Prečo strácáme tých ktorých máme radi ?! Prečo po istom čase o nás ani nezakopnú keď predtým to bolo absolútne iné ??Naozaj to nedokážem pochopiť . Niekedy sa trošku starajú o to čo je s nami a potom nedajú o sebe vedieť. A keď vidia že už ani z našej str
lebo ludia su sprostí, veril som na absolutne kamaratsva, ale kde su ti ludia, ked ich clovek naozaj potrebuje...je pekne si uzivat bezstarostne chvile a zabavat sa, ale kde su ti ludia, ked je vam najhorsie?
je to proste život. všetko sa mení a vyvýja...aj ľudia. Ale aspoň spoznáme nových a lepších ľudí aj ked nám to v prvom momente tak nepríde...až neskôr si uvedomíme čo a hlavne koho sme získali ked sme niekoho iného stratili...
aj ja sa to často krát pýtam, ale odpoveď nikdy nedostanem, možno takto to má byť, možno má to svoje dôvody...aj ja som stratila veľa blízkych ľudí, buď umreli, alebo ani ja neviem čo sa stalo, proste po čase odišli, bez "rozlúčenia"
ľudia prichádzajú a odchádzajú.... tí starí, čo u mňa odišli, už neznamenajú pre mňa také veľké puto ako predtým. a som tomu nesmierne rada, že už to beriem takto "zdravo".
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
pokiaľ sa ti neozve po dlhu dobu len na okamih čo sú tie dva dni tak to nestojí za reč a príde iný
a dôvody? komplikovaná povaha, náladovosť, túžba po zmene.
A proste, keď zamilovanie vyprchá, vtedy sa ukáže, či ostala láska.