Preco davame obcas prednost kamaratom pred priatelom alebo priatelkou?
často sa stretávam sniečim takým,že moje kamarátky ktorémajú priateľov chodiavon bez nich. je vtedydost pravdepodobné že sa možestať veľa vecí ktoré tento krásny vzťah narušia. Ja osobnesom zato abydvaja zaľúbenci chodili spoločnevonku zo svojimi polovičk
U mňa je to skôr naopak Ale napríklad nemám problém chodiť von aj s priateľom a súčasne aj s kamarátkami, alebo len s kamarátkami. Ale nedá sa povedať, že by som ich uprednostňovala.
treba troška zmeniť vzduch vieš to tiež nemože byť stále o tom istom lebo to niekomu môže začať liezť na mozgy a potom bude ej zle nedobre mno zbytočne veľa škody
No niekedy sa treba "odreagovat" aj od naseho milacika. Moze to len pomoct. Ved predsa nebudes jeho rozoberat so svojou naj kamoskou v jeho pritomnosti nie? A co damcka jazda? Myslim ze by tam bolo nieco naviac ked si zoberieme polovicko.
Aj ja som vela krat dala prednnost priatelom pred polovickou a bola spoojnost na oboch stranach
ja si myslim ze je to uplne v pohode delit si cas medzi polovicku a kamosov, ale je uplne super ked polovicka medzi kamosov zapadne a chodite spolu von..
kokos jeden byvaly ziarlil na to ked som sla s kamoskami von a nebola som s nim uplne bol potom protivny.. ach, nepochopim to doteraz
nieco na tom bude... ale sak nemozem byt so svojim chalanom stale, to treba obcas aj taky ten iny kolektiv...
tak to tym chalanom takto vysvetli, inak by som si aj ja ktovie co myslela ak by ma nechcel chalan pustit von a ak by taky bol by som ho poslala do prdele ak by nedal fakt dobry dovod na to ze neist niekam ...
ja nechapem co je na to mze tvoje kamaratky, ktre maju priatelov chodia von aj bez nich a co ked ten chalan nemoze? tak nikam sa nejde? no vela veci sa stat moze vzdy, aj ked nie je vonku s kamosmi, ale je napr na skolskom vylete alebo hocikde a kludne aj s tym chalanom ked je vonku baba sa moze stat hocico
Ja si myslim ze tvoj potencialny chalan hned pri prvej prilezitosti zdrhne....ako sorry ale on nie je vec rovnako ako ty nie....to akoze ty mu povies ide sa tam tak sa tam ide?
Toto chalani neznasaju...a ked budete stale spolu postupne sa ta preje...
@black_soul hm s mojím terajším to tak tiež bolo ale nejak sme to prekonali a už to vobec neberie tak ako predtým už mu to ani nevadí a tiež mu nevadí že mám kamarátov aj chalanov... a viem že do toho musel dat strasne vela usilia takze RESPECT
mozno to bude tým že som ho začala uplne ze posielat von do baru za kamaratmi a tak lebo to stale robieval aspon co viem kým sme ešte neboli spolu a praveze to potom uplne obmedzil... a teraz sa to vrátilo úplne do normálu a ja som rada ked vypadne niekedy na celý večer do baru za kamošmi zahraju si poker povypravaju sa porozoberaju secky cecky naokolo potom ma dobru naladicku a šetci sme štastni a ja mam chvilu pokoj lebo vtedy mi vacsinou prezvoni akurat ked ide domov
takže podla mna to nie je až tak uprednostnovanie kamarátov... každý potrebuje podla mna svojich kamaratov/kamaratky s ktorymi moze uplne rozobrat toho svojho/svoju šak od toho karati su aby pocuvali pomohli poradili či nie?
