Viete ten pocit, ked obcas sa človek tak zatrasie. Je to vyrovnanie teploty v tele? alebo čo to je ... sa mi zdá že som o tom niekedy čítal..ale už nepamatam čo to je a zaujíma ma to
ak ťa strasie a nespíš, tak to môže byť niečo s teplotou, zo zimy-nie som si istá...ale ak pri zaspávaní, znamená to, že časť mozgu zodpovedná za pohyb ešte nespí...tak nejak
neviem ktoré "strasie" konkrétne ty myslíš, ale také to od zimy alebo keď je telu chladno, je preto, že svalová práca=teplo, takže to je zúfalý pokus tela ťa ohriať, neovplyvníš to...
mna strasie, ked niekto neprijemny okolo mna ide, popripade sa o mna obtrie alebo tak vysvetlovala som si to ako akysi negativny naboj z oboch stran, ktory sa prejavoval takto fyzicky
psychický, keď vidí človek niečo hnusné, tak asi v reflexe sa strasie s myšlienkou žeby to mal na sebe, tak sa tým aj asi strasením chce zbaviť alebo neviem
a potom zo zimy, to asi bude tým, že sa sťahujú svaly, alebo zamša či jak sa to volá - veru, netuším
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
tiež od hnusu?
(... @perkele ? chodíš sem ešte? poď nám nevzdelancom vysvetliť)
Teším sa na večeru, teším
a potom zo zimy, to asi bude tým, že sa sťahujú svaly, alebo zamša či jak sa to volá - veru, netuším