@tadina viem, že čím častejšie sa holíš tým viac to zarastá, resp. rýchlejšie. Mal som dievča čo sa holilo každý druhý deň a tiež to mala dosť podráždené.
@tadina mas priatela s ktorym pravidelne spavas? alebo niekoho takeho?
lebo inak nevidim dovod sa holit kazdy den.
ja sa holim podla potreby (iba, ked mam mat sex) a ak nie, tak raz za dva tyzdne. nejako pomalsie to rastie potom. v lete hlavne to po bokoch kvoli plavkam.
a to podrazdenie som mala raz, ked som sa holila 2x po sebe v priebehu 3och dni.
@tadina Inak, proti podráždeniu sú dobré tie ktoré majú viac ostrí (čepelí) (napr. zn. BIC - Soleil easy) alebo klasická pánska modrá žiletka zn. Gilette A dobré je to i s penami od Gilette
@jemino no tak kvoli kramom u mna nie, lebo neznasam vlozky. teda sa nepotrebujem holit specialne kvoli tomu.
a pri sexe mam zo seba lepsi pocit. teda partner povedal, ze mu nevadi nic co nema viac ako 1cm. takze do extremov to zajst nenechavam, ale citim sa lepsie tak upravene. ale ako vravim, nie kazdy den
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
lebo inak nevidim dovod sa holit kazdy den.
ja sa holim podla potreby (iba, ked mam mat sex) a ak nie, tak raz za dva tyzdne. nejako pomalsie to rastie potom. v lete hlavne to po bokoch kvoli plavkam.
a to podrazdenie som mala raz, ked som sa holila 2x po sebe v priebehu 3och dni.
inak si myslim, ze raz za tyzden je v pohode.
holit sa ziletkou kdekolvek je to najhorsie co mozes a hentam duplom
a pri sexe mam zo seba lepsi pocit. teda partner povedal, ze mu nevadi nic co nema viac ako 1cm. takze do extremov to zajst nenechavam, ale citim sa lepsie tak upravene. ale ako vravim, nie kazdy den