Girls, aký je väčšinou dôvod rozchodu s vašimi polovičkami? Nie vždy je to chyba "mužov". Čakáme zmysluplné odpovede, nehanbite sa povedať aj najhlúpejší rozchod. Triii...šty...ri ideeeš.
@eldeniso predpokladám že tie typické dôvody sú ti jasné, a pýtaš sa skôr na tie prípady ktoré sú ti záhadou.
(a aj keby nie, tak štatistiku typických dôvodov ti tu poskytnú ostatní, ja doplním jeden ktorý ti nikto iný nepovie, lebo ženy sú dokonalé a bezchybné a tvrdiť čokoľvek iné je nechutné kacírstvo a mizogýnia)
Nevenoval sa mi, mal ma v piči. A keď som sa na neho vyjebala ja, tak zrazu bol taký neznesiteľný a dotieravý, že už len pri myšlienke na neho som sa triasla od hnevu.
Tak napr. ja si ženy maximálne vážim a myslím, že muži by k nim mali byť za každých okolností galantní Veď sú to také naše princezné Čiže aj keď tam ten rozchod je, treba za tým hľadať muža Ale tak darmo, ja som dobrák, idealista a keď to raz nejaká pochopí, spravím ju najšťastnejšou na svete
@james98 ale keby sa (len) kurvia tak ber to čert,ale načo namotávačky,vzťah a potom sa aj tak chcú vrátiť do svojho štýlu života.. mne je tak trápne už len za toho človeka a nie ešte,že som s takou chodila dokonca toto budem asi naveky utajovať,aká som vedela byť z lásky naivná...fuj
Ja by som aj odpovedal, ale nie som dievca, ale tipujem, ze chceli este vyskusat viacej chlapcov, ktori by mohli byt vhodnejsi pre ne, pripadne sa nechceli viazat, ved neviazany sex od poslusneho psika, ehm chlapa je predsa naj! LOL!
Haremy ,klamstva. Urazky manipulacie. Pasivna verbalna agresia,neochota.nezodpovednost nevediet podrzat cloveka v tazkej situacii.citova nedostupnost. Vypocitavost. Toho praveho som proste este nestretla a nebudem stracat cas s chudakmi
Tak ja mam zatial len jeden rozchod za sebou a najvacsi dovod tam bolo to, ze ja som chcela ten vztah niekam posunut, on o tom vravel tiez, ale ciny to nedokazovali. Tak som cakala a cakala a kedze sa stale neschylovalo k tomu aby sme sli spolu normalne do vlastneho byvat a nie cestovat a zit u jeho rodicov tak som to ukoncila. Lebo to proste nikam po 4rokoch neviedlo
Apa cuka funda luca funda kave kamen duca ap cuk funda luc funda kave kamen duc. Neviem sice, v akom jazyku to je, ale pocul som to od svojho otca a nie som si isty, ci on vedel, co to znamena.
Mam vsak taku predstavu, ze to znamena, ze muz postavi dom, zasadi strom, atd atd.
@chanteuse mi tak z duse hovori... som rad ze to nepocitujem sam, hoc mi to je celkom luto... ale je prijemne vediet ze som neni daky jediny co s nim dakto vyjebal
@motorbreath nie že by som mala radosť,že s tebou niekto vybabral,ale sčasti mám som si pripadala strašne hlúpo... manipulátori,narcisti,egoisti,kurvy najhorší/ie
@midnight Keby si sledoval históriu sveta, vedel by si, že za všetko zlo môžu muži ☺ Inak Matúšovi moc never, chalan emočne vydieral a šikanoval svoju holku ešte aj za hajzlák ♥ Ale imidž si treba držať, vieš ako.
Vieš o mne, o ňom a o našom vzťahu hovno, ba ani to nie, lebo laboratórnymi metódami sa dá z hovna celkom veľa zistiť.
Prestaň sa tváriť, ako veciam rozumieš, ako si ho mal celý čas prekuknutého, ako "máš dôkazy že ma podjebal", "chcel ma nechať už na začiatku" a ako si "na mojej strane", lebo je to všetko pičovina. Neviem, či si si rypol preto, lebo vieš, že jedným z prípadov, ktoré boli spomenuté v @35 je aj naše dávne "rande" (lebo je to jedna z mojich najhorších skúseností s mužmi, ak nie najhoršia), alebo si možno dúfal, že tým prileješ olej do ohňa. Neprileješ.
