tranz je pomerne široký pojem, napríklad poznáš také to keď robíš nejakú jednoduchú vec stále dokola, až po chvíli už len takmer automaticky opakuješ tú postupnosť úkonov, a po chvíli sa ti to tak zautomatizuje, že keď si to uvedomíš tak sa zarazíš, že si vlastne nie si istý či si pri poslednom opakovaní vykonal všetky tie úkony správne? to je tiež druh tranzu.
Nenazvala by som to tranz ale také delírium... raz som mala tak dobrý orgazmus že som sa nevedela ani pohnúť, len som môjho milého poprosila nech mi strčí cigu do úst a pustí delerium remix, vtedy som sa cítila fakt ako v tranze a to som nemusela mať v sebe žiadne drogy ...
a raz keď som bola zhubičkovaná na penovej party ale to už bolo o inom
hotove extaticke stavy bejvavali ked este akcosky stali za to. a kazdy edm clovek vie ze to co sa teraz hra uz neni elektronika ale mix dubstepu,popu, pripadne este hiphopu. hotovy mis-mas
@19 ...nepocuvam elektronicku hudbu nejak casto a tranzom by som to nenazvala, ale pri niektorych skladbach mavam tiez taky dobry pocit ako opisuje @19
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
a
Pochybujem,že sa do dá dosiahnuť počúvaním akejkoľvek hudby
@1
a inac @barky nie vsetka elektronicka hudba je tuc tuc picovina z diskoteky
tranz je pomerne široký pojem, napríklad poznáš také to keď robíš nejakú jednoduchú vec stále dokola, až po chvíli už len takmer automaticky opakuješ tú postupnosť úkonov, a po chvíli sa ti to tak zautomatizuje, že keď si to uvedomíš tak sa zarazíš, že si vlastne nie si istý či si pri poslednom opakovaní vykonal všetky tie úkony správne? to je tiež druh tranzu.
@yazoouf1
áno, v podstate sa viem doňho dostať pri takmer akejkoľvek hudbe ak sa mi páči.
takže sa dá do toho dostať pri akomkoľvek žánri? myslel som že len pri trance (podľa toho názvu je asi jasné že trance má ľudí dostať do tranzu )
a raz keď som bola zhubičkovaná na penovej party ale to už bolo o inom
ale čo ja viem, či sa to dá
pri tomto som sa citil uplne zvlastne...tak lahko...usmev na tvari...ziadne tazke myslienky v hlave...dost taka oddychova a motivacna hudba zaroven...