pretože som tu spoznala zopár skvelých ľudí a stále dúfam, že spoznám aj ďalších a preto, lebo niekedy je proste fajn po celom únavnom dni prísť na birdz, zobrať do ruky pukance a sledovať tu ankety, fóra, flejmy pod statusmi, fotkami a tak
@miso16211 Ja stále nechápem Som tu od roku 2007 a až doteraz (kedy je reg. pozastavená) sa vždy registrovalo BEZ sms. Jedine že by si myslel pred registráciou CEZ sms a aj to je blbosť, lebo ešte žiadna registrácia cez sms na Birdzi doteraz nebola, či?
Inak by ma zaujímalo, ako dlho tam bude ten nápis s prácou na registrácií (A) Lebo ak tak dlho ako ten o tom, že si nemáme robiť nové CSS-ko, lebo sa blíži zmena a potom rovnako zmizne, už sa novej registrácie asi ani nedočkáme Teda nie že by mi to vadilo, mne sa takýto súkromný Birdz páči, ale bojím sa, že takýmto spôsobom onedlho zanikne...
chodím tu preto aby som načerpal síl, možná aj vedomosti, lásky k blížnemu, priateľstvo, samozrejme aj zabil čas v mojej nekonečnej PN a nakoniec aby som "hlásal" slovo Božie tým, ktorých zaujíma večný život a radi sa podelia o skúsenosti
Chodím sa sem vykecávať namiesto FB a iných sociálnych sietí a v podstate všetky moje apdejty sú pre mňa samu a tie štyri kozy, ktoré robia prrrrrresne to isté, lebo vedia, že ani jedna z nás nebude o ničom gossipovať niekomu mimo nášho kruhu a dostanem od nich vždy trochu úprimnosti.
@alchemille presne. aspon furt viem,čo tie kozy robia:_D
inak preto,že je to už 7 rokov čo som tu a furt sem idem a mam to tu rada. a nepozna ma tu vela ludi,takže toto funguje ako nejaky dennik. možem si sem písať čo chcema max si o mne par cudzich ludi mylsi,že som pripečená
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
Táto veta mi nedáva zmysel. Najskôr sa registrovalo bez SMS a teraz je registrácia uzavretá, nie?
+
picovat lubim
@admin
@tomas
@admin
@tomas
chodím tu preto aby som načerpal síl, možná aj vedomosti, lásky k blížnemu, priateľstvo, samozrejme aj zabil čas v mojej nekonečnej PN a nakoniec aby som "hlásal" slovo Božie tým, ktorých zaujíma večný život a radi sa podelia o skúsenosti
@andegor Ľúbim ťa brácho !
lebo tu chcem najst cloveka s rovnakou dusevnou poruchou ako mam ja
inak preto,že je to už 7 rokov čo som tu a furt sem idem a mam to tu rada. a nepozna ma tu vela ludi,takže toto funguje ako nejaky dennik. možem si sem písať čo chcema max si o mne par cudzich ludi mylsi,že som pripečená