Prečo to niekto inteligentný zariadil tak, že chlapi nemajú krámy? Dala by som im zažiť všetky tie skvelé pocity, emócie, naliaté prsníky, bolesti v krížoch a podbrušku, krče a pocit, že sa to z nich valí ako z Niagarských vodopádov, precitlevené nálady,
jak moze 19 rocny clovek zalozit takuto diskusiu?... ach jaj... jasne, sak preco slnko nie je modre a voda zlta? preco dychame kyslik a nie helium? preco..preco...preco...? nie som si isty, ale podla mna to moze suvisiet s tym, ze muzi nerodia deti
@lillie je to preto, lebo rodiť môžu len ženy a to všetko je s tým spojené. A ak chceš vedieť prečo môžu rodiť len ženy, tak si preštuduj siedmacku biológiu, tam to máš všetko vysvetlené.
@kevin rannú erekciu by som prijala, mužov rozmaznávame, len oni to neberú ako rozmaznávanie... a s tým nakopaním, boli to, mám odskúšané na vlastnej koži
@lillie bud rada, ze si zena a nejsi od prirody tak nadrzana, keby vies jake mi muzi mame tuzby a predstavami s vami, a ta frustracia, ze vy nechcete moc sexi
@kevin a ty si kde zobral ze to neboli? mna tam kopol spoluziak v druhej triede a myslela som ze sa rozrevem a to kvoli fyzickej bolesti neplacem a ani vtedy som neplakala
samé a prečo a prečo ? a prečo sa to prečo pýtate , keď odpoveď aj tak nezistíte? ale tuto je to asi preto lebo my ,ženy, sme dostali dar , darovať život a zistiť túto príčinu nám aj tak nepomôže aby sme už nemávali svoje dni
@xennus hej zamýšľala a ako jedno velikánske negatívum mi vyšli krámy, keby boli raz za pol roka alebo za rok, bolo by to omnoho lepšie, ale nie, pre boha, KAŽDÝ MESIAC
@lillie ver temu že mam na to rovnaky nazor ako ty....sice urcite to ma svoje opodstatnenie ale podla mna to co napisala jedna troska vyssie ze oni to maju horsie znášať ti naše nalady si nemyslim.....lebo mnet moje problemy v temto tak urcite by sa kazda zohla ze klobuk dolu...a lutujem tie ktore to maju este horsie nez ja..
proste to tak je a hotovo, a vy ženy si myslíte, že nám nikdy nič nieje a nič sa nám nemôže stať ? alebo napríklad, chcela by si ráno erekciu, kvôli ktorej musíš čakať kým budeš môcť vyliezť z postele aby si sa mohla ísť vycikať, keď sú všetci doma ?
@malapohroma - to je to, vy ženy si neviete predstaviť aká to je bolesť, je to tá najväčšia bolesť akú si nedokážeš predstaviť, sú prípady, kedy muži kvôli tej bolesti zomreli
@lillie - a vôbec nechápem, načo si takúto diskusiu vytvorila ... budeš mať dobrý pocit na duši, keď sa k tebe pridajú ďalšie tínedžerky, ktoré budú s tebou len súhlasiť a nadávať chalanom ?
@hangtime11 no tak ja to roky urcite nemam rok a pol asi a strasne nepravidelne, ani nevies kedy to len zacne a zrazu hups flak na gatiach :/ neznesitelna bolest hlavy ze nemozes ani sediet.. niektore mavaju krce ze sa nemozu ani hybat, ine to maju zase take silne ze nemozu byt ani 30 minut vonku aby nepretiekli. a to sa casom nezlepsi.. ako si na to mame zvyknut?
pretože ak by aj to bol úmysel, nebol by myslený ako týranie jednej strany?
pretože nie na všetko existuje lepšie znejúca odpoveď?
pretože nie všetko je fér?
pretože to, že ty trucuješ a povieš si, že chceš inú odpoveď, neznamená, že nejaká spadne z neba?
ako, ja som už tiež zažila pocit ukrivdenia za to, že to musím prežívať. ale to som mala 12. a vieš čo? také fenky to majú dva krát do roka. príjemné užieranie sa tým, aké je to nefér.
ale aby som bola aj pozitívna: ako žena máš pravdepodobne podľa nejakých výskumov lepšie komunikačné schopnosti, väčšiu slovnú zásobu, lepšie zvládanie stresu (aj keď nemám ten pocit ) lepšiu jemnú motoriku, lepší sluch, lepšie periférne videnie a dožiješ sa asi o desatinu životnej dĺžky viac, ako keby si bola muž.