ja mam vecsinou v tejnasej partii baby ktore ma obcas neberu co je normalne aleniektoreuz zacali naznacovat urcitu nepriatelskost voci mne a kedkecaju s mojou laskou tak obcas yacali mat reci tzpu ostane to medzi namiatakekraviny.musim povedat zeverim mojmu chalanoviajasne obcas niekam vybehnut s kamoskou je dopohody...aj damskejazdy lenkebyajonmal pansku len bez bab ktorym sa neda verit...a verte ze v tej partii je dost bab ktorym sa daverit.....len mojalaska je vysokoskolak a cez tyzden spolu moc niesme takze mne ostava skorten vykendaten bychrada travila hlavne s nim obcas s nim a pratiou
no mne tak neostali ziadni kamarati s ktorimi by som chcel ist von... jeden ide cez vykend za frajerkou do <> het a cely vikend neni doma... dalsi je zas u frajerky doma tak isto u <> het treti chodi iba v kuse z frajerkou na byt cize ani neni vonku a mne neostane skoro nikto okrem jedneho co nema tak isto nikoho ako ja... a chodime spolu na pivo, .. ale ajtak mi tamti traja chybaju lebo to su dobri kamrati... sice jeden teraz tiez nikoho nema tak aspon je snimi a chodi snami von... ne zeby som mu nedoprial ale nemusel by si nikoho najst aspon tak rok a pol lebo fakt mi uz nikto neostane na tomto spicavetom svete kde na kazom kroku samy dilino kar...
kamaratom rozhodne nedavam prednost........s priatelom chodime vsade spolu... ale nie preto ze chceme mat moc jeden nad druhym.... ale preto lebo sa mame radi a chceme vsetko prezivat spolu..ci uz to ked ideme do skusobne kde moj drahy hra na gitare s ostatnymi chalanmi... alebo ked ideme s kamaratmi von...proste nam to takto vyhovuje...od seba sme jedine ked sme v praci ani si nepamatam kedy naposledy som bola doma sama bez neho
@dobinka hm to maš ok ja neska idem sama do TN a moj bude pravdepodobne hrať dom apočítač a je to tak skoro vždy... on so mnou nerád niekam chodí... a mňa to trápi :/
@15 skus sa s nim o tom porozpravat...budem ti drzat palce....to ja nemozem povedat my sa nemusime jeden druhemu prosit...proste ideme niekam tak ideme spolu aj ku lekarovi chodime spolu vacsinou
@0 pprepac ale teba b som nechcel ako priatelku po prve by sa to nepacilo as i ani kamosom ze som stale stebou a ze pri nich sa nemozem odviazat tak ako ked som sam a narusilo by to aj vstah stale spolu nie je dobre
kamaráti sú dobrá cesta k zamedzeniu vzniku ponorkovej choroby... to je vec prvá. vec druhá, sú i veci ktoré nechceš vždy výlučne robiť s priateľkou, je ich síce málo no sú také. každý muž by mal mať niečo také, niečo ako tajomnú komnatu (dôležité ale je aby priateľka o nej vedela, nieže na tajňáša) do ktorej sa raz za čas ide schovať (obrazovo povedané) - u mňa je to napríklad futbal. chodím tam vo veľkej väčšine prípadov bez priateľky a myslím, že to chápe...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
21 komentov
Aj ja som vela krat dala prednnost priatelom pred polovickou a bola spoojnost na oboch stranach
kokos jeden byvaly ziarlil na to ked som sla s kamoskami von a nebola som s nim uplne bol potom protivny.. ach, nepochopim to doteraz
tak to tym chalanom takto vysvetli, inak by som si aj ja ktovie co myslela ak by ma nechcel chalan pustit von a ak by taky bol by som ho poslala do prdele ak by nedal fakt dobry dovod na to ze neist niekam ...
Toto chalani neznasaju...a ked budete stale spolu postupne sa ta preje...
mozno to bude tým že som ho začala uplne ze posielat von do baru za kamaratmi a tak lebo to stale robieval aspon co viem kým sme ešte neboli spolu a praveze to potom uplne obmedzil... a teraz sa to vrátilo úplne do normálu a ja som rada ked vypadne niekedy na celý večer do baru za kamošmi zahraju si poker povypravaju sa porozoberaju secky cecky naokolo potom ma dobru naladicku a šetci sme štastni a ja mam chvilu pokoj lebo vtedy mi vacsinou prezvoni akurat ked ide domov
takže podla mna to nie je až tak uprednostnovanie kamarátov... každý potrebuje podla mna svojich kamaratov/kamaratky s ktorymi moze uplne rozobrat toho svojho/svoju šak od toho karati su aby pocuvali pomohli poradili či nie?