Ford Focus 1,6 TDci: 99€ zákonná poistka, 580€ havarijné poistenie, 50€ diaľničná známka, podľa mňa potrebná návšteva servisu pred a po zime cca 160€, príspevky do štátnej pokladne pre nenažrané slovenské politické špičky a rómskych spoluobčanov vo forme prehnaných a neopoctatnených pokút od polície cca 250€
skus ratat s tym ze to auto nie je iba jedno a objem nie je zrovna maly aspon v jednom pripade nabuduce mi urobis danove priznanie, ked si taky znaly pomerov, ok?
Každý rok 100 evris PZP, 30 eur olej a filtre (nerátam to medzi "opravy" lebo to treba tak či tak robiť každý rok) a STK, EK každé dva roky stojí asi 40. Plus diaľničná známka za 50 lebo po ostatných cestách sa pol roka po zime nedá jazdiť.
kebyže to mám spočítať tak radšej pomlčím lebo by som za to mal... chatu
len taký AirMatic a naše cesty sa nemajú v láske čiže sa stáva že auto z trucu klakne: na pobavenie ( na displeji "Airmatic car too low" po odstavení zistíme že je predok nižšie ako inokedy no a ke´d by sa jednalo o komplet tak len táto sranda koštuje kompresor AMK cca 600 eur predný jeden 550 eur zadný jeden 500 eur no a dostaneme sa k číslici že len takáto sranda stojí toľko čo pol auta hihihi nehovoriac o repase automatu to je ešte vtipnejší tanier kaše a najvtipnejšia je cena v MB autorizáku takže toto som nemal rátať ale ma to napadlo že to stojí za zmienku - poplatky tak cez 500 eur
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a aby sa nerozplakal, tak ho linknem
@husky
ked si taky snazivy tak mi to prosim vypocitaj pan veduci
skus ratat s tym ze to auto nie je iba jedno a objem nie je zrovna maly aspon v jednom pripade nabuduce mi urobis danove priznanie, ked si taky znaly pomerov, ok?
Každý rok 100 evris PZP, 30 eur olej a filtre (nerátam to medzi "opravy" lebo to treba tak či tak robiť každý rok) a STK, EK každé dva roky stojí asi 40. Plus diaľničná známka za 50 lebo po ostatných cestách sa pol roka po zime nedá jazdiť.
ale to je jedno, prečo mi kazíš moju detskú radosť?
olej po 10tisíc mením a podobne
teda Audi 90 2,3 benzín- cca 230€
WV chrobák 1,6 benzín- cca 140€
Peugeot 309 1,9diesel- cca 130€
Daewoo 1,5 benál- cca 120€
Jawa 559 250 benzín - cca 50€
Suzuka bandit600 - cca 70€
Suzuka bandit400 - cca 70€
(teda naše ročné náklady na MV sú približne 800€ )
...asi hodím fotku na webku, lebo toto sa ťažko dá uveriť, čo máme všetko doma pod strechou
len taký AirMatic a naše cesty sa nemajú v láske čiže sa stáva že auto z trucu klakne: na pobavenie ( na displeji "Airmatic car too low" po odstavení zistíme že je predok nižšie ako inokedy no a ke´d by sa jednalo o komplet tak len táto sranda koštuje kompresor AMK cca 600 eur predný jeden 550 eur zadný jeden 500 eur no a dostaneme sa k číslici že len takáto sranda stojí toľko čo pol auta hihihi nehovoriac o repase automatu to je ešte vtipnejší tanier kaše a najvtipnejšia je cena v MB autorizáku takže toto som nemal rátať ale ma to napadlo že to stojí za zmienku - poplatky tak cez 500 eur