@malapohroma - ja som nehovoril konkrétne o tebe, ale o ženách celkovo, že si na to mohli zvyknúť, a ak to ty mávaš nepravidelne tak potom hľadaj vinu na sebe, zrejme nerobíš dostatočne to čo by si mala, aby si to nemala dojebané
@hangtime11@59 povedz takej, čo od bolesti omdlieva, že si mala zvyknúť...alebo jednej pani, čo poznám a čo sa mi zverila, že zvykla dočasne oslepnúť a nič sa s tým nedalo robiť. ok, extrémny prípady. ale hento bola proste dosť odveci veta, to aplikuješ na niečo, čo je ti nepríjemné a nie na bolesti, pri ktorých sa nemôžeš pohnúť (a také už sú dosť časté a veľa babám na to nezaberajú lieky proti bolesti)
@malapohroma , @anzu - hej, vy ženy, ste vždy tie najúžasnejšie, najdokonalejšie, vždy máte pravdu, vždy vás treba ľutovať, všetko je podľa vás, nikdy sa nemýlite, zabudol som, pardón
@hangtime11 ale ved ja ta chapem, nezazijes, nepochopis. aj ja som kedysi plakala ze ine baby maju kramy a ja este ne a ze ich chcem a hovorili mi ze to budem lutovat ze to hovorim.
a olutovala som.
za tvoj egoisticky nazor ta sudit nebudem, lebo ty to nikdy nepochopis.
este len nadpis a uz som sa rehotala ...moja mas 19 ale si mimo...ono nejde o kramy ono ide o tvoje deti ktore vychovas...vies si predstavit chlapa ako nosi dieta a potom ho bude vychovavat???...zeny boli stvorene aby boli matkami aby v nich bola nadej budunosti...a muzi aby pracovali a starali sa o nas...myslis ze oni to nemaju tazke???...
a k tej nepravidelnosti. dá sa to zaviniť. napríklad extrémnym schudnutím, ale to pochybujem že má @malapohroma s tým problém. i zlou výživou napríklad. a napríklad tak ako ja. byť chudokrvná. čakať i dva mesiace. čakať a čakať. u mňa skrátka pravideľnosť neexistuje. skús si predstaviť že ranná erekcia nie je ranná. ale stojíš v autobuse a zrazu proste bum a postaví sa ti. to je príjemné že?
a tiež dúfam, že budem schopná mať vôbec deti niekedy. a to už vtipné nie je na nepravidelnosti.
a o zvyknutí si, ani radšej nehovor. na niektoré veci sa zvyknúť jednoducho nedá.
..preco su ti ludia cim dalej tym viac jebnutejsi?
inak suhlasim s @hangtime11 ...nechapem, co furt riesite, si myslite, ze ked sa budete stazovat, ze zrazu kramy zmiznu? vytacaju ma uz tie otazky, ale smejem sa no
inak suhlasim s @hangtime11 ...nechapem, co furt riesite, si myslite, ze ked sa budete stazovat, ze zrazu kramy zmiznu? vytacaju ma uz tie otazky, ale smejem sa no
lebo sú nezodpovedný a hladina bolesti chlapa je velmi krechá
aj ked je menzes dost neprijemny a aj setko okolo toho ale treba sa zmieriť treba to brať tak že by si nas chlapi mali vážiť za to čo všetko si musíme pretrpieť a aj ohladom detí
ale inac, mne to absolutne nevadi, ze mam kramy. pretoze chlapi nikdy nezaziju ten dokonaly pocit mat malinke stvoreniatko v brusku a citit ho kopkat a vediet, ze zije vdaka mne... nejake kramy oproti tomuto nemaju absolutne ziadnu vahu nech su akokolvek neprijemne. beriem ich ako moju sucast.
tak si daj vyoperovat vajecniky ...co ti mam povedat na stupidnu otazku ....daj sa preoperovat na chlapa ..nabuduce zalozte temu ze preco chlapi vedia cikat postojacky a my baby nie ..sme diskriminovane
asi mam stastie ...asi dva krat za zivot ma pri tom bolelo brucho ...dostavam pravidelne ..nikdy som nepretiekla ....a na babetko sa tesim ..aj vsetko co stim suvisi a porodu sa nebojim
preco Mam Astmu ja a nema ju nejaky moj zdravy spoluziak? preco ja mam oslabenu imunitu a nie ty? preco ja som alergicky na vela veci a ty nie????
rovnako blbe otazky... chapem ze je to bolest, nechcel by som to, ale zas nadavat nepriamo na chlapov v zmysle ze "HEJ MY MAME TAKU BOLEST A VY NIE??? AJ VY BY STE MALI MAT!!!" je trosku... retardovane?
