@patrikpierist ale mne je jedno či sa to páči ostatným alebo nie čo sa týka aj druhého nástroja na ktorý hrám (klavír) tak som dokonca dostala ponuky na koncertovanie, ale mne je proste fuk či sa to páči ešte niekomu + nenávidím tú hroznú nervozitu keď sa odo mňa očakáva že podám to neviem ako super a aj keď to podám neviem ako super tak si to pred davom ľudí neviem užiť
milujem hranie soundtrackov z filmov, ale klasikom tiež neodolám + nedávno som sa od kamaráta chytila na blues a baví ma to
@spactatus Blues je krasna vec to musiš preciťovať len pokračuj a nevykašli sa nato! ja tiež hravam pre vlastne potešenie ale chcel by som sa o radosť z hudby deliť alebo niečo take... viem to že ked budem mať dievča a nebude chcieť somnou hravať na gitare že budem zase SINGLE
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
ur mom
milujem hranie soundtrackov z filmov, ale klasikom tiež neodolám + nedávno som sa od kamaráta chytila na blues a baví ma to