ahojte baby pre4o mam po farbeni vlasi take suche ,,a take rozvirene,royzstiepene aj kedp ouyivam kondicioner?teray mam len melir lae vdka tomu si cih ani farbit nemozem kazdi s mojich znamich ked si ich nsfasrbi tak vphode ich ma len ja ich furt mam poto
a ak ich má niekto po farbení viac v pohode, tak má možno odolnejšie vlasy, možno používa inú farbu a možno s nimi zachádza vo cšeobecnosti šetrnejšie.
ja mám po farbení vlasy úplne skvelé, ak si ich farbíš doma sama, skús zájsť ku kaderníčke, tá to urobí lepšie ako ty(teda ak nenatrafíš na nejakú strašnú expertku)
@majusssska mno o 2 meiace 14 ale vies ja is ain farnbu tka nedawam tka kao moje psoluziacky lebo inak mam radsej svoju prirodzenu ale meliri si dawma iveš ...
No chemici kde ste. Tuzim ze farby na vlasy obsahuju "cpavok" (podla drazdiveho smradu) na skatulke byva napisany v zlozeni "amoniak" co je viac/menej to iste. A prave tato zlozka vlasy nici a vysusa. Snad som trafil.
@majusssska . . . ale carovny sampon nema len teta kadernicka . . . staci k nej ist a spytat sa, dokonca sa da vacsinou aj priamo u nej kupit, ak by nebol v drogerii.
@matheusko nepovedala som, že sa to tak nedá, ale koľko ľudí to tak urobí? proste niektorí to len nafarbia a na zvyšnú starostlivosť kašlú a potom sa sťažujú, aké majú vlasy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
a ak ich má niekto po farbení viac v pohode, tak má možno odolnejšie vlasy, možno používa inú farbu a možno s nimi zachádza vo cšeobecnosti šetrnejšie.
A takmer som to po tebe neprečítala
inak, ja mám vlasy po farbení dokonalé, nechápem kde je chyba
(a hlavne nie je dobré často umývať, takže kým vážne netreba, zapletiem alebo inak zamaskujem a je