Je skvele kricat MY MAME KRAMY, VY NEVIETE AKE TO JE, BOLEST AJ VAM!!! no nie???
Lebo Eva nahovorila Adama aby zozrali to jablko. Uverila satanovi a tak zenam ostala ta naivita a este k tomu musia trpiet porodmi. Za chyby sa plati, tak.
Sorry, ale tvoje vyjadrovania v tejto diskusii zodpovedajú úrovni sedemročného retardovaného decka.
Lebo vás, chuďátka moje keď niekto kopne TAM, tak to strašne bolí
Tak sa dopiče správaj tak, aby ťa tam nikto nekopal.
Ja sa tak, aby som sa každý mesiac celý týždeň nemusela zvíjať v kŕčoch na posteli a nemohla vyjsť ani z domu, správať nemôžem.
Ale ne, my si na to máme zvyknúť.
Dopriala by som ti, aj všetkým ostatným sebeckým idiotom, aby si to zažili aspoň na jeden pojebaný deň. A nie na celý život a to hovoríme len o tejto jednej veci.
Alebo - nech ťa tam niekto kope aspoň týždeň v kuse. A poviem ti zvykni si
Bože, obmedzenosť ľudí ma ešte vždy vie prekvapiť! Mala by som si "zvyknúť"
Vy baby to tu riešite akoby sa horšie veci na svete ani nediali. Je to absolútne prirodzené, vždy to tak bolo, je a aj bude . A ďalej nemá cenu sa tým zaoberať ... si myslím
@lillie Tak tvoj problem je, ze ta ide jebnut z toho, ze jeden skurveny den za cely mesiac ta boli brusko?
Chlapi robia tazku robotu, okolo domu, na stavbach, a su unaveni z prijebanych zien, chlapi umieraju vo vojnach, prezivaju krute emocie, ked im kazdy den umieraju kamosi... KAZDY JEBNUTY DEN
ak steš vedeť prečo muži nemajú krámy tak si klikni na wikipedia ak si o tom ešte nepočula alebo ti to nemal kto vysvetliť a nezakladaj takéto stupidné témy
ja to chlapom neželám nejak zvlášť... ak vedia pochopiť, že je pri tom žene zle, nerobia si z toho vtipy a neočakávajú od nás vtedy zázraky, tak som spokojná.
@hangtime11 v tejto diskusii vyhral. želala by som ti každý mesiac ležať na posteli v horúčke, grckou na kraji, trasľavkou, závraťou a takými kŕčami, že nevieš prejsť ani na záchod. alebo len tak odpadnúť v kuchyni, keď si ideš po tabletku. na to sa zvyknúť nedá.
to je sice pekne ale tiez som rada ze mi kazde rano netru neco tvrde jakuter z nohavic.... Pravda je ze by mohli zacat okolo 20tky ale vzdy lepsie ako niekto kto nemoze mat deti
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
143 komentov
btw. pre muza je omnoho tazsie znasat nasu naladu a toto vsetko ako pre nas samotne kramy
lebo oni by to nezvladli.
a prečo ženy nemajú rannú erekciu, nemusia obraňovať mužov, nemusia ich rozmaznávať, prečo ženy neboli ak ich tam nakopneme a blabla ?
Tak zjednodušene: Akým zázrakom by si chcel zachovávať populáciu, keby malo sto percent ľudí k dispozícii na produkovanie len vajíčka?
okrem toho stazovat sa na nieco co aj tak nemozes zmenit nieje moc uzitocne
@stormmast3r dosť často ma chytá filozofická nálada, ktorá sa týka rozdielu pohlaví
@michal553 ženy sú občas viac nadržanejšie ako chlapi
pretože to tak proste je?
pretože to nemusí byť úmysel?
pretože ak by aj to bol úmysel, nebol by myslený ako týranie jednej strany?
pretože nie na všetko existuje lepšie znejúca odpoveď?
pretože nie všetko je fér?
pretože to, že ty trucuješ a povieš si, že chceš inú odpoveď, neznamená, že nejaká spadne z neba?
