@semirgerkan Ale za ten odpad potom budem platiť tam kde momentálne žijem nie ?Nestane sa nič ak to nebudem mať ? Ešte som počula, že ti potom chodí pošta tam, kde "bývaš"... je to tak ?
je to uplna zbytočnost, pokial viem koli odpadu ti stačí doniest potvrdenieo navsteve skoly s tou poštou to je čo za otázka? LOL dnes sa na vysokú školu dostane už asi fakt každý...
@pepa2610 tak z postou to neviem ako je,kedze ja mam z otcom rovnake meno , ale doniesol som potvrdenie o prech. pobyte na urad v meste kde trvalo zijem a odratali mi tu ciastku, neviem kolko to je, ale ja doma odpad neplatim
@anonn1234 je to normálna otázka, nikdy som to nemusela riešiť, preto sa pýtam, lebo som to počula... tak si láskavo odpusti komentár tohto typu chodím na takú školu, o ktorej sa tebe ani nesníva...
@pepa2610 fííí tak to už hej, som celý uchvátený... podla sposobu tvojho prejavu mi to už začína byť jasné , nie je to nahodou Bohoslovecka Univerzita Šerdca Ježišovho v Hostoviciach?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
snáď z toho nejaká výhoda raz vyplynie...
» www.facebook.com/pages/Bohoslove...