keď som videla Trenta hrať... tuším something i can never have a aj non-entity a naposledy keď som videla live muse -hoo doo lenže moje klavírne znalosti -.-
ale inak osoba ktorá ma "inšpirovala" vlastne dať sa na klavír (potom klávesy) bol Vašo Patejdl
asi žiadna.. hram iba sam pre seba nie aby som sa na niekoho podobal, nemam ani idola.. ale vždy ked vidím Hendrixa z Woodstocku alebo len počúvam jeho genialitu tak potom ma niekolko dní nebaví gitara lebo mi príde strašne primitívne čo na nej dokazujem a viem že takto vživote hrať vedieť nikdy nebudem.
@grietusha ty si zvladla didgeridoo ? to by som si vypocul teda popravde..
pre mna asi po zhliadnuti par videi od marcusa millera, victora wootena, nieco od opethu atd. ale to bolo skor CHCEL BY SOM TAK NIEKEDY, lebo na taku uroven sa dostat to su sny
@n0win0u 8) ale neviem, ako by to bolo teraz. popravde som didge dlho nemala a s tým komínovitým fajčením sa na cyklické dýchanie veľmi necítim :/ ale začnem znova. chcem chcem. veľmi ma to upokojovalo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
a tej oblasti ktorej som sa najdlhsie hudobne venovala (husle) som paradoxne nevenovala ziadnu pozornost
Potom je to ešte: my chemical romance, Black Veil Brides, Escape the Fate (so starým spevákom Ronniem)
ale inak osoba ktorá ma "inšpirovala" vlastne dať sa na klavír (potom klávesy) bol Vašo Patejdl
Ale teraz už skôr robím veci, ako Amy Winehouse, ibaže viac do rocku.. no s jazzovými prvkami
som rada, že djembe a didge som zvládala každé samostatne aspoň... a nie toto ešte
unáša ma zmysel pre rytmus. ach, chýbajú mi moje perkusie :/
Ale v skúšobni kde som hral to je teraz také ´´na nože´´ pretože sa prerába tak musím počkať kým sa to tam ako tak ukľudní...
pre mna asi po zhliadnuti par videi od marcusa millera, victora wootena, nieco od opethu atd. ale to bolo skor CHCEL BY SOM TAK NIEKEDY, lebo na taku uroven sa dostat to su sny