Na slovensku nie je žiadna poctivá strana, ani len Pali Vass nie je úplne čistý! A mama pozná jedného pána z Sas, vraj je to veľmi milý človek a vždy všetkým donesie banániky v čokoláde
Ježiši maria toto nieje vôbec nič v porovnaní s KSSmerom, ten prvý príklad, to bol rok 96-99 vtedy (vďaka Mečiarovi, ktorý je vďaka Ficokokotovi vo vláde) konfiguroval v nebankovkách každý bohatší človek, ktorý mal rozum a chcel zbohatnúť, 90 roky boli živná pôda pre takéto podvody a pochybné firmy. (vďaka Mečiarovi)
Aj tak je to strašná kokotina v porovnaní s inými škandálmi, takmer nič.
To druhé, to snáď nemyslíš vážne. Druhý príklad je práveže dôkaz, že je to najčistejšia strana na kandiátke, kedže kandidáti dobrovoľne odstupujú, keď nemajú úplne čistú minulosť, kedže nechcu pošpiniť meno strany...
Samozrejme by som ich volil keby ,ze nevolim SDKU... Ja som tiez bohaty hajzel co sa stara len o seba a odmieta platit vysoke dane aby sa ciganske kurvy co nic nerobia mali dobre...
Ja správy sledujem denno-denne a nič také som nezaregistroval. Nuže nám sem daj nejakú správu, ktorá hovorí o Sulíkových daňových podvodoch, rád si prečítam.
ano, ved podme nadavat na kazdeho, kto je prachaty.
nemyslis, ze to, ze su bohati ma aj svoj dovod? za tym je praca.... a preto su to: "zbohatlíci, burzový makléri a biznismeni čo sa starajú len o to aby mali čo húliť a aby poberali poslanecký plat a hlavne imunitu na svoje špinavé praktiky."
a ty sa nestaras o to co chces, ked nadavas na to, ze oni robia veci pre to, aby dosiahli co si zaumienili?
Robert Fico - poslusny a vzorny SZM-acik s pro ruskou orientaciou...hajzel prvej triedy ktori stve proti sebe vlastnych a meciarom poslusne vychovany politik
Vladimir Meciar - Boss slovenska v case cernakovej ery a velky kamarat M.Cernaka... sbs-ky,bordely,mafiansky bossovia,vrazdy na objednavku kryte lexovou SIS a Meciarom...Zlocinec najvyssieho ranku s bielym golierom
J.Slota - hlupy jano z danubitoveho mesta , velky kamarat ferka salingera spina ktora vytunelovala zilinu... chcete aby toto bola nasa buducnost???
@sven mi povedal do TS-ky, že ak vyhrá SDKÚ, tak všetci budeme chodiť na koňoch (odôvodnil to s tým, že SDKÚ nechce stavať dialnice... čiže asi všetci po existujúcich diaľniciach budú musieť chodiť na koňoch).
Ja som svenovi poradil, aby vyskúšal psychiatrickú liečbu.
@5 k tomu, že ich program je "príliš demokratický" - no SaS je pravicová LIBERÁLNA strana, to slovo LIBERÁLNA je tam dôležité (lebo sú dva typy pravicových strán - pravicové konzervatívne (kresťanské, národné) = SDKÚ, KDH, SNS či ĽSNS a pravicové liberálne = SaS (v minulosti bolo tým smerom ANO).
Liberálne strany presadzujú slobodu, slobodu podnikania a všetkého možného ako jednu z najdôležitejších hodnôť.
Čiže konzervatívnym ľuďom (či už pravicovým alebo ľavicovým) sa program pravicových liberálov (SaS) môže skutočne zdať až "príliš demokratický" - čo ale v praxi nemusí byť zlé
bože, veď každý jeden človek čo ide do politiky je tam len preto aby si nahrabal pre seba tak čo sa čudujete. normálny súdny človek sa politike vyhne oblúkom.
