to je moja chyba... kedze ja mam kontinualne zopar sprav neprecitanych (a ked dake precitam pridu dalsie), tak som si neuvedomil, ze pod tou hviezdickou s poctom novych sprav je 15sk...
nema to ziaden suvis. TAJNE SPRAVY boli, su a budu VZDY ZADARMO. Vratane veci ako ARCHIV TAJNYCH SPRAV (sak nebudeme spoplatnovat vasu historiu, ako nemenovany konkurencny server).
je to vlastne omylom, a je to iba graficky prvok...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
a co znamena to este 160??
prisiel na to uz niekto?
ja si myslim, ze to je nieco suvisiace so zaciatkom noveho birdzu
PrelvapenY? teraz neviem, či je lepší susenejablko a jeho splny alebo ty s tymto
160? neplatili toľko za server?
to je moja chyba... kedze ja mam kontinualne zopar sprav neprecitanych (a ked dake precitam pridu dalsie), tak som si neuvedomil, ze pod tou hviezdickou s poctom novych sprav je 15sk...
nema to ziaden suvis. TAJNE SPRAVY boli, su a budu VZDY ZADARMO. Vratane veci ako ARCHIV TAJNYCH SPRAV (sak nebudeme spoplatnovat vasu historiu, ako nemenovany konkurencny server).
je to vlastne omylom, a je to iba graficky prvok...
teraz som stoho pif paf pretoze 160 som myslel ze je ze knam dofrcal casak ale to je asi ine...