Mne ale ta druha moznost vobec nepripada ako chudoba .
Dnesna doba si proste u vacsiny parov vyzaduje, aby obaja cosi zarobili okrem toho si myslim,ze na spolocnej buducnosti by mali dvaja ludia pracovat spolocne.
Povedal by som,ze slusne dievca by nemalo pozerat na to co chlap uz ma, ale malo by brat do uvahy perspektivu vztahu. Ci je schopny, ci ju miluje, ci si mozu dovolit spolu zit z financneho aj psychyckeho hladiska......
Pre mna je tato anketa proste znakom nedospelosti. Nic v zlom.
500eur keby mi nosil domov..a ja keby som tiež tak nosila okolo 500...šak to je parádny život preboha....keď je bývať a vládzu sa zaplatiť účty tak otázka peňazí stráca zmysel....
@Strommen2428 by si sa cudoval kolko ludi aj na Slovensku zaraba tolko, ze nevedia co od dobroty s tymi peniazmi... a na druhej strane by si sa cudoval kolko ludi by bolo stastnych zarabat 500 eur... mame tu bohuzial velmi velku priepast medzi bohatymi a chudobnymi..
odradilo ma hlavne to "dovolenka max na slovensku",kedze v buducnosti by som na slovensku nevydrzala.. nech si hovori kto chce,co chce.. do zahranicia, minimalne do ceska planujem ist.. momentalne by som sa isto rozhodla podla prvej moznosti
@Strommen2428 nie, nezarabam, ale ten moj nazor co som pisal som nemyslel konkretne na seba (ze budem tolko zarabat), pretoze o tom pochybujem, kludne by mi aj tych 500 zatial stacilo lebo viem ako to chodi..... myslel som to ale tak, ze ked zena ma chlapa pre peniaze cize nie skrz lasku, tak je tych 1500 fakt malo, pretoze taka co je pre peniaze s nim si najde bohatsieho...
@Tomas ...no lebo to je tak v reály jak to máš v tej ankete.... pani X ma chlopika ktorý zarobí tých 1300 ale že vraj ani raz za 13 rokov ich manželstva jej nedal pocítiť že ju ľubi a jej to vadí....vraj ...pýtam sa jej prečo s ním potom ešte je ? ...s tým že to vraj není kôli peniazom
neoznačila som odpoveď neľubi preto, že sa s ňou zhodujem.. to nie, ja som schopná sa uživiť aj sama a nepotrebujem mať k tomu chlapa. Označila som to preto, lebo si myslím, že z lásky sa žiť nedá,.. nech je aká koľvek silná, proste to nejde, peniaze nie su len pre mamonárov ale aj pre normálnych ľudí na prežitie,.. za peniaze si lásku ozaj nikto nekupi ale kupi si za ne bývanie, aby nespal na ulici, kupi si zase kočárik a postielku pre dieťatko, aby sa malo kam narodiť, kupi si za ne lieky, ked bude niekomu zle.. a mohol by si tieto veci dovoliť aj bez peňazí? Nie, pozrime sa nato realisticky! Nie
Vysledku ankety abslutne neverim... Pochybujem ze sa v realnom zivote najde holka, ktora by isla z tym druhym chalanom, aj kebyze si nema medzi cim vyberat
no ja mam takeho co ma lubi, ma sice auto ale nema byt, na dovolenke sme boli v zahranici a doma mi nepomaha kedze spolu nebyvame ale ked nieco potrebujem tak viem ze sa na neho mozem spolahnut
Ak je to 500eciek v hrubom, tak zato akurat zaplatis byt, poistku a najes sa.
A ta prva moznost je pre zlatokopky malo V dnesnej dobe sa clovek prestahuje napr. do finska kde je minimlna mzda 1000 e a ked je aspon trocha sikovny a chce tak minimalne 2000e zarobi mesace.
Sú tam malé rozdiely, bolo by treba jednotku ešte viac zatraktívniť a dvojke ubrať. Jednotke pridať, kupuje ti drahé darčeky, chodíte na dobré večere / do kina / na výlety a dvojke zobrať byt a auto.
Rozhodla som sa nehlasovať, keďže chlap,ktorý by mňa mal na upratovanie a varenie by do pár dní umrel na vyhladovanie udusený v prachu, papieroch a nepotrebnom haraburdí
@nihili presne ale už len preto, že by sa to tak stalo nielen kvôi ojej lenivosti, ale i preto, že by som to tak spravila naschvál (vidíš, ale zobrať si takého, nechať o umrieť hladom a zdediť jeho majetok, nie je zlý nápad
Prekvapuje ma, kam až táto spoločnosť zachádza......táto diskusia ma úplne zarazila, neviem či mám ja zvrátené hodnoty vzťahu, alebo autor diskusie, ale nikdy pred začatím vzťahu nedávam partnerovi dotazník - ake má auto, či ma byt, koľko mesačne zarába, kde na dovolenku pôjdeme a či mu budem musieť upratovať
Takže táto diskusia presne obrazom našej doby.......vobec ale to ale nemusi byt tak lebo aj bohaty muž može lubit....mne nejde o peniaze stači že ma bude mat rad....ale kazdy chlap by sa mal vediet postarat o svoju ženu......a ja si najdem takeho co ma bude mat rad a bude sa vediet o man aj postarat aspon dufam.....
@tomas blbosť poznám študentov čo si cez brigády na auto našetrili alebo ľudí čo pracujú za min. plat a auto majú dneska si kúpiť za 3000 eur na leasing v bazare pekné auto v dobrom stave nieje žiaden problém.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
181 komentov
Dnesna doba si proste u vacsiny parov vyzaduje, aby obaja cosi zarobili okrem toho si myslim,ze na spolocnej buducnosti by mali dvaja ludia pracovat spolocne.
Povedal by som,ze slusne dievca by nemalo pozerat na to co chlap uz ma, ale malo by brat do uvahy perspektivu vztahu. Ci je schopny, ci ju miluje, ci si mozu dovolit spolu zit z financneho aj psychyckeho hladiska......
Pre mna je tato anketa proste znakom nedospelosti. Nic v zlom.
podľa mňa splietame viac vecí dokopy
a ked sme pri tom, davno nie sme v dobre, kedy je muz ten, co ma zarabat peniaze mozno by aj stacilo ak by aj muz aj zena zarobili 500e
@Kat
pikao
33deniska33
sayrina, Zlatokopky ?
A ta prva moznost je pre zlatokopky malo V dnesnej dobe sa clovek prestahuje napr. do finska kde je minimlna mzda 1000 e a ked je aspon trocha sikovny a chce tak minimalne 2000e zarobi mesace.