Napriek tomu, čo sa "medzi nami" stalo, ťa mám celkom rada (alebo teda mala som), hoci ani neviem prečo, lebo sa k ľuďom správaš ako kokot a praješ smrť ich matkám lebo fajčia, ale už sa prestaň oháňať prekrútenými polopravdami od Paulíny (keďže všetko čo vie, som jej povedala pár dní po rozchode, kedy je úplne bežné, že ľudia preháňajú, lebo sú ubolení, omg). NIKDY som nepovedala nič o šikane ani o emočnom vydieraní, to je proste vyslovene lož. Mali sme pekný vzťah a hádali sme sa ako každý pár, ak nie menej. Zober akúkoľvek bežnú hádku o akejkoľvek bežnej pičovine a nafúkni to na jadrovú vojnu a wau, máme tu šikanu. Vážne, pojeb sa.
Dúfam, že za toto mojej mamine smrť priať nebudeš, je to dobrá žena.
Lolololoool, jaký rage! ahahaahaha @demoniqangel Ejha, konečne som z teba vymámil tú faloš! Strašne hlúpo to hráš na 2 strany. Najprv mi prisaháš na všetko možné, že si ma nikdy pred @wewo -m neohovárala, teraz sa mu všakovako pcháš do riti? Ako úbohá vieš byť? Na toho pózera nikto, kto ho pozná, nepovie dobré slovo a ty sa nvš spamätať, že o teba zakopol aspoň on? Hentie veci, čo tu akože cituješ nvm veru, kedy som ti písal, daj ich sem, osviež mi trochu pamäť. Ja ti tiež trochu osviežim:
o W. psychopatickom správaní po rozchode: "Celé toto ma dosť presvedčilo o tom ze mi asi nemá čo chýbať. Ja som to fakt myslela úprimne a chcela som sa tým s ním tak nejak v sebe rozlúčiť, keďže osobne sme sa nerozlucili a mam potrebu aspoň sama v sebe tomu dať nejakú bodku a takto to dopadlo No až takto mu nahrabalo nikdy,neviem co sa s ním stalo wtf."
Strašne chodiaca faloš si. Myslíš, že je ťažké pre mňa ukázať pravdu? Ale je mi ťa ľúto. Veľmi opustená, veľmi hlúpa, veľmi zúfalá. Nebezpečná kombinácia. Mne sa v správach hráš na super kamku, píšeš, ako sa mám a keď ťa ignorujem - prečo neodpisujem, vtieraš sa hnusne, kydáš naňho hnoj cudzím ľuďom a pred ním ma ohováraš... nabudúce neskáč cudzím ľuďom do postele ako posledná kurva a nebudeš mať zlé zážitky a yeti nebude mať komplexy, že mu niekto zriešil holku pred ním Čo sa stalo vtedy bola obrovská chyba, tragicky som znížil latku vtedy, čo už. Ja vás mám oboch u piči, ľúbte sa, netagujte ma so svojimi psycho pičovinami neustále, nezabŕdajte a ty hlavne neprekrúcaj a prestaň žiť vo vybájenej dávnej minulosti. Pre mňa si extrémne nechutný človek po všetkých stránkach, je mi z teba zle, zalez niekam a tam sa pojeb. Fuj. Fuj!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
47 komentov
Muzi si proste nezasluzia zenu s takym dobrym srdcom ...ako mam ja
(a aj keby nie, tak štatistiku typických dôvodov ti tu poskytnú ostatní, ja doplním jeden ktorý ti nikto iný nepovie, lebo ženy sú dokonalé a bezchybné a tvrdiť čokoľvek iné je nechutné kacírstvo a mizogýnia)
» en.wikipedia.org/wiki/Hypergamy...
"a ver mi že tie prípady už vyplávavajú na povrch nejakú dobu, počul som nejeden z prvej ruky"
veď... to som povedal? a poslednou dobou som myslel cca pol až trištvrte roka?