@tomas Poopravím ťa SaS ho nevyhodila on odstupil sam a vieš prečo odstupil už po 24 h ? Pretože sa to dozvedeli médiá, Sulík o ňom dobre vedel čo je zač lenže sa to pretrhlo tak nemal na výber.
@66janica6 darmo to budeš pernikovy vysvetlovať on to nepochopí pretože to ani nedokáže.
Je neskutočné, ako niektorí ľudia absolútne slepo dôverujú Ficiakovi. Obávam sa, že svenovi nepomôže psychiatrická liečba; skôr by mu vedomosti a základný rozhľad.
@pernik SaS ešte ani nieje vo vlade a už ma za sebou kopu špinavostí, vieš si predstaviť čo sa bude diať keby boli pri moci ? Do 1 mes by SR skrachovala a znásilnenia a vraždy by boli na dennom poriadku proste anarchia zlúlencov
A neurázaj 66janica6 je to baba tak si setri slovík !
Kabaňa odstúpil, a čo fico??? Ten má na krku vážnejšie veci. SUN Sulík už niekolko krát vysvetlil, rovnako ako OLO, a čo ja viem čo všetko ešte, čo naňho povymýšlal fico...
Sven si obyčajný odpad, trepeš tu o "burzových makléroch, a businessmanoch" ako keby to boli ludia čo sa im prachy sypú len tak z neba, je vidieť, že do toho vôbec nevidíš, radšej už prestaň trepať somariny.
To sú jednoducho iba dohady. Nechcem Sulíka obhajovať a ani sa ho zastávať, ale ja napr. o svojom svokrovi neviem skoro nič (a to som s priateľkou už nejaký ten rôčik-dva) a už vôbec neviem, čo robil pred desiatimi rokmi. V každom prípade - ako to súvisí so Sulíkom?
@all Ludia, tak Vas dokaze rozburcovat jeden clovek? Mne je ho luto ale neviem, ako mu pomoct. No kazdopadne ked s nim distukujete a reagujete na neho, ta ho iba podporujete... Alebo asi mate potom vela casu a neviete co s nim V nasej politike nikto nie je vseobecne cestny so ctou, kazdy je iba cestny so ctou ale sam pre seba. Hold, Cesi mali Havla. Na neho sa ziaden slovensky politik nehrabe... Aspon naozaj o tom neviem.
@goth111 ale ja nehovorím o SDĽ ale že chcem stranu zelených chápeš? samostatnú nie s SDĽ a ešte je jedna strana fajná nová, len si neviem spomenúť na názov tiež niečo so S neviem...
No neviem. Kdekto má kadejakých rodičov, to však ale ešte neznamená, že aj dieťa musí byť skazené ako rodič. Navyše, tá slečna mala vtedy len 19 rokov...
Keď sa ti to páči, tak môžeš Sulíka odsúdiť kvôli jeho svokrovi; podľa mňa je to nezmyselné. Proste Sulík je Sulík a jeho svokor je jeho svokor. V mnohých prípadoch platí, že vrana k vrane sadá, ale v mnohých prípadoch to neplatí. Sulík si "sadol" k jeho priateľke, nie k jej otcovi.
@64 ano, ale akonahle si das do nazvu slobodu, uz to nie je sloboda. Uz to je ta ich sloboda... Inac slovo solidarita, nebol som isty jeho pravym vyznamom, tak som pozrel do slovnika, co presne to slovo znamena. Vyzera, ze to uz niekedy bolo...
ja by som chcel stranu, ktora chce naozaj sluzit ludom, ktora je flexibalna a meni podla situacie. Jedine jej pravidla nech su ludske hodnoty. To by som bol rad...
Inak som zvedavý ako dopadnú opozičné a nové strany. Či sa tie nové dostanú do parlamentu a opozičné budú mať dosť percent, že by bola možnosť zostaviť koalíciu viacerých stredopravých strán :p
@sven ty si čistý ? Ľudia ako TY nám kazia šance na slobodnejšiu budúcnosť.
