nemam rada tie chlpy. ked su tam chlpy obcas sa mi dostanu do ust! bleeee. a najhorsie vyzara uplny metros ze sexi fesi a cuhaju mu zo slipov chlpy. fuj fuj
Dnesne zeny chcu uz z chlapov bezchlpatych buzerantov alebo,aby vyzerali ako zeny. Kde je potom muzskost ked kazdy kokot si holi uz hrud, nohy,podpazuchu, okolo ftaka, gule, prdel a nechcete,este aby sme si holili aj obocie?! Jebla moda a ja rozhodne tomu nikdy neprepadnem.Nehovorim,ze neskratit na minimum,to ok,ale byt vyholeny na to vam mozem z vysoka srat! Muz ma mat chlpy,zena nie a nie opacne.
sice som hlasoval, tak, ale......vela zalezii na konkretnom. lebo ked ma niekto hnusne, nechutne huste cierne, tak to je na grc, a treba to minimalne skratit,upravit. na druhej strane ked ma niekto kratke a svetle, tak nemusii vobec upravovat ako vravim, zaleziii na konkretnom cloveku.
a dievcata,ako fajcite ked mate v ustach chlpi??? to ako nechapem. mne sa to nikdy nestalo. ale niekde som cital, ze zeny nevedia fajcit. tak sa ani necudujem
23!!!!! vobec nemas pravdu!!! co este by ste od zien nechceli!!! jasne ze ved chlapi nemusia nic!! vsetko musia len zeny vsak? ked muzom vadi uz zensky 3-dnovy"jezko" tak aj chlapi sa budu holit!!!! nech si skusia ake to je!!! zeny sa musia holit vsade!!! vy muzi nemusite holit nohy ! tak newem o co ti tymto tvojim prispevkom islo! ked aj zeny tak aj chlapi! tolko moj nazor!
ja pri svojich vystupeniach na mole, musim byt tip top a nejake chlpy??? no katastrofa, ale aj chalani hetero musia si myslim torchu o seba starat, ide tu hlane o hygienu a konecne aj o sympaticky vzhlad pre babenky...filip
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
62 komentov
a dievcata,ako fajcite ked mate v ustach chlpi??? to ako nechapem. mne sa to nikdy nestalo. ale niekde som cital, ze zeny nevedia fajcit. tak sa ani necudujem