste len sme nepodavali ruky ale tretiaci dali kazdemu kvet
No, my sme spievali Elán a skôr sme hučali a vrešťali, mali rapkáče, píšťaly, ohadzovali malých cukríkmi a konfetami. Na strednej sme mali taký prenosný reprák, a to bola naša obľúbená,
ukážka
, to bola naša hymna a táto tiež
A zase vreskot, hukot, krik, cukríky, s triednou sme si spravili v triede takú párty, behali sme sa učiteľmi čo nás učili, za riaditeľom a zástupkyňou, dali im po ruži a aj zo zákuskov (z tej párty). Nakoniec sme zakotvili v krčme. Bože, ako mi chýba stredná
nic sme nerobili.. den pred koncom sme tusim maximalne mali dake "posedenie" s triednou, kde sme sa rozlucili a tie kecy, ze sa zas stretneme a bla bla, proste to, co sa vzdy hovori a nikdy nesplni..
.. na zš nie, ale na strednej.. všetci mali pripravené, že bude sa spievať toto, toto, toto, naučte sa slová! .. prišli sme do triedy a nikto nič vyšli z triedy a zas začali spievať a dokola tú istú pesničku "mám ja hrušku", lebo nikto žiadne iné slová nevedel
no u nás to isté...jeden rok sa mi to veľmi páčilo keď im triedny učiteľ pritom ešte hral na husle potom každý učiteľ povie tým 9-takom niečo a keď tam máme niaku rodinu alebo kamarátov tak im dáme niaky darček alebo kyticu a tak
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
stredna: na konci to iste len sme nepodavali ruky ale tretiaci dali kazdemu kvet
zakladna+stredna : na konci sme sa spili do komy
ukážka
, to bola naša hymna a táto tiež
A zase vreskot, hukot, krik, cukríky, s triednou sme si spravili v triede takú párty, behali sme sa učiteľmi čo nás učili, za riaditeľom a zástupkyňou, dali im po ruži a aj zo zákuskov (z tej párty). Nakoniec sme zakotvili v krčme. Bože, ako mi chýba stredná