ja uz som bola na tooolkych koncertoch a festakoch.... kto si ma pametat co bolo prve ale asi to bolo nieco country, predpokladam ze lodenica v piastenoch....
keď som bola decko asi 10 ročné, vzali ma na nejaký menší bluesový fest ktorý sa konal iba jeden rok, viac už nie... hlboko ma to zasiahlo a ovplyvnilo v mojom ďalšom psychickom vývoji
aa tak hex, polemic, ppe su vzdy fajn ale poriadny koncert este nebol. to za to ze ked sa uracili prist do Prahy RHCP a Radiohead tak som mala asi 13 rokov
a som bola odhodlana ze za radiohead pojdem aj do Londyna nikedy tento rok. a nemaju ziadne nadchadzajuce events, svine
Bolo toho vela každé leto sa niekde aprtia vyberieme ale najkrajšie spomienky s odnášam s minuloročného festu v terchovej s názvom terchovský budzogán. Ja ako človek ktorý nie je moc na štýl hudby metal punk atď som zistil že aj týto ludia sú úplne v pohode a s každým jedním sa sadnúť a pobafkať tršoku jointiky x)
juj prvýkrát na koncerte, kto si to má pamätať , to dávno bolo =D
ale festival? to som bola len na jednom a bol to ten najskvelejší festival, aký môže byť a čo tam bolo najlepšie? ach ani neviem, všetko, ale boli tam kapely, ktoré som nikdy nevidela a nepočula a odvtedy ich stááááááááále počúvam =D
Domnievam sa, že by to mohol byť koncert Alice in Chains na Rockfeste v 2007-mom. Bolo to super, navyše potešila aj predkapela, čo bolo Cradle of Filth Sčasti to tým pádom bol aj humorný zážitok.
Pamätám sa na koncert, kde som prvýkrát pogovala - kapela čo hrala pesničky od Ramones A môj prvý festival bol prvý Minikvas, najviac sa mi tam páčilo HTčko.
ked som mala 16 som bola na svojom prvom takom ze koncerte poriadnom, v metre na nejaky fast crust grind core/ neviem jak sa volala ta bandicka, ale z madarska boli a zenska dobre davala..... kurnik som zabudla to meno. a na festiku na topfeste pred dvoma rokmi. ja som zacala jako stara koncertovat.
Moj prvy koncert boli depeche mode v 2006. ( teda aj predtym som bola na koncetoch dokonca s rodicmi na niakom festivale ale ja si vobec nepamatam co tam bolo viem akurat ze na tom festivali boli horkyze slize) A prvy festival bola minuloročna pohoda.
Najsilenšjí festival bol tohtoročný UPRISING!!! úplne neskutoční ľudia, nálada a atmosféra proste všetci na tej istej vlnovej dĺžke ) aj hudobný repertoár si myslím že nesklamal a najlepší alborosie
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
(No a čo, že tak neskoro!
ale moj prvy festival bol tusim hmm Dobry festival pred troma rokmi? (alebo uz 4 roky dozadu?)
a som bola odhodlana ze za radiohead pojdem aj do Londyna nikedy tento rok. a nemaju ziadne nadchadzajuce events, svine
a prvý festival bol Červeník, keď sme ešte na gympel chodili, neviem, že kedy presne to bolo, ale asi nejakých 16 sme mali.
a najlepší "fest" bol Vlesefest tohtoročný
a chystám sa na Ine Kafe a Zoči Voči
A odvtedy každý rok
ale festival? to som bola len na jednom a bol to ten najskvelejší festival, aký môže byť a čo tam bolo najlepšie? ach ani neviem, všetko, ale boli tam kapely, ktoré som nikdy nevidela a nepočula a odvtedy ich stááááááááále počúvam =D
Na koncerte asi v 12ich s ocinom na Kabáte ... Asi Kabát ...
Ale asi to bolo HTčko.
A naj koncert bol Radiohead a Matthew Herbert, eargazmus.
A taký najkoncert/festival, čo som zažila, bola Pohoda tento rok a z kapiel asi Klaxons a Futureheads
ale prvá akože velká hvizda bola asi avril xD to som proste musela, no...
ale ak to má byť niekoho iného, tak keď som mala 10, starí rodičia ma zobrali na koncert klasickej hudby. ale neviem čo za autora to bolo.
ale viem, že môj prvý a ozajstný festival bol posledný ročník Hodokvasu a tam určite zabodovali Skindred, Cypress Hill, I AM X