najspinavsie je more v Taliansku, na severe Jadranu, konkretne sme boli v Comacio (boha, jak sa to pise), to je pri Rimini a kazdy den tam boli chaluhy nechutne zelene...
A ciste more bolo na Rodose ale aj v Tunisku, ale zas tam su pieskove plaze, tak sa casto kalila ta voda...
No a do tretice, najcistejsie more jednoznacne v Chorvatsku, jednak strkove plaze, kde sa voda tolko neviri a da sa slusne posnorchlovat a potom este je najlepsie ist niekam lodou a potapat sa x sto metrov od brehu...^^
teraz nedavno som bol v tunisku v yasmine-hammamet kazdy vravel ze aka je v tunisku cista voda krstna tam bola a vravela ze aka cista a tak dalej ked som tam bol ja tak taky humus ta voda boli sme tam na vylete na neakej lodi ta zastala niekde daleeko od plaze a tam sa s nej skakalo do vody tam bola uplne cista ale pri plazi humus
Idealny je egypt. Cista voda, koralova bariera, nadherne potapanie. Sharm el Sheikh. Aj stredne a juzne Chorvatsko nie je zle, ale more je uz vybrakovane. Najlepsie je na nejakom ostrove Chorvatsku,Grecku,Kanare alebo na Kube.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
A ciste more bolo na Rodose ale aj v Tunisku, ale zas tam su pieskove plaze, tak sa casto kalila ta voda...
No a do tretice, najcistejsie more jednoznacne v Chorvatsku, jednak strkove plaze, kde sa voda tolko neviri a da sa slusne posnorchlovat a potom este je najlepsie ist niekam lodou a potapat sa x sto metrov od brehu...^^
v talianksku sa more da nesu
bulharsko nic moc
najkrajsie egypt, hawai
najšpinavšie? to som ešte nemala možnosť vidieť..a dufam že ani neuvidim