Pre tých čo vedia variť alebo sa minimálne vyznajú
Keď opečiete rezne v klasickom trojobale na druhý deň su hrozne suché. Čo potom urobiť s tými rezňami? Len aby sa nemuseli vyhodiť.. za každú radu a pomoc ďakujem
tak z nich môžeš urobiť tzv. "mokré rezne"....podus cibuľku a podlej vodou, aby sa ti urobila chutná šťava....pridaj koreniny a ponor do tejto šťavy rezne..
suché? tak to neviem, ako vysmážate, u nás sú vždy jedlé i po niekoľkých dňoch (alebo najtrvanlivejšie jedlé jedlo, keď sa vie, že nebude kedy/ nebude mať kto variť)
Nikdy by som nejedla mäso, ktoré je už zohrievané z ladničky. Vlastne ja nezjem mäso ani hodinu po urobení. Buď hneď čerstvé alebo nič. Nepomohlo to ale musela som.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
Deň predtym pred uskladnenim ich daj do niečoho čo ich nevysuši ...napr tanier a zakri foliou
(a to ja mám na toto citlivé chuťové bunky)
možno ich klepete moc na tenko a potom skôr uschnú alebo dačo také
btw, nejedzte mäso, je to hnusné ...nie je nad vegetariánsku stravu