bavi aj ked sa treba ucit vela. Som rad, ze som si nakoniec nevybral odvetvie, kde je matika/fyzika, co mi slo najlepsie a bolo by to omoc lahsie pre mna
aj ked je tazka a nadavam na nu, tak ma bavi. dozvedam sa veci, ktore ma stale zaujimali. pomaha mi spoznat moje vlastne telo, jeho funkcie a potreby.. nie su to ziadne bludy, ktore niekto niekedy vymyslel a tak sa to zauzivalo.
bavi ma, pretoze ma to jednoducho bavi a rad by som sa tomu venoval i dalej v buducnosti+okrem toho, po dokonceni planujem studium dalsieho odboru
ale momentalne studujuci odbor radsej nepisem, nech potom nemusim nasim niektorym intelektualom z birdzu, ktori si myslia, ze filozoficke odbory nie su plnohodnotne, 4 hodiny nieco vysvetlovat a viest s nimi nikam neveduce debaty
Baviť ma bude skôr prax, do ktorej sa vďaka tejto (takmer komplet teoretickej) škole dá s vysokou pravdepodobnosťou dostať.
Škola je vlastne len sito na vytriedenie tých, ktorí dokážu zvládnuť široký odborový prehľad, nárazový nápor, stresy a tempo makania blízke 24/7. Špecifické skilly vyžadované tými-ktorými firmami si už potom dopĺňame každý tie svoje v pohode.
pomýlila som sa, chcela som hlasovať za nie nebaví ma, neznášam ju, a som tam iba pre to, aby som bola aj tento semester študentom a robím si tam predmety z odboru, do ktorého chcem nastúpiť od septembra (aby som ich nemusela robiť potom)...
inak FF MUNI...a nebaví ma preto, lebo nenávidím učiť sa teóriu, čítať knihy, literatúru, históriu a kultúru ani neviem akých štátov..
@nixxina a čo si čakala, salónky?! veď o tom je škola. učiť sa. ale chápem, že dnešní mladí ľudia vidia v škole len diplom a nie vedomosti, ktoré by v nej mohli nadobudnúť. Nemám im to za zlé, táto spoločnosť nás naučila len jedno: v hlave maj bárs aj seno, stačí ti papierik, pár písmeniek pred/za menom a široké lakte.
Ináč, ak sa ozaj nechceš učiť, prosím ťa, nechaj miesto tým, ktorí o to majú reálny záujem.
ja sa nemôžem sťažovať...jednak ma to baví a vidím v tom obore svoje uplatnenie, lahké to síce nieje, no nemám pocit že sa učíme totálne nezmysly nevyžiteľné v praxi
baví - hlavne tie predmety, z ktorých môžem čerpať z gympla a tie kreatívne ...ale s tými predmetmi ktoré mali tí z obchodnej tak s tými je to už horšie, matika nebaví ma veľmi ale ide mi
@otvoreneokno ked o niecom vies velke hovno nestaraj sa do toho, co ked studujem dve vysky naraz? nevies co a ako studujem, tak co sa do toho montujes takym primitivnym sposobom? či mladez ucia sa aj spravat ako sedlakov?
@nixxina si zbytočne agresívna, to je primitívnosť.
koli koli koli koli koli koli
KOLE MI TO OČI
ale maj si čo chceš, veď ja som nereagovala v celom príspevku na teba, možno tou prvou vetou, či si čakala salónky, pretože tak na mňa tvoj komentár pôsobil. tak asi čítaj po sebe ty, aby si sa nemusela potom agresívne vyvršovať na ľuďoch, ktorý reagujú na to, čo si napísala. keby som mala študovať každého profil a životopis, kVôli reakcii naňho, tak by som sa asi scvokla, nie?
baví aj keď je dosť náročná a nájdu sa v nej predmety pre ktoré sa mi chce trhať vlasy, ale inak mi táto škola dala už teraz dosť do života a teším sa na posledné dva roky ktoré dúfam zvládnem. a sú tam strašne super ľudia!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
idem inde
ale momentalne studujuci odbor radsej nepisem, nech potom nemusim nasim niektorym intelektualom z birdzu, ktori si myslia, ze filozoficke odbory nie su plnohodnotne, 4 hodiny nieco vysvetlovat a viest s nimi nikam neveduce debaty
@chlorofyl tak to teda good luck
baví. nedokázal by som študovať školu, ktorá by ma nebavila
Škola je vlastne len sito na vytriedenie tých, ktorí dokážu zvládnuť široký odborový prehľad, nárazový nápor, stresy a tempo makania blízke 24/7. Špecifické skilly vyžadované tými-ktorými firmami si už potom dopĺňame každý tie svoje v pohode.
baví, ale je toho mrte a miestami nestíham
inak FF MUNI...a nebaví ma preto, lebo nenávidím učiť sa teóriu, čítať knihy, literatúru, históriu a kultúru ani neviem akých štátov..
Fyzika PF UPJS
Ináč, ak sa ozaj nechceš učiť, prosím ťa, nechaj miesto tým, ktorí o to majú reálny záujem.
PEF MENDELU - Finance
hlavne pre mňa, lebo som retardovaná, ale mám rada výzvy
ooo, prepáčte, slečna. Myslela som si, že tu máme slobodu slova a názoru. Primitívna je akurát tak tvoja reakcia.
hovorim ti, nic o tom nevies, tak preco sa do toho staras?
som posledny clovek co by siel na skolu koli titulu, tak si take prizemne komentare schovaj
koli koli koli koli koli koli
KOLE MI TO OČI
ale maj si čo chceš, veď ja som nereagovala v celom príspevku na teba, možno tou prvou vetou, či si čakala salónky, pretože tak na mňa tvoj komentár pôsobil. tak asi čítaj po sebe ty, aby si sa nemusela potom agresívne vyvršovať na ľuďoch, ktorý reagujú na to, čo si napísala. keby som mala študovať každého profil a životopis, kVôli reakcii naňho, tak by som sa asi scvokla, nie?
sa nauc ze nominativ plural je i a nie Y
ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí ktorí (dufam, ze tuto gramaticku suvislost chapes)
a ja niesom agresivna, mna si nenasrala akoze vobec
a vobec, mysli si co chces, aj tak ma tvoj nazor nezaujma dako
celkom ma to začalo baviť, len niektoré predmety sú tam úplne na nič a len to kazí známky....
dopravná logistika / logistické služby, Přerov