Takze ide o to, ze moja kamaratka ma kamarata (a ten ma zas kamarata a ten ma babku a ta ma zas susedu ktora ma modry bicykel, no ale nie to som chcela). Ide o to, ze on ma hada a tvrdi, ze hady cez zimu hybernuju a aby mu dozicil co najprirodnejsie podmienky tak ho dava v zime do chladnicky lebo v byte je teplo. Zaujimalo by ma, ci je tento postup bezny a ked hej, tak ci hadovy nevadi to svetlo vzdy ked sa otvori chladnicka.
Nie je to úplne bežný postup, skúsení chovatelia uprednostňujú pivnice alebo verandy, kde teplota neklesá pod 8°C. Samozrejme ak nie je táto možnosť, pokojne využi chladničku. Uisti sa, že je had umiestnený v hornej časti chladničky, kde je najteplejšie, aby nedostal omrzliny.
A áno, svetlo môže hada vyrušovať a znížiť kvalitu jeho spánku, preto sa odporúča natiahnuť mu na hlavu ponožku (určite bavlnenú a určenú pre diabetikov bez silnej gumy, aby si hada neuškrtila).
Mne sa skor pacila prva polovica prveho prispevku(az po zatvorku) ako ta druha ...
Clovek aby sa bal teraz nakuknut do kamaratovej chladnicky aby tam neuvidel hada
Kto ma slabe povahy ...teda ako ja
...Zaujimava tema budem ju sledovat
robí sa to (ja teda nie) ale záleží aj od konkrétneho druhu. Mám pytóna kráľovského a ten od cca októbra do cca marca vôbec nežerie, takmer sa nehýbe...už som ho dobre dlho nevidela, pritom je v terárku ale zalezený v domčeku
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
A áno, svetlo môže hada vyrušovať a znížiť kvalitu jeho spánku, preto sa odporúča natiahnuť mu na hlavu ponožku (určite bavlnenú a určenú pre diabetikov bez silnej gumy, aby si hada neuškrtila).
Clovek aby sa bal teraz nakuknut do kamaratovej chladnicky aby tam neuvidel hada
Kto ma slabe povahy ...teda ako ja
...Zaujimava tema budem ju sledovat
+1 za ponozku
..zije ten had este?