Ahojte... Boli ste niekto na prechode nízkymi tatrami( cesta hrdinov SNP)? Ja by som to mala ísť prví júnový týždeň, ALE. Je to 94,7km za 5 dní. Každý deň vychádza tak 10 hodín šlapania. Neviem či to dám. Sem tam chodím na túry ale nie také dlhé a vôbec n
Zvladnes to v pohode, trasu Telgart-Donovaly som siel pred dvoma rokmi, po Certovicu je podla mna ten najtazsi usek aj kvoli tomu, ze to najkrajsie uvidis az od nej. My sme to isli 6 dni, ale da sa to s prehladom zvladnut za 4-5 dni, takze s tym si nelam hlavu. Nam to trvalo tolko, lebo sme sa cakali jeden den s ostatnymi ludmi a jeden den sa nam nechcene podarilo uz na obed trochu popit, tak sme to zakotvili. Jedine si premyslite, kde chcete spat, ak budete na Stefanicke, Kamienke alebo Durkovej, bolo by mozno dobre si zavolat dopredu a spytat sa ci je volne, prip. rezervovat. Nam na Kamienke totiz nechceli dovolit prespat ani na terase, ked mali plne . Nech vam vyjde pocasie, bolo to nieco nadherne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
3 komenty
Ale da sa aj skor, kamos drzy slovensky rekord, 13.37hodiny Telgart-Donovaly