kazdemu sa zda najprv ze som ticha a potom ked sa s tym clovekom zoznamim tak rozpravam vela, preco niekto je zhovorcivy hned a niekto je tychy vzdy co je toza clovek ked na zaciatku takmer vobec nekomunikuje a potom sa uplne rozrozprava, moze to mat niec
Neviem ani ja som sa nerozpraval az tak moc dobre. zalezi na tom druhom aky je ci je komunikativny alebo nie. Ak je jeden z nich tichy tak ten druhy co je komunikativny vie rychlo zistit co toho druheho bavi. takze je to vec tych dvoch si sa stretnu stastne alebo nie.
Osobne som to nkdy neprezil, ze najprv som bol ticho a potom zarzu som kecal a kecal s tou osobou.
a vtej poslednej vete ma byt 1,5 roka, ale pomalicky sa zacinam prihovart ale nie velmi, je mi blbe ked pri niekom sedim v aute takmer kazdy tyzden, sme cely cas spolu a prehovorim s tym clovekom maximalne 3 vety. s ten clovek s ktorym sa rozpraval tak ten bol na zacitku komunikatyvny a hned som sa s nim zacala rozpravat
Zalezi od situacie... napriklad ja nemam problem kecat s niekym cestou z BA do Brna... ak zacne javit znamky nejakeho prejavu... vsak cesta aspon rychlejsie ubehne a spoznam noveho cloveka
Na predchádzajúcej škole som bola tiež taká, sama som sa nikomu velmi neprihovárala a ked sa niekto začal so mnou rozprávať tak ma bolo tažko prerušiť.
Neviem, myslím že to som mala nejaký blok kedže som si myslela že budem posobiť trapne ak sa s niekym začnem len tak rozpravať.
Teraz chodim na inu školu a tam nemam problem rozpravať sa s hocikým ale aj tak sa viac rozrosprávam ked hovorím len s jedným človekom.
Keď je niekde vela neznámych ľudí, tak moc toho nenakecám ...ale keď sa bavím napr. len s jedným človekom z nich - ak sa náhodou začneme spolu baviť, tak sa to pomaličky rozbieha ...ajkeď v triede sa stále nieviem neako "odviazať"! ...jasné, že pokecám keď sa niekto prihovorí alebo keď mám k tomu o čom sa bvia ostatný čo povedať ...ale niesom ten typ čo príde za hocikým len tak kecať ...nechcem aby to bolo také umelé ...ale aby to bolo ako s kamošmi - také že to má volný priebeh ...
Ja som na tom podobne. Celkovo nie je veľa ľudí,pri kt. sa dokážem správať úplne prirodzene,vravieť všetko,čo mi napadne a tak.. Nie že by som sa hanbila ale jednoducho nemám chuť byť kamarátka s každým a tiež nemám chuť baviť sa s niekým,s kt. sa nemám o čom baviť. Radšej budem ticho ako by som sa mala nasilu tváriť milo.
ale je to blbe ked sa stretavame niekolko krat do tyzdna skoro kazdy vikend sme spolu cele dva dni,v noci spime na tom istom mieste, sme na seba odkazany, oni sa aj prihovaraju ale ja len odpoviem a dalej to nerozoberam je to take cudne
ja sa zasa rozrozpravam pri niekom koho nepoznam.. a mozno sa s nim uz nikdy nestretnem.. ale som skor tichsie ak viem, ze s nim budem v konktakte dlhsie take divne ale toto myslim ako take tie prve stretnutia
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
Osobne som to nkdy neprezil, ze najprv som bol ticho a potom zarzu som kecal a kecal s tou osobou.
Neviem, myslím že to som mala nejaký blok kedže som si myslela že budem posobiť trapne ak sa s niekym začnem len tak rozpravať.
Teraz chodim na inu školu a tam nemam problem rozpravať sa s hocikým ale aj tak sa viac rozrosprávam ked hovorím len s jedným človekom.