ako, ja som už tiež zažila pocit ukrivdenia za to, že to musím prežívať. ale to som mala 12. a vieš čo? také fenky to majú dva krát do roka. príjemné užieranie sa tým, aké je to nefér.
ale aby som bola aj pozitívna: ako žena máš pravdepodobne podľa nejakých výskumov lepšie komunikačné schopnosti, väčšiu slovnú zásobu, lepšie zvládanie stresu (aj keď nemám ten pocit ) lepšiu jemnú motoriku, lepší sluch, lepšie periférne videnie a dožiješ sa asi o desatinu životnej dĺžky viac, ako keby si bola muž.
Aká otázka, taká odpoveď .
a olutovala som.
za tvoj egoisticky nazor ta sudit nebudem, lebo ty to nikdy nepochopis.
@hangtime11 ty by si sa nestazoval?
a k tej nepravidelnosti. dá sa to zaviniť. napríklad extrémnym schudnutím, ale to pochybujem že má @malapohroma s tým problém. i zlou výživou napríklad. a napríklad tak ako ja. byť chudokrvná. čakať i dva mesiace. čakať a čakať. u mňa skrátka pravideľnosť neexistuje. skús si predstaviť že ranná erekcia nie je ranná. ale stojíš v autobuse a zrazu proste bum a postaví sa ti. to je príjemné že?
a tiež dúfam, že budem schopná mať vôbec deti niekedy. a to už vtipné nie je na nepravidelnosti.
a o zvyknutí si, ani radšej nehovor. na niektoré veci sa zvyknúť jednoducho nedá.
aj ked je menzes dost neprijemny a aj setko okolo toho ale treba sa zmieriť treba to brať tak že by si nas chlapi mali vážiť za to čo všetko si musíme pretrpieť a aj ohladom detí
sa ťa takto spýtam - prečo aj ženy nemôžu kopnúť do gulí?
(pre tých, čo nevedia čítať, je tam napísané Bloodbath)
@mielikki tá irónia
ale všetci dobre vieme...lebo by sa z toho scvokli...
LEBO
rovnako blbe otazky... chapem ze je to bolest, nechcel by som to, ale zas nadavat nepriamo na chlapov v zmysle ze "HEJ MY MAME TAKU BOLEST A VY NIE??? AJ VY BY STE MALI MAT!!!" je trosku... retardovane?
Je skvele kricat MY MAME KRAMY, VY NEVIETE AKE TO JE, BOLEST AJ VAM!!! no nie???
Toto mi nerobte takto z rána.
Sorry, ale tvoje vyjadrovania v tejto diskusii zodpovedajú úrovni sedemročného retardovaného decka.
Lebo vás, chuďátka moje keď niekto kopne TAM, tak to strašne bolí
Tak sa dopiče správaj tak, aby ťa tam nikto nekopal.
Ja sa tak, aby som sa každý mesiac celý týždeň nemusela zvíjať v kŕčoch na posteli a nemohla vyjsť ani z domu, správať nemôžem.
Ale ne, my si na to máme zvyknúť.
Dopriala by som ti, aj všetkým ostatným sebeckým idiotom, aby si to zažili aspoň na jeden pojebaný deň. A nie na celý život a to hovoríme len o tejto jednej veci.
Alebo - nech ťa tam niekto kope aspoň týždeň v kuse. A poviem ti zvykni si
Bože, obmedzenosť ľudí ma ešte vždy vie prekvapiť! Mala by som si "zvyknúť"
Chlapi robia tazku robotu, okolo domu, na stavbach, a su unaveni z prijebanych zien, chlapi umieraju vo vojnach, prezivaju krute emocie, ked im kazdy den umieraju kamosi... KAZDY JEBNUTY DEN
Ale ty places, ze ta raz za mesiac boli brusko.
PRECO je to TAK?
Vidno že si kus kokota čo nevie, čo je to vážiť si ženu. KOKOT.
@darkkizz on si asi myslí, že ženám nikdy nikto nezomrel, že okrem tej menštruácie nemáme žiadne problémy je to kkt
tak asi preto
Dodám, že máme prostatické problémy a to tiež nieje med lízať milá dáma
Každý má to svoje... Neboj, nieste na tom o nič horšie.
Okrem iného krámy na pysky dostávajú východniari pravidelnejšie a častejšie, ako ženy... každý piatok večer v krčme pri bitke