Takze nu metal ako viete viete co to je len sa mi zda teraz, ze viacere skupiny , ktore boli hlavnymi predstavitelmi ako napr P.oD, Linkin park, papa roach(teraz su emaci)... nu metalu sa nejak od neho odklonili a idu smerom k tradicnemu rocku a v dnesnej
Dobre....prepáč ale teraz sa väčšinou označenie EMO hudba používa ako hanenie dobrých skupín
V podstate všetko dobré je označované za EMO...no zabijem sa?
prečo zaniká nu metal? lebo je to sračka a vytláča to ešte väčšia sračka, ktorú vytlačí ďalšia sračka. rovnako ako thrash vytlačil grunge/nu metal, tak rovnako chcípajú aj teraz.
podla mna sa nu metalova hudba nejak nevytraca.. ..len je mozno menej na ociach..rozhodne existuje este vela kapiel hrajucich tento styl hudby ale tieto kapely nie su az take zname...
nepovedala by som ze nu metal zanika, stale je dost kvalitnych skupin, ale co sa tyka Linkin park tak ta ich premena ma fakt stve =P mali taku dobru hudbu, svojsku. Teraz je az nechutne komercna =P
musite uznat ze aj slipknot mierne zmenil styl...staci pozriet na novy album...a linkin park svojim poslednym albumom sokovali..aspon mna....pretoze som pri nich bola zvyknuta na tvrdsie vecicky..a toto je album balad podla mna....
prve emo, niekde medzi rokom 80-95, bola zmes indie-rocku-punku (Fugazi,Rites Of Spring,..)
to take druhe emo, alebo neaka druha vlna bola neako do roku 2000, pop-punk, alternativny rock, stale indie (Jimmy Eat World, Weezer ..)
tretia vlna?xD/ ci zehlickova vlna?/ xD xD... (From First To Last, Taking Back Sunday, Saosin, Escape The Fate , Senses Fail, Funeral For A Friend... Fall Out Boy, Panic At The Disco) ... pop-punk, indie (INDEPENDENT) xP....
myslim ze nu-metal nespada pod styl EMO xP to, ze neaky EMO/SCENE pocuva KoRn alebo P.O.D neznamena ze z tychto kapiel sa stanu emo kapely xP
novy Slipknot a LinkinPark ... uz to neni to co bejvavalo... prachy su prachy.. a komercne vecicky zarabaju veeeeela prachov... x)
@ Moniwas :btw ak je Epica nu-metal..... xD xD xD xD ze som nevedela xD a Emilie Autumn ze nu-metal? xD xD xD to az mi smiesne znie xD .... skus si aspon na YouTube hodit OTEP do vyhladavaca... to je nu metal so zenskou... a nie tam tie uspavanky xD xD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
???!
V podstate všetko dobré je označované za EMO...no zabijem sa?
to take druhe emo, alebo neaka druha vlna bola neako do roku 2000, pop-punk, alternativny rock, stale indie (Jimmy Eat World, Weezer ..)
tretia vlna?xD/ ci zehlickova vlna?/ xD xD... (From First To Last, Taking Back Sunday, Saosin, Escape The Fate , Senses Fail, Funeral For A Friend... Fall Out Boy, Panic At The Disco) ... pop-punk, indie (INDEPENDENT) xP....
myslim ze nu-metal nespada pod styl EMO xP to, ze neaky EMO/SCENE pocuva KoRn alebo P.O.D neznamena ze z tychto kapiel sa stanu emo kapely xP
novy Slipknot a LinkinPark ... uz to neni to co bejvavalo... prachy su prachy.. a komercne vecicky zarabaju veeeeela prachov... x)
all above this is for: @ Mikeshinoda
@ Moniwas :btw ak je Epica nu-metal..... xD xD xD xD ze som nevedela xD a Emilie Autumn ze nu-metal? xD xD xD to az mi smiesne znie xD .... skus si aspon na YouTube hodit OTEP do vyhladavaca... to je nu metal so zenskou... a nie tam tie uspavanky xD xD