Takže.. každý deň cvičím cviky na brucho už dosť dlho a stále žiadné zmeny.. kamoš hovoril, že už mám brucho dostatočné aby som mohol začať rysovať (telo, nie príklad z matiky).. predtým som mal problém, že som musel schudnúť a zmeniť stravu aby bolo vidn
@podnaplaz Neni som expertka,ale ak mozem poradit tak ja som si na youtube nasla videa. Podla ktorych cvicim a nieco sa mi aj rysuje uz po dlhej dobe. A na mobile mam aj stiahnuty program ak by si chcela by som ti ho mohla napisat. Je vynikajuci a aj vdaka nemu sa mi pomaly dari mat moju vysnivanu postavu
Skus youtube alebo trenera (ale zvycajne su drahy) ale tak je to na tebe
tehlicky sa daju vypracovat pomerne rychlo vela opakovani, brusaky, sklapacky atd. kazdy den, dajme tomu 3 krat denne a hlavne zdrava strava, inac si tehlicky nevypracujes
Tehlicky su hlavne o diete, no pokial nemas dostatocny prijem zivin, nikdy v zivote svaly [ktorymi su] nenaberies. Ak ti ide cisto o vyzor a inak ich nepouzivas, tak skracovacky/brusaky/ cviky s cinkami, vela serii po 15. Viac ako 15 brusakov/skracovaciek... znizuje ucinok cvicenia [plati to len pri brusnych svaloch]. Ak robis nejaky sport, kde zapajas brucho, obcas je na mieste ist na seriu aj 100-110 aby si mal nejaku vydrz.
"Ze uz mam brucho dostatocne, aby som mohol zacat rysovat" takze rozumiem tomu tak ze tie tehlicky uz mas ale pokryva ich tuk ktory chces dat dole nie? ci co si ty predstavujes pod pojmom rysovacka?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
tak ja by som na tvojom mieste asi vyhladala nejakého trénera alebo tak..
Skus youtube alebo trenera (ale zvycajne su drahy) ale tak je to na tebe
Good luck