Máš asi dosť rozsiahlo degenerovanú šedú kôru ak nechápeš aké sračky vypúšťaš. Iné metódy ? Buď si komunista a to má ďaleko ďaleko od slobody, alebo si konzervativec, prípadne ešte horšie chorobný kresťan a tým pádom brániš pokroku, si príliš obmedzený a nechápeš očividné súvislosti. Vzbudzuješ dojem človeka s vymytým mozgom, prípadne vyznávača vesmírnych ĺudí, či radikálneho kresťana(ak niečo také existuje)
Tipujem že @sven bude voliť KDH,KSS alebo ešte horšie Smer.
@66janica6 to som nenapísal, taktiež som nenapísal, že všetko je len klamstvo, ale súčasné média by som bral dosť s rezervou, to sú len rozprávky starej matere....
@ sven Nie si ty tak trošičku obmedzený, keď si myslíš, že všetci, čo chcú voliť Sas, sú feťáci? Toto bola rečnícka otázka, nepotrebuje odpoveď, tá už je známa.
@ semhamforas Už len toto tu chýbalo. Voľme všetci Kotlebu! Lol
no račej nekomentujem tých čo su tam teraz či už v opozícií alebo v koalicií ty majú o 99% viac škandálou ako SaS, a už sa ani nehanbia o tom rozprávať len už si vykrikujú kto je väčší zlodej
@matusha - osobne voliť Kotlebu nejdem a ani nechcem, ale tiež si myslím to, čo @semhamforas že Kotleba tam nejde len pre peniaze a všetkú jeho "kampaň" a reklamu si platí z vlastného vrecka ...
@3mm áno ja som čistý a nikdy som nebral drogy. Ja nekazím šance kazýš ich ty a tebe podobný prd viete o politike a žeriate všetko čo vám Facobooka a tieto blbosti povedia.
Ja volím Smer.
@mezomus áno nemám s tým problém dať ťa aj na súd ale súdy sú dosť pomalé.
@sven tak skús tú prdel, že mi dojde predvolanie domov povedzme, že sa potom zmenia tvoje majetkové pomery v dôsledku živelnej katastrofy, lebo boh ťa potrestá!
@sango Nech si to platí, z čoho chce. Dobre, do vlády nejde lebo údajne nechce peniaze, myslím, že jemu ide hlavne o iné veci, ktoré sú oveľa závažnejšie.
@66janica6 tak daj nejaký konkrétny príklad, nemusíš vôbec nejako citovať, alebo čo, ale proste napíš, že čo obmedzuje slobodu na ich programe. skôr naopak.
ty si nahravas prejavy sudruha Fica na kazety VHS a pustas dookola? slucka na VHSke takej je horsia ako vsetky drogy dokopy davaj si na to pozor!
VYROK TYZDNA:
"áno ja som čistý a nikdy som nebral drogy. Ja nekazím šance kazýš ich ty a tebe podobný prd viete o politike a žeriate všetko čo vám Facobooka a tieto blbosti povedia.
omg... verím, že keď ti raz Fico poradí vyskočiť z okna, že to aj skutočne spravíš
začínajú sa mi len utvrdzovať moje skoršie domnienky - Slovač je príliš sprostá na to, aby sa mala dobre... teda, skôr majorita Slovákov... len mi je neskutočne ľúto, že na ňu doplácajú aj tí šikovní, kde väčšina z nich skôr či neskôr ajtak skončí v zahraničí :/
ja len obdivujem pánov z SaS, že sa na to dali a je mi ich aj tak trošku ľúto, že musia čeliť takému návalu primitívov, u ktorých navždy zostanú stranou feťákov kvôli nepochopeniu jedinému bodu z programu, navyše s feťáctvom absolútne nesúvisiacim. primitívom, ktorí sú schopní považovať už 5 rokov objasnenú vec ohľadom Sulíkovho SÚKROMNÉHO MAJETKU za vážnu kauzu, a to len na základe obvinenia od človeka, ktorý si tu štyri šafári s MAJETKOM VEREJNÝM... ja skutočne neviem, či sa mám smiať, alebo plakať...