Mam vsak taku predstavu, ze to znamena, ze muz postavi dom, zasadi strom, atd atd.
Vieš o mne, o ňom a o našom vzťahu hovno, ba ani to nie, lebo laboratórnymi metódami sa dá z hovna celkom veľa zistiť.
Prestaň sa tváriť, ako veciam rozumieš, ako si ho mal celý čas prekuknutého, ako "máš dôkazy že ma podjebal", "chcel ma nechať už na začiatku" a ako si "na mojej strane", lebo je to všetko pičovina. Neviem, či si si rypol preto, lebo vieš, že jedným z prípadov, ktoré boli spomenuté v @35 je aj naše dávne "rande" (lebo je to jedna z mojich najhorších skúseností s mužmi, ak nie najhoršia), alebo si možno dúfal, že tým prileješ olej do ohňa. Neprileješ.
Napriek tomu, čo sa "medzi nami" stalo, ťa mám celkom rada (alebo teda mala som), hoci ani neviem prečo, lebo sa k ľuďom správaš ako kokot a praješ smrť ich matkám lebo fajčia, ale už sa prestaň oháňať prekrútenými polopravdami od Paulíny (keďže všetko čo vie, som jej povedala pár dní po rozchode, kedy je úplne bežné, že ľudia preháňajú, lebo sú ubolení, omg). NIKDY som nepovedala nič o šikane ani o emočnom vydieraní, to je proste vyslovene lož. Mali sme pekný vzťah a hádali sme sa ako každý pár, ak nie menej. Zober akúkoľvek bežnú hádku o akejkoľvek bežnej pičovine a nafúkni to na jadrovú vojnu a wau, máme tu šikanu. Vážne, pojeb sa.
Dúfam, že za toto mojej mamine smrť priať nebudeš, je to dobrá žena.
@demoniqangel Ejha, konečne som z teba vymámil tú faloš! Strašne hlúpo to hráš na 2 strany. Najprv mi prisaháš na všetko možné, že si ma nikdy pred @wewo -m neohovárala, teraz sa mu všakovako pcháš do riti? Ako úbohá vieš byť? Na toho pózera nikto, kto ho pozná, nepovie dobré slovo a ty sa nvš spamätať, že o teba zakopol aspoň on? Hentie veci, čo tu akože cituješ nvm veru, kedy som ti písal, daj ich sem, osviež mi trochu pamäť. Ja ti tiež trochu osviežim:
o W. psychopatickom správaní po rozchode: "Celé toto ma dosť presvedčilo o tom ze mi asi nemá čo chýbať. Ja som to fakt myslela úprimne a chcela som sa tým s ním tak nejak v sebe rozlúčiť, keďže osobne sme sa nerozlucili a mam potrebu aspoň sama v sebe tomu dať nejakú bodku a takto to dopadlo No až takto mu nahrabalo nikdy,neviem co sa s ním stalo wtf."
Strašne chodiaca faloš si. Myslíš, že je ťažké pre mňa ukázať pravdu? Ale je mi ťa ľúto. Veľmi opustená, veľmi hlúpa, veľmi zúfalá. Nebezpečná kombinácia. Mne sa v správach hráš na super kamku, píšeš, ako sa mám a keď ťa ignorujem - prečo neodpisujem, vtieraš sa hnusne, kydáš naňho hnoj cudzím ľuďom a pred ním ma ohováraš... nabudúce neskáč cudzím ľuďom do postele ako posledná kurva a nebudeš mať zlé zážitky a yeti nebude mať komplexy, že mu niekto zriešil holku pred ním Čo sa stalo vtedy bola obrovská chyba, tragicky som znížil latku vtedy, čo už. Ja vás mám oboch u piči, ľúbte sa, netagujte ma so svojimi psycho pičovinami neustále, nezabŕdajte a ty hlavne neprekrúcaj a prestaň žiť vo vybájenej dávnej minulosti. Pre mňa si extrémne nechutný človek po všetkých stránkach, je mi z teba zle, zalez niekam a tam sa pojeb. Fuj. Fuj!