cosi sama nikdy, nahodou by sa na mna kukala predavacka takym tym pohladom strasnym a asi by som sa prepadla od hanby alebo nieco proste ked mi dojdu vlozky vzdy cakam na maminku kym mi ich donesie lebo mam iba 11, tak sa hanbim...
a nie kdeze radsej si necham tu istu vlozku 9 hodin ako by som si ju mala vymenit...pfff
Sama....zo začiatku som sa cítila trápne ...ale preboha ! 21. storočie a má ich každá zdravá žena ...tak čo? Mám vybratú fajn drogériu kde predavačky nezazerajú ako dementné
bože moj nikdy v živote som sa necítila trápne, nemám problém zobrať si ich v obchode bez košíka do ruky spolu s čokoládou a behať tam s tým.. podobne kupujem aj prezervatívy či lubrikačný gél v DMke, proste čo je na tom veď na to to tam majú, aby si to ľudia kupovali
a ešte som chcela dodať, že to je rposte ako by mal na teba dakto divno pozerať preto, že si kupuješ toaletný papier, proste normálna vec, aj ak by som stretla vtedy dakoho známeho, no a čo?
preboha veď je to normálna vec, predavačka ktorá sa čudne pozerá na zákazníčku keď si kupuje vložky/tampóny musí byť buď nejaká staromódna alebo chlap alebo neviem veď to je normálne úplne
a samozrejme že to treba meniť.. aj v škole.. ak si tam dlhšie tak určite.. hlavne pri tampónoch, nie je zdravé keď máš dlho jeden tampón alebo vložku..
Tak väčšinou mi kupuje vložky a tampóny mamina, keďže ona chodieva na nákupy. Ale ak je treba, tak si zbehnem aj sama v pohode kúpiť. Nepozerajú na mňa čudne, ale keby pozerali, tak im vypichnem oči, snáď kvôli ich pohľadom nevykrvácam. A v škole chodím na wécko iba kvôli tejto potrebe.
šak kúpim ja mám problém v šitnej škole s hyg. vreckovkami, máme tam len toaleťák v bufete, ta vtedy každý kuká ani si ho neviem dať do tašky, bo sa nezmestí, skryjem na hajzli a furt niekto ukradne , moe neznášam moju školu ... ale o mesiac aj dačo tam už kooonečne nebudem!
mama mi zvycajne sa vzdy tomu vyhnem len ani nechcem oc ist ale zas neberem to za tragediu.. ...a vskoleno neznasam to ako kedy nie casto lebo to nemam rada!
ja som sa cítila trápne iba raz, ale to nebolo s vložkami.
to bolo, keď som zistila, že v mojom nákupnom košíku nie je nič iné, ako dve maxi balenia kondómov a strašne veľa piva. predavač!!! sa na mńa kukal ako na nejakú pobehlicu
aj mne to bolo spočiatku trápne, lebo som bývala v malom meste a predavačky a všetcia si ťa pamätajú..chodila som vždy do 101 drogerie a čakala pokial tam nebude nikto znamy..dovtedy som len tak okolo toho behala ako keby som si nevedela vybrat..neskor ked som bola starsia tak som si na to zvykla a uz mi to take trapne nepripadalo..
Raz som to bol/musel ísť kúpiť, pri regále som sa cítil ako keby ma vyhodili niekde v lese s kufra. Asi po 5-8 minútach študovania obrázkov som prišiel na to že tie kvapky označujú pravdepodobne "nasávanie" , rozhodol som sa že zoberiem "trojkvapkové" (ani veľa ani málo). Ďalším problémom bola značka bolo mi povedané akú mám zobrať ale nejako som na to zabudol takže v konečnom dôsledku som sa rozhodoval medzi reklamami z TV a peknými ženami na krabičkách. Po starostlivom výbere som šiel k pokladni a čo najskôr som chcel s toho obchodu vypadnúť
Neriešim to, ak aj zazerá - nech. Aj predavačka je žena, a keď je natoľko primitívna,že je schopná riešiť niečí nákup tak aj to svedčí o jej inteligencii...
a k veci, ja mam uchylku na nakupovanie tamponov, vzdy tie krabicky obzeram, vyberam znacky, absorbciu, vsetko moja mami neznasa ked sa pristavim pri tamponoch/vlozkach a vyberam aj 15minut. ale proste to robim, lebo mam urcity rezim v tom, kedy ake tampony pouzivam.