@40 ale toto mozes trvrdit az po tom co bude vo vlade...zatial su to vsetko len reci jak jeho tak aj vsetkych akurat niektori sa uz mali moznost x rokov prejavovat...mozno ak sa dostane do vlady o 4 roky bude tu na birdzi zas antisulikovska kampan
A ku zakladatelovy. Okrem toho, ze to bolo jasne, ze to je od teba by som ti chcel pripomenut, ze takzvany "zbohatlici" a burzovy makleri, a neviem este ako si tychto ludi pomenoval, su casto tiez "tazko pracujuci, normalni ludia". Ale tak pre teba je tazko pracujuci asi len niekto, kto stoji oprety o lopatu s pivom v ruke, a pozera sa so siestimi kamaratmi, ako jeden kope jamu.
@sven maďarsky neviem ani slovo, moji predkovia nevedeli ani slovo po maďarsky(ok, prababka, ale ktorý starý blavák rozprával v trojjazyčnom meste jedným jazykom?), nemám maďarské korene, dla matriky som čistý slovák, národnosť mám slovenskú. Maďarsko mám hrubě v prdeli.
vlastizradca? na slovensku nie je asi moc vecí na ktoré môžem byť právom hrdý, tak nie som. to je vlastizrada?
@sven Magor. Jasný príklad, kto volí smer. Viac nemusíš dokazovať nič. Upokoj sa, choď sa vyspať a zajtra vhoď do urny Ficovi rovno dva hlasy, ak ti ovšem nezobrali volebné právo.
joj sven ti si kus cudný alebo fanatik alebo sa tvoj otec nabalil pri ficovi inak si to neviem vysletlit a sas je celkom dobrá strana a ludia neverte comu co fico a spol. hovoria su to tupci
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
136 komentov
ale zas, @sven , nemyslíš, že robia v princípe len to isté ako doktor Fico, ale majú oblečené pravicové kabáty?
Inak si si vedomý, že ŠKANDÁLY BOLI V KAŽDEJ STRANE, a jedine SaS do 24 hodín VYHODILA Z KANDIDÁTKY každého, kto bol podozrivý zo škandálu.
Fico by kľudne dotyčného nechal aj 2-3 roky tam kde bol a potom by ho ešte povýšil. To je trochu rozdiel....
druhy sa mi uz ani nechce citat
Aj tak je to strašná kokotina v porovnaní s inými škandálmi, takmer nič.
To druhé, to snáď nemyslíš vážne. Druhý príklad je práveže dôkaz, že je to najčistejšia strana na kandiátke, kedže kandidáti dobrovoľne odstupujú, keď nemajú úplne čistú minulosť, kedže nechcu pošpiniť meno strany...
"príliš demokratický"
Ja správy sledujem denno-denne a nič také som nezaregistroval. Nuže nám sem daj nejakú správu, ktorá hovorí o Sulíkových daňových podvodoch, rád si prečítam.
nemyslis, ze to, ze su bohati ma aj svoj dovod? za tym je praca.... a preto su to: "zbohatlíci, burzový makléri a biznismeni čo sa starajú len o to aby mali čo húliť a aby poberali poslanecký plat a hlavne imunitu na svoje špinavé praktiky."
a ty sa nestaras o to co chces, ked nadavas na to, ze oni robia veci pre to, aby dosiahli co si zaumienili?
@66janica6 To snáď nemyslíš vážne, to je akože negatívum, že sú demokratickí?
