Ja som začala chodiť aj chodím kôli niekomu respektíve ma sem dotiahol niekto svojou tvorbou a ja som sa tu tak nejako usadila, dobre sa tu travi volny cas len tak prehrabavanim fotiek a citanim nazorov druhych ludi casom som sa odvazila pridavat aj nejake svoje veci a je fajn ked sa ma clovek kde vypisat
No akosi.. mi to prirastlo k srdcu.. hehe.. akoze aj pokec.. to je moje.. ale to proste nie je Birdz... tu mozem pisat.. swoje wecicky kolko chcem.. na pokec by som sa neodwazila.. a tu sa pogode diskusuje... a mozete komentowat kolko chcete.. ej to tu fajn...
chodia sem taky ako to nazvat asi inteligentnejsi ludia,je to tu trochu viac na urovni ako napriklad na pokeci..hlavne forum je super,ze sa tu da diskutovat o vselicom moznom a citat nazory inych
chodim tu, lebo bez birdzu sa uz na nete nudim chodim si tu popisat s fajn ludmi, z korych mi uz par aj prirastlo k srdcu juj no newadi a uz nwm prečo všetko sem chodím, je veľa dôvodov, no už len tá zvedavosť, že kto čo odpísal na TSku a tak no
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
lebo su tu fajn ludia nie ako na pokeci
lebo pokec je trapny a booom sa mi neluubi
lebo tu mam vzdy co robit
lebo tu "zijem" na nete
lebo proste BIRDZ JE SUPER!