a nemam s tym vobec ziadny problem, kludne s tym budem behat po obchode, i ked priznavam, ze ked som mala -nast, nebolo mi vsetko jedno. ale teraz uz kupujem vsetko s kludom, ci su to vlozky, tampony, kondomy, tabletky....no problem
ale cestne priznavam, ked som kupovala tehotensky test, nechcela som aby ma pri tom niekto videl, hlavne kvoli dementnemu malomestu kde vsetci suskaju o vsetkom. niezeby mi to v zasade vadilo, ale hento bola fakt ze sukromna vec
inak hrozne hlúpe otázky, mám 20 rokov, akože to fakt mám maminke volať, aby mi kúpila? a v škole mám trpeť od 7:30 do 18 v jednom? sorry, ale nechuťáčka nie som
kupoval mi kedysi tato (áno otec, ten chodil vždy na nákupy) a keď som mala tých 10-13 rokov, tak to som sa vtedy hanbila kupovať, ale teraz? absolútne žiaden problém s ničím, ani nabehnúť do lekárne a pýtať tehotenský test mi problém nerobí...
ohľadne druhej otázky, aj keby som veľmi chcela (čo nechcem) tak je to nemožné si nemeniť
a k @54 toot je asi typicke zmyslanie chlapov, ze podla zeny co je na obrazku kupujete produkty moj frajer si myslel, ze si farbu na vlasy kupujem podla podobnosti s tetou na obrazku
Pouzivam jedine tampony...ak nemame a mame sa nechce ist kupit tak idem ja. Trapne mi to nepride a podla mna vsetci co si myslia ze nanho predavacky cudne zazeraju maju len tazke haluze, ved taka predavacka asi tiez pouziva tampony tak naco by to robila...
išla som povedať, že som na tom podobne, ako @59 potom som si ale spomenula, že som robila v sklade a vlastne mi prešlo rukami neskutočne veľké množstvo balení
neviem preco by mala predavacka sprosto pozerat... to skor mne bolo trochu trapne, ked som isiel kupit kondomy, a predavacka mi zazelala prijemny vecer...
No, my chodievame na nákupy len raz za čas pretože nakupujeme vo väčšom množstve takže si toho kúpim viac na dlhší čas a pri tom veľkom nákupe nemá predavačka čas registrovať čo všetko blokuje A nemám s výmenou tampónu problém ani v škole čo mám vari pretiecť ?
Kupujem si ich sama, už dosť dlho a nejaký problém som s tým myslím, že ani nemala. Veď je to normálna vec. Predavačka na mňa za to žiadna nikdy divne nepozrela. Prečo by aj mala? Veď aj ona ich určite musí používať. Minule som dokonca suverénne nakráčala k pokladni, ktorú obsluhoval chlap. Ani som si neuvedomila, že mám v košíku tampóny. A on ani brvou nemihol. A podľa mňa by ani nemal prečo.
Ehm, to je seriózna otázka, tá posledná? Prečo by som si ich nemala v škole meniť? Teraz tam síce toľko času netrávim, keďže som na vysokej, ale keď som na gympli aj cez 7 hodín bola v škole, to som mala akože počkať, pokiaľ prídem domov, alebo čo?
Vložky kupuje mama ale sem tam sa stane že ich musím íst kupit aj ja...ale čo ja viem už som si nejak zvykla A tušim iba raz na mna tak nejak kukala...
Za tie roky som si už zvykla, a nie nekupuje mi ich mama, ja ich kupujem aj jej ...a oné, jasné, že si mením aj v škole, preboha, čo by to bolo, krvácam jak oná... a pol dňa budem mať jednu vložku? čo som humusáčka?
Kupujem si ich sama a zazerajúce predavačky môžu držať ústa,aj oni to robia takže neriešim A samozrejme že som si ich aj v škole menila..A sem tam sa stane že mi ich kúpi aj priaťeľ ten s tým nemá vôbec problém.Ako on sám povie,ved je to normálna vec
Vložky nemám rada, používam tampóny a kupujem si ich bežne ja a keď sa mi nedá poprosím ocina alebo maminu, nikdy na mňa predavačky ani len nehodili očkom veď čo je na tom ? normálne sa o tom aj rozprávam vonku, mám u pi*i..neviem čo riešiš..óó a áno, vymieňam si ich bežne aj v škole (ach)
čo si sa s koňom zrazila nemeniť si vložku?! :o preboha...za prvé hygiena a za druhé ti pretečie ani nevieš ako a samostatnému kupovaniu sa snažím vyhýbať, nechávam to na máti
Tampóny a vložky si kupujem väčšinou keď som s babkou v DM drogérií na nákupoch a nikdy na mňa žiadna predavačka nepozerala inak ako keď si ich nekupujem. A v škole chodím na záchody iba kvôli tomu.
