Aj Vy sa občas zaseknete, zastavíte v čase a máte pocit, akoby ste už nepatrili na birdz? že to tu už dávno nie je to čo bývalo, keď si prejdete napríklad čo len fórum a tak? Alebo to len ja som sa zmenila a vnímam to ináč, ale v skutočnosti sa tu nič nez
ja som tu tuším od apríla 2007 a určite mám ten pocit, že sa tu niečo zmenilo. A neviem či k lepšiemu alebo horšiemu. ale tak ľudia prichádzajú, ľudia odchádzajú a menia sa aj nároky na všetko. Tak samozrejme, už to tu nie je také rodinné ako predtým, ale to môže byť pre Birdz len dobré. Mne to príliš nevyhovuje, ale nevadí
Zmenila som sa aj ja, zmenili sa aj ľudia naokolo a na Birdzi už asi tak dva roky nikto nie je ochotný prijať akúkoľvek kritiku a hučí do vás ako do piliňáka čosi o prehnanom moralizovaní, čosi o tom, že "it´s not my business" a tak podobne. Takže v tomto sa to zmenilo a dávno sú preč časy, kedy so mnou vedeli ľudia slušne diskutovať o svojom názore alebo keď mi blogger povedal "díky za kritiku, možno mi to vylepší budúci blog".
Ale inak je to stále Birdz a stále sa dá na ňom dobre zabaviť aj vytočiť, tak prečo nie
možno som sa zmenil ja, možno sa zmenil Birdz, no moju priazeň pomaly ale isto stráca a moja chuť, či skôr túžba, sa sem prihlásiť, je každý deň čoraz menšia, chodenie sem pre mňa už prestáva mať zmysel...
ale mení mení... ale meníme sa aj my je to tak bohužial...meníme názory, uhly pohladu... mozno je to tu stale take iste len pred 2 rokmi som to uplne inak brala ako teraz...a tak
Samozrejme, že sa všetko zmenilo. Web narástol, je tu o mnoho viac ľudí. Človek nemôže čakať, že tu ostane ten istý počet do nekonečna, a že sa nič nezmení. To je úplne normálny proces.
No jasné, chápem že to je normálne, všetko sa mení, len ma fakt zaujímalo, či to tak vnímam len ja (kvoli tomu možno či som sa nezmenila náhodou len ja), alebo aj Vy Čisto informačne, ale dík za názory
@demonicbass ano. starneme, dospievame, meni sa nas pohlad mozno i nazory i cas a chut. dokonca i zmysel pre humor je uz trochu inde ako bol pred x rokmi
a ako pisal @wewo uz to tu nie je take "utulne" a "komorne" nez kedysi..
na druhej strane.. je malo internetovych komunit, ktore si to dokazu udrzat.. na druhej strane saz ich potom stanu akesi staticke..
Ja som tu od decembra 2008, začal som tu aktívne chodiť až niekedy v apríli 2009 a áno, presne tie pocity mávam po tých (takmer) dvoch rokoch, čo tu chodím každý deň.
no v čase, kedy som sem prišla tu bola malá komunita ľudí, každý každého poznal, bolo to tu také rodinnejšie a birdz nebol tak známy, takže sem nechodili žiadne fake-nicky, ktoré sa zaregistrujú s cieľom robiť si tu srandu.
nechcem kritizovať a podobne, ale poviem len tak, že dôvody prečo sem chodím sú už veľmi odlišné od tých, pre ktoré som sem chodila na začiatku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
Ale inak je to stále Birdz a stále sa dá na ňom dobre zabaviť aj vytočiť, tak prečo nie
hádam len tých 13 ročných slečien, čo majú väčšie kozy jak ja teraz, a hrdo ich prezentujú, tu bolo pomenej...
@demonicbass ano. starneme, dospievame, meni sa nas pohlad mozno i nazory i cas a chut. dokonca i zmysel pre humor je uz trochu inde ako bol pred x rokmi
a ako pisal @wewo uz to tu nie je take "utulne" a "komorne" nez kedysi..
na druhej strane.. je malo internetovych komunit, ktore si to dokazu udrzat.. na druhej strane saz ich potom stanu akesi staticke..
nechcem kritizovať a podobne, ale poviem len tak, že dôvody prečo sem chodím sú už veľmi odlišné od tých, pre ktoré som sem chodila na začiatku...