uz mám 13 (no zachvilu 14 ale to je jedno...) nemam menstruaciu a vobec mi nerastu prsia!!! fnuk... a moje spoluziacky (tak isto stare) uz maju!dokonca o 2 roky mladsia uz ma m. ja si myslil ze v tom nieco je (strava, ovzdusie...) urcite aj vy mate
Hmmm...Jedna moja kamoska je velmi chudulinka a ona dostala skoro az v 15-tich....Podla mna to ale nie je nic vazne.Pockaj este nejaky rocik a potom chod ku doktorovi...
strava ovzdusie v tom asi nebudu, asi sa pomalsie vyvijas, tiez dost malo vazis, len 40kg, moze to mat suvislost s hormonmy alebo niecim takym deditelnym, ale 13 este nieje take akutne, ak ta to ale trapy radsej zajdi po radu ku nejakemu lekarovy a nespoliehaj sa na fora good luck!
co sak v 11 to je normalne...ale ak ti meskaju tak to povedz aspon obycajnej doktorke a ona tiporadi....inak ak to je daco tak mozes mat problemy v buducnosti.
tým sa netráp. Niektoré dievčatá dostanú prvýkrát menštruáciu až v 15, či dokonca v 16 a nie je to nič nezvyčajné. Žiadna strava ani nič podobné na to nevplýva, je to dané geneticky. Skús zistiť, kedy dostali prvú menštruáciu tvoja mama a teta (otcova sestra - ak nejakú má) a ak sa dozvieš, že to bolo až niekedy neskôr, je dosť pravdepodobné, že u teba sa to tiež nijako neurýchli.
S prsiami si tiež nelám hlavu. Dnes už sú na svete dosť dobré podprsenky...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
a na prsa ser su nanic zavadzaju
S prsiami si tiež nelám hlavu. Dnes už sú na svete dosť dobré podprsenky...