taketo veci uz neriesim, mozno ked som bola v tvojom veku tak mi to prislo trapne, ale teraz mi to uz pride normalne a prirodzene, a podobne kupujem aj ine veci, kondomy a tak.. nech si kuka kto chce a aj mysli co chce zbytocne stresy kvoli blbym ludom
Len ma stve, ked si kupim tehotensky test ( moja paranoja sa nezapre, ochrana je a ja sa aj tak bojim) ze vsetci kukaju, to mi trocha vadi
parkrat sa stalo ze som poslala priatela kupit tampony, chudak sa tyzden stazoval ako si musel kupit desat dalsich inych veci, ktorymi by "tu vec" zakryl na pulte pri pokladni aby si to ludia v rade za nim nevsimli
u muzov pochopim ze je im to neprijemne, ale co je divne na tom ked si dievca kupuje vlozky a tampony, paneboze snad predsa aj tie predavacky to pouzivaju ci nie?
Tie pohľady si nevšímam kľudne aj sama ale tak väčšinou mamina kupuje aj mne aj jej A v škole ? Čo je na tom preboha ... Je to úplne normálna vec hádam nebudem čakať domov
Niekedy si kupujem ja niekedy mama...a ake pohľady? Co predavacky si davaju uteraky ci co? Na mna v živote nikdy nikto nekukal ked som to kupovala. ..a vymieňať v skole? Nie vydrží mi 1 ..6hodin dpc fuj vam..aj 2krat vymenim
zazerajuce predavacky? a to si tie tampony kupujes od opic alebo co..na mna/frajerku v zivote predavacka nezazerala, ani ked som tie tampony kupoval ja a ani ked ich kupovala ona..
Ja si ich kupujem sama.. a preco by mali predavacky zazerat, ved oni su tiez zeny tak vedia... a v skole si menim... hádam by som nechodila so špinavými riflami..
Myslím, že mama mi tampóny ani nikdy nekupovala. A nehanbím sa. Skôr pri kondómoch sa hanbievam, ale to si zoberiem aj čokoládu, a položím ju na ne, aby to bolo na očiach čo najkratší čas
prečo by preboha na mňa mala predavačka divne kukať ? a nie, ráno idem do školy, potom na tréning a čakám až domov... ako správna špindíra... preboha, dievča, zobuď sa...
Kupuje ich zvyčajne mama, keď som ich kupovala niekedy ja, cítila som sa hlúpo, ale to je len vnútorný pocit, nemyslím, že by na mňa predavačky zazerali.
ale tak .. ja osobne tiež kupujem sama a predavačiek sa nehanbím skôr .. neviem ľudí okolo ale ja som čudná, lebo napr. kondómy kupovať mi nerobí problém .. aj po tehotenský test som spolužiačke šla ja, lebo ona bola v strese
Prvykrat som sa hanbila, ale potom to bolo uz v pohide a tie ich priondate ksichty ma nezaujimaju... Ked ich pptrebujem, tak ich potrebujem a netrapim sa pre tie vycivene ksichty predavaciek.. tak ako-kedy si ich kupujem sama.. Ak ide mamka na nakupy, tak jej poviem, ak ne tak si sama.. A jasne, ze si menim aj v skole, sak fuj..
No neboj nepozeraju sa tak,to maš iba ty taky pocit .Netreba sa bat nieje to nič neprirodzene ani zle.Je to prirodzena vec ako ked maš potrebuje jest, napit sa, čurat a podobne.A kupujem si ich kedy ako niekedy sama niekedy ked ide mama na nakup tak kupi ona A ano menim si ich aj v škole.
náhodou, úplná pohoda a minule keď som bola s frajerom preč, a nemala som ani jeden so sebou bo som nemala dostať, bol mi zle tak že som nevedela vstať z postele, tak sa ponúkol a šiel mi kúpiť on
s kondómami trošku z mojej strany problém je.. ale tak to nechávam vždy na neho
to je presne to, čo robi predavacka po 8 hodinach v praci. sleduje, kto z tych 500 ludi, ktorym markuje, čo nakupuje aby ho potom mohla v 5 min. pauze na wc ohovarat s inymi predavackami
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
takže problém so zazerajúcimi predavačkami je vyriešený.
v škole zásadne nie! až doma.
a ano, menim si aj v skole, lebo nechcem mat flak na nohaviciach :´(
v škole nie, teda ako kedy
a v obchode úplne v pohode. teda... prvýkrát mi to bolo blbé, teraz s tým v košíku kľudne celý obchod pobehám a nemám problém
Takze s predavackami nemam problem....
A menim len malokedy, v skole....
a nie kdeze radsej si necham tu istu vlozku 9 hodin ako by som si ju mala vymenit...pfff
a samozrejme že to treba meniť.. aj v škole.. ak si tam dlhšie tak určite.. hlavne pri tampónoch, nie je zdravé keď máš dlho jeden tampón alebo vložku..
dievča čo ty budeš robiť keď si budeš kupovať kondómy/tehotenské testy/ tabletku po/ alebo iné veci?
@mielikki nie ja si myslím že podľahol americkému trendu namočiť si ich do vodky a potom strkať do riti a z toho sa opiť
áno, kupujem si to sama. nie, nikto sa na mňa v obchode divne nepozerá. samozrejme, mením si ich aj v škole (ak je treba).
@lawey čo?
Ok, raz sa mi podaril nákup v drogérii v zložení tampóny a gél na holenie, to bolo už sliiiightly awkward, ale..
o_________O
bže..veď to nie je žiadna veda....a predavačky sa na mňa kukajú asi tak, ako keď si kupujem rožky...je im to tak srdečne jedno si myslím
v škole mením podľa potreby...
to bolo, keď som zistila, že v mojom nákupnom košíku nie je nič iné, ako dve maxi balenia kondómov a strašne veľa piva. predavač!!! sa na mńa kukal ako na nejakú pobehlicu
a ano samozrejme mením
a k veci, ja mam uchylku na nakupovanie tamponov, vzdy tie krabicky obzeram, vyberam znacky, absorbciu, vsetko moja mami neznasa ked sa pristavim pri tamponoch/vlozkach a vyberam aj 15minut. ale proste to robim, lebo mam urcity rezim v tom, kedy ake tampony pouzivam.
a nemam s tym vobec ziadny problem, kludne s tym budem behat po obchode, i ked priznavam, ze ked som mala -nast, nebolo mi vsetko jedno. ale teraz uz kupujem vsetko s kludom, ci su to vlozky, tampony, kondomy, tabletky....no problem
ohľadne druhej otázky, aj keby som veľmi chcela (čo nechcem) tak je to nemožné si nemeniť
@ladyfox vždy pripravená?
@ side3 mala si povedat , ze to je na kára toho chalana ktoreho pohostuje bezne
@ladyfox no vidim, ze predsa len si sa moc nezmenila
Ehm, to je seriózna otázka, tá posledná? Prečo by som si ich nemala v škole meniť? Teraz tam síce toľko času netrávim, keďže som na vysokej, ale keď som na gympli aj cez 7 hodín bola v škole, to som mala akože počkať, pokiaľ prídem domov, alebo čo?
ja som sa viac hanbila, keď som šla kupovať kondómy
ale vložky?
hej v škole si nemeniť, a budem čvachtať s jednou celý deň ako pridrbaná a cítiť sa nejnechutnejšie na svete
aj 5x ak treba
Len ma stve, ked si kupim tehotensky test ( moja paranoja sa nezapre, ochrana je a ja sa aj tak bojim) ze vsetci kukaju, to mi trocha vadi
u muzov pochopim ze je im to neprijemne, ale co je divne na tom ked si dievca kupuje vlozky a tampony, paneboze snad predsa aj tie predavacky to pouzivaju ci nie?
a v škole... keďže som v škole v podstate od siedmej do takej tretej-štvrtej asi by mi šiblo, keby som si nemenila
A čo sa týka vymieňania: Keď musíš, tak musíš...
ale tak .. ja osobne tiež kupujem sama a predavačiek sa nehanbím skôr .. neviem ľudí okolo ale ja som čudná, lebo napr. kondómy kupovať mi nerobí problém .. aj po tehotenský test som spolužiačke šla ja, lebo ona bola v strese
s kondómami trošku z mojej strany problém je.. ale tak to nechávam vždy na neho
a nemeniť vložku abo tampón? fujky