A v podstate s tým prvým Sulíková priateľka nič nemá, veď aj na súde bola predvolaná ako svedok, nie ako obžalovaná. A Sulík s tým už nemá vôbec nič
Ale ako vidno, na ľudí, ktorí nevedia samostatne rozmýšľať, to zapôsobilo.
Vladimir Meciar - Boss slovenska v case cernakovej ery a velky kamarat M.Cernaka... sbs-ky,bordely,mafiansky bossovia,vrazdy na objednavku kryte lexovou SIS a Meciarom...Zlocinec najvyssieho ranku s bielym golierom
J.Slota - hlupy jano z danubitoveho mesta , velky kamarat ferka salingera spina ktora vytunelovala zilinu... chcete aby toto bola nasa buducnost???
"prilis demokraticky"
Ja som svenovi poradil, aby vyskúšal psychiatrickú liečbu.
Liberálne strany presadzujú slobodu, slobodu podnikania a všetkého možného ako jednu z najdôležitejších hodnôť.
Čiže konzervatívnym ľuďom (či už pravicovým alebo ľavicovým) sa program pravicových liberálov (SaS) môže skutočne zdať až "príliš demokratický" - čo ale v praxi nemusí byť zlé
Tak či tak si myslím, že štát by mal do života občanov zasahovať len úplne minimálnou formou tj. právo, zákony etc.
...
Inak tu máme pacholka, bohvie čo za tých 550 000 Sk daňových poplatníkov dostal aspoň kompletku...
» www.sme.sk/c/5409993/fico-...
» skandaly.blogspot.com/2010/02/analyza...
» www.sme.sk/c/5292054/sulik...
» skandaly.blogspot.com/2010/02/pracovn...
» skandaly.blogspot.com/2010/03/kto-vol...
@66janica6 darmo to budeš pernikovy vysvetlovať on to nepochopí pretože to ani nedokáže.
Je neskutočné, ako niektorí ľudia absolútne slepo dôverujú Ficiakovi. Obávam sa, že svenovi nepomôže psychiatrická liečba; skôr by mu vedomosti a základný rozhľad.
Ja len aby ste vedeli kde pichá Ficokokot peniaze daňových poplatníkov
A neurázaj 66janica6 je to baba tak si setri slovík !
Sven si obyčajný odpad, trepeš tu o "burzových makléroch, a businessmanoch" ako keby to boli ludia čo sa im prachy sypú len tak z neba, je vidieť, že do toho vôbec nevidíš, radšej už prestaň trepať somariny.
» halbot.haluze.sk/image/20037...
To sú jednoducho iba dohady. Nechcem Sulíka obhajovať a ani sa ho zastávať, ale ja napr. o svojom svokrovi neviem skoro nič (a to som s priateľkou už nejaký ten rôčik-dva) a už vôbec neviem, čo robil pred desiatimi rokmi. V každom prípade - ako to súvisí so Sulíkom?
@66janica6 sloboda je jediná hodnota na ktorej záleží
No neviem. Kdekto má kadejakých rodičov, to však ale ešte neznamená, že aj dieťa musí byť skazené ako rodič. Navyše, tá slečna mala vtedy len 19 rokov...
Keď sa ti to páči, tak môžeš Sulíka odsúdiť kvôli jeho svokrovi; podľa mňa je to nezmyselné. Proste Sulík je Sulík a jeho svokor je jeho svokor. V mnohých prípadoch platí, že vrana k vrane sadá, ale v mnohých prípadoch to neplatí. Sulík si "sadol" k jeho priateľke, nie k jej otcovi.
@mezomus sloboda je jedna vec. to beriem. ale to co oni predstavuju nie je sloboda ale ze robte si co chcete
Vysvetli toto ty expert: » www.sme.sk/c/5382025/hanze...
» ekonomika.sme.sk/c/5410450/v-kau...
