teraz už nefajčím.. ale keď som mala 14, tak som silno chcela zapadnúť do partie, kde boli staršie decká.. no chváálabohu som z toho vyrástla a sestrin preplesk po hlave mi otvoril oči.. aj keď nehovorím, že teraz si niekedy nezapálim, ale to len tak, že niekedy mám chuť (asi raz do pol roka ).. ale pravidelne nefajčím..
Strašne by som chcela, ale vlastne aj nechcela prestať fajčiť... V jednom, smere, ma to upokojuje, uspokojuje, atď. No v tom ďalšom, to smrdí ale hlavne mi to ničí zdravie...
jak tuna @lothusqa povedala. bez fajčenia si neviem predstaviť ani obutie topánok, proste prudká psychická a aj fyzická závislosť. nechcem prestať, proste som to ja!
ale na druhej strane chcem hodne prestať, lebo mi po 5tich rokoch začali žltnuť zuby čo ma nehorázne jebe a prefajčil som si už asi jednu oktávku
lepšie povedané.... už nefajčím... prestalo mi to chutiť a začalo mi byť z toho zle .... a furt ked sa k tomu vrátim hned prestanem inak by som hned tikoval
pravdupovediac sama neviem, predtym som fajcila pre chut, fakt len 2 cigy za tyzden, teraz ako pisem bakalarku a blizia sa statnice som viac nervozna a ciga mi pomaha, sama neviem preco...pritom mi pomaha len psychicky, a fyzicky ma dodrbava...ja viem, skoncujem s tym..no kedy?
@mezomus to, ze to spominas, len dokazuje ze to je rarita, takyto je jeden zo 100 000 cize percento, ze prave ona bude mat tento tzv. Churchilov (dufam, ze som to dobre napisal) syndrom je mizive
@pawliee asi si chýbal na matematike 1 zo 100 000 nieje jedno percento každopádne, budeš nefajčiť, žiť zdravo, behať, žrať zeleninu a v 30tke ťa zrazí autobus takže, jaký zmysel má nefajčenie a zdravé stravovanie? rakovina pľúc sa prejavuje bežne až v 65. roku života a je nepravdepodobné, že sa dožijeme takého veku
@mezomu napísal som mizivé percento nie jedno percento 1 zo 100 000 je 0,00001% ked to potrebujes takto a na matike som nechýbal . Vravíš že ma zrazí autobus, jasne, autobusar ciha na zdravo zijucich ludi, aby ich mohol zrazit a aby mali fajciari pravdu , ale aj tak, radsej budem mrtvy v 30tich niekde pod kolesami autobusu, kde bude za par minut po mne