Folkgrapp uplne s tebou suhlasim.......baby myslia na sex rovnako ako chalani...a ten vtip.. dobre som sa zasmiala a dievcatko keby si nemyslela na sex... tak ta ani nenapadne takuto diskusiu zalozit....a priznaj si aj ty ze na sex myslis.....
Folkgrapp - chudáčik malý, už si si nič iné vymysleť nemohol?
chceš ma silou mocou niečim odpichnúť... prepáč ale to sa ti asi nepodarí...alebo... čo sa ja budem znižovať na tvoju úroveň ... vyhral si ..teraz si chod vyhoniť a zdôver sa svojmu denníčku ako si dnes "ponížil" človeka ktorý ani nechápe čo si tím chcel povedať... toš vše... končím
citacia:Folkgrapp - chudáčik malý, už si si nič iné vymysleť nemohol?
chceš ma silou mocou niečim odpichnúť... prepáč ale to sa ti asi nepodarí...alebo... čo sa ja budem znižovať na tvoju úroveň ... vyhral si ..teraz si chod vyhoniť a zdôver sa svojmu denníčku ako si dnes "ponížil" človeka ktorý ani nechápe čo si tím chcel povedať... toš vše... končím
reakcia:To ja sa neznížím na tvoju úroveň, ja vo svojich príspevkoch totiž neponižujem ľudí ani im nijako nenadávam kde nie sú argumenty, pomáhajú urážky, všakže?
no ja vam neviem... podla mna je to dost velka hlupost chalani nemyslia iba na sex a nie len chalani myslia na sex...len obcas oni maju chut ked my nie a my mame chut ked oni nie.... aj ked ta druha vec sa stava trosku pomenej..
No jasné, ešte myslíme na autá a na chľast. Ale aj pritom myslíme na sex. Lebo sex je super
Ale z úrírodného hľadiska je to preto, lebo muži majú zakódované v hlave, že musia plodiť deti. Preto jedna ejakulácia obsahuje toľko spermií. Preto sme 100 percentne pripravený plodiť dieťa cca každé 4 dni, a menej percentne cca každých 20 minút. (4 dni je zhruba doba kým dozrú spermie).
Preto je muž schopný sexovať od cca 13-tich až do cca 55 aj viac. LEBO SME ROBENÝ NA PLODENIE DETÍ. A deti niesu bez sexu. A preto musíme myslieť na sex, a musí nám to robiť dobre, aby sme to robili často a urobili veľa detí. Ale my sme prírodu okefli a nerobíme to pre deti..
Ink: teraz by mohli prist veriaci a povedat ti ze existuje neposkvrnene pocatie .. nic proti tak sa nenavazajte na mna ak dakto pride.... no a este k tomu.. aj tak vsetci myslime na sex
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
Mimochodom, obe pohlavia myslia na sex rovnako.
Tak ma napadá jeden vtip, viete prečo existuje láska?
Preto, aby si aj konzervatívne kresťanky mohli poriadne "zašukať"
super vtip.
v tvojom blogu pišeš:
Môžeš Boha opustiť,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa hľadal.
Môžeš Boha nenávidieť,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa mal rád.
Môžeš sa rozhodnúť proti Kristovi, Cirkvi,
ale nemôžeš zabrániť, aby k tebe hovoril.
Môžeš si hľadať cesty,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa Boh viedol.
Môžeš Boha preklínať,
ale nemôžeš zabrániť, aby bol!
A teraz skús boha nahradiť hociktorou "osobou", napríklad morskou pannou,alebo rumcajzom
Výsledok bude rovnaký...
preco baby mylsia len an to ze musia drzat diety...ze musia vyzerat nevem ako..a podobne babske kraviny..
citacia:Folkgrapp - chudáčik malý, už si si nič iné vymysleť nemohol?
reakcia:To ja sa neznížím na tvoju úroveň, ja vo svojich príspevkoch totiž neponižujem ľudí ani im nijako nenadávam kde nie sú argumenty, pomáhajú urážky, všakže?
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa hľadal.
Môžeš Rumcajza nenávidieť,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa mal rád.
Môžeš sa rozhodnúť proti Rumcajzovi,
ale nemôžeš zabrániť, aby k tebe hovoril.
Môžeš si hľadať cesty,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa Rumcajz viedol.
Môžeš Rumcajza preklínať,
Spracované podľa námetu Folkgrappa.
Čo poviete? Lepšie ako originál, však?
Po prvé, nemôže ma uraziť človek s nižším IQ.
Po druhé, masturbácia je prirodzená vec (teda pokiaľ nie si kresťanka, sebaukájanie je vraj hriech)
Denníček si nepíšem ...
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa hľadala.
Môžeš Morskú pannu nenávidieť,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa mala rada.
Môžeš sa rozhodnúť proti Morskej panne,
ale nemôžeš zabrániť, aby k tebe hovorila.
Môžeš si hľadať cesty,
ale nemôžeš zabrániť, aby ťa Morská panna viedla.
Môžeš Morskú pannu preklínať,
ale nemôžeš zabrániť, aby bola!
Hlboko sa ospravedlňujem za svoju nepozornosť, ktorou som Vám ,dúfam, nespôsobil žiadnu traumu.
Skopíroval som celý text, ale mal som na mysli iba posledny verš, a teda:
Môžeš Boha preklínať,
Táto veta je totiž veľmi často používaná pre podporenie existencie "niečoho", ale ako dobre vedieť, nepotvrdzuje nič.
Treba sa hneď pustiť do človeka, všakže?
Ešte raz sa ospravdlňujem.
sem tam...
Ale z úrírodného hľadiska je to preto, lebo muži majú zakódované v hlave, že musia plodiť deti. Preto jedna ejakulácia obsahuje toľko spermií. Preto sme 100 percentne pripravený plodiť dieťa cca každé 4 dni, a menej percentne cca každých 20 minút. (4 dni je zhruba doba kým dozrú spermie).
Preto je muž schopný sexovať od cca 13-tich až do cca 55 aj viac. LEBO SME ROBENÝ NA PLODENIE DETÍ. A deti niesu bez sexu. A preto musíme myslieť na sex, a musí nám to robiť dobre, aby sme to robili často a urobili veľa detí. Ale my sme prírodu okefli a nerobíme to pre deti..
Toľko vysvetlenie biologického princípu.