Máš asi dosť rozsiahlo degenerovanú šedú kôru ak nechápeš aké sračky vypúšťaš. Iné metódy ? Buď si komunista a to má ďaleko ďaleko od slobody, alebo si konzervativec, prípadne ešte horšie chorobný kresťan a tým pádom brániš pokroku, si príliš obmedzený a nechápeš očividné súvislosti. Vzbudzuješ dojem človeka s vymytým mozgom, prípadne vyznávača vesmírnych ĺudí, či radikálneho kresťana(ak niečo také existuje)
Tipujem že @sven bude voliť KDH,KSS alebo ešte horšie Smer.
@ semhamforas Už len toto tu chýbalo. Voľme všetci Kotlebu! Lol
Ja volím Smer.
@mezomus áno nemám s tým problém dať ťa aj na súd ale súdy sú dosť pomalé.
Ten Sven... To je čistý Róbert za mlada Každého by dával len na súd a žaloval
Je to ten druh ľudí, ktorý zo života nemá absolútne žiadnu radosť, nič. Totálni lúzri, s ktorými môžme jedine súcitiť (a výborne sa na nich pobaviť).
@goth111 ja viem...tiez neverim vsetkemu. treba si vediet vybrat a treba to vediet odhadnut..
ty si nahravas prejavy sudruha Fica na kazety VHS a pustas dookola? slucka na VHSke takej je horsia ako vsetky drogy dokopy davaj si na to pozor!
VYROK TYZDNA:
"áno ja som čistý a nikdy som nebral drogy. Ja nekazím šance kazýš ich ty a tebe podobný prd viete o politike a žeriate všetko čo vám Facobooka a tieto blbosti povedia.
Ja volím Smer."
začínajú sa mi len utvrdzovať moje skoršie domnienky - Slovač je príliš sprostá na to, aby sa mala dobre... teda, skôr majorita Slovákov... len mi je neskutočne ľúto, že na ňu doplácajú aj tí šikovní, kde väčšina z nich skôr či neskôr ajtak skončí v zahraničí :/
ja len obdivujem pánov z SaS, že sa na to dali a je mi ich aj tak trošku ľúto, že musia čeliť takému návalu primitívov, u ktorých navždy zostanú stranou feťákov kvôli nepochopeniu jedinému bodu z programu, navyše s feťáctvom absolútne nesúvisiacim. primitívom, ktorí sú schopní považovať už 5 rokov objasnenú vec ohľadom Sulíkovho SÚKROMNÉHO MAJETKU za vážnu kauzu, a to len na základe obvinenia od človeka, ktorý si tu štyri šafári s MAJETKOM VEREJNÝM... ja skutočne neviem, či sa mám smiať, alebo plakať...
A ku zakladatelovy. Okrem toho, ze to bolo jasne, ze to je od teba by som ti chcel pripomenut, ze takzvany "zbohatlici" a burzovy makleri, a neviem este ako si tychto ludi pomenoval, su casto tiez "tazko pracujuci, normalni ludia". Ale tak pre teba je tazko pracujuci asi len niekto, kto stoji oprety o lopatu s pivom v ruke, a pozera sa so siestimi kamaratmi, ako jeden kope jamu.
a kiežby si bol debil ty. na debilitu je hranica IQ 50 bodov, u teba pochybujem o 1/5 tine.
Nuž, na tomto svete existujú aj lúzri. A ja som jedným z nich, nič sa nedá robiť.
Aspoň si môžem spievať tento song:
vlastizradca? na slovensku nie je asi moc vecí na ktoré môžem byť právom hrdý, tak nie som. to je vlastizrada?
Áno je to vlastizrada, a keď nechceš voliť Smer SD tiež si vlastizradca.
rýp do vieš koho
a moja gramatika? myslím, že stále lepšia ako mnohí iní na birdzi.
Však tak to aj vyzerá, väčšina ste banda tupcov tu na Birdzi čiže volíte SDKÚ, SaS. Tý čo sú vzdelaný volia ľavicové strany.