keď si bola malá mama ti hovorila nechytaj sa žehličky, popáliš sa...ale nevedela si čo je to popáliť sa až kým si to nevyskúšala. a zistila si že to bolí a neskúšala si to viackrát.
tak isto je to aj v tomto prípade. môžeš im povedať nerobte je to nezdravé, škodí to, ste mladí na také veci.ale nikto to nepočúvne. nevedia aké je to popáliť sa až kým to nevyskúšajú.
no prečo... lebo v každom z nás (tak možno nie v každom) ale ako tak v človeku je taká vlastnosť, že sa hlavne v mladosti chceme na niekoho podobať....
tka to proste vidia u starších a chcú byť takí istí...
Nemyslím si, že je to tým, že chcú byť dospelými...problém je v tom, že alkohol, cigarety a sex už dávno nieje výhrada dospelých, 18tka je už len papierová hovadina...
Deti si popchajú pršteky do dierky a už hovoria fúú aká to jebačka,pozbierajú vajgle dopijú nedopité a myslia si aký sú svetový.Ale aspoň nás tu potom zabávajú otázkami typu: mám problém.
Pretože sú to deti. A práve tie deti, ktoré toto robia, NEVEDIA, čo je to byť dospelým. Ja to robím a? Tak isto, ako sa dospelosť nemeria sexom, fajčením, chlastom a drogami, tak isto sa nemeria vekom. Dospelosť sa meria skúsenosťami a zodpovednosťou, či už zvládnutou, či nezvládnutou.
mam 15, nefajcim, nesukam, holku som nemal obcas na akcii si dam pivko maximalne, inak nepijem....piatky vecer travim doma a modelujem, staviam papierove modely a tak...pripadne sijem kostym....nie vsetci sme taky....
keby sa spravali ako deti, tak ich ich rovesnici vysmeju, nezapadnu... myslia si, že robit to, co je pre dospelych (sex,alkohol,cigarety) je vyspele, preto chodia a opijaju sa a kurvia sa (chcela som slusne ale nedalo sa)... ako velmi sa mylia že? to ako sa spravaju, je predsa len detinske
minule som bola na kamaratovej 18tke.. vobec som netusila co tam bude za ludi a brutalne som sa nudila... dievcata, vo veku od 14-17 sa spolu opijali tak, že si pred tym dali tabletky (ibalgin, paralen a co ja viem co este)..casom odkvecli a postupne sa budili s tym, že idu pit dalej... styri zvadzali jedneho chalana a o stvrtej rano tam pobehovali opite len v nohavickach... zacinam si pripadat staro
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
45 komentov
som outsider proste nezapadám do tejto doby
a nevadí mi to
tak isto je to aj v tomto prípade. môžeš im povedať nerobte je to nezdravé, škodí to, ste mladí na také veci.ale nikto to nepočúvne. nevedia aké je to popáliť sa až kým to nevyskúšajú.
ked dostanú rozum tak budú steť byť zase deťmi
tka to proste vidia u starších a chcú byť takí istí...
@misicka606 ja si myslim, ze hoci je tych druhych vacsina.. oni nezapadaju..
@insomnya zas niekoho hackuješ?
@31 @johnysheek Nie, tentokrát vyšívam.
a je to hovadina
ja nechcem =D
zaujímavé dnešné zistenie, aspon pre mna
minule som bola na kamaratovej 18tke.. vobec som netusila co tam bude za ludi a brutalne som sa nudila... dievcata, vo veku od 14-17 sa spolu opijali tak, že si pred tym dali tabletky (ibalgin, paralen a co ja viem co este)..casom odkvecli a postupne sa budili s tym, že idu pit dalej... styri zvadzali jedneho chalana a o stvrtej rano tam pobehovali opite len v nohavickach... zacinam si pripadat staro