Minule som akosi vydedukovalo, že by to chcelo teplého kamaráta, ktorého by som mohla váčiť po obchodoch, ale už neviem prečo, možno pre to, že by nehrozilo, že by sme chceli obe ten istý kus oblečenia
Ja by som chcel nejake kamaratky ale zatial sa neprihodilo O dievcenskom mysleni viem hole nic takze tazko sa nadvazuje realna konverzacia... takze maly prieskum terenu Jedina co som kedy mal bola povahovo cely chalan
@mm47 Potraviny Ale väčšinou sa mi nič nepáči A keď aj hej, tak no... predstav si, že by som si poskúšala sto vecí, a potom odišla bez toho, aby som dačo kúpila
@mielikki potraviny to by som sa citil ako s matkou
to je problem vas bab , ja si uz len s principu kupim aspon zuvacky v obchode kilometer daleko od toho kam som povodne isiel aby som nemal pocit ze cesta bola uplne zbytocna
Ale nevyzeras byt ten typ co si skusa plnu rit veci po obchodoch
nedám dopustiť na mojich gay kamarátov. okrem toho, že sú to chlapi a nemajú sklony rozoberať pičoviny jak ženské, tak vedia ohodnotiť chlapa, rozumejú mojim všemožným úchylkám, neznásilnia ma v posteli a ešte aj vedia povedať, kedy vyzerám dobre a to bez akýchkoľvek postranných úmyslov (je to zvláštne, ale estetiku ženy najlepšie ohodnotí gay)
ja takeho mam, ale niekedy je to aj dost na otravu (ked toto bude citat, zas budem mat hodinovu prednasku, ach jaj )
a nejako nepocitujem potrebu vlacit ho po obchodoch, po prve, s nim je otrasne nakupovat a po druhe, neznasam behat po obchodoch, skusat si veci a nakupovat
@ena233 , vieš enuška je to na mna mierene, ale to svedči o jeho inteligencii, závisť je strašna vec, a ta sa tu na tomto fore od autora naplno prejavila....úbožiak
môj veľmi dobrý kamarát gay je.. a je to vlastne jediný chlap čo ma dokáže vypočuť a dokáže sa vžiť do mojej kože a pritom mi vlastne objasniť chlapský rozum..
jediný chlap čo mi narovinu povie keď v niečom nevyzerám dobre xD a jediný človek čo vie o mne pomaly aj to čo sama neviem..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
43 komentov
K teme , mam taku kamosku tak si myslim ze aj ano
to je problem vas bab , ja si uz len s principu kupim aspon zuvacky v obchode kilometer daleko od toho kam som povodne isiel aby som nemal pocit ze cesta bola uplne zbytocna
Ale nevyzeras byt ten typ co si skusa plnu rit veci po obchodoch
ale našli by sa také obchody, kde by som toho bola schopná.. len by som tie veci nemala kam nosiť a boli by sakramentsky drahé
P.S. kto je Odin ? (ROFL)
Odin je hlavný severogermánsky boh, myslím, že vraj runy vynaliezol Boh vojny a múdrosti
a vo Finsku nesedia? ci aj tam len tam nesedia spokojne
a vôbec nie sú falošní, neúprimní a intrigánski.
stokrát lepšie než ženská kamarátka
a nejako nepocitujem potrebu vlacit ho po obchodoch, po prve, s nim je otrasne nakupovat a po druhe, neznasam behat po obchodoch, skusat si veci a nakupovat
to čo je toto za anketu???..
každý môže byť dobrý alebo najlepší kamarát..a nezáleží na tom akú orientáciu má....
on na to raz príde.....filip
Normalne forum s normalnou otazkou.
filip
jediný chlap čo mi narovinu povie keď v niečom nevyzerám dobre xD a jediný človek čo vie o mne pomaly aj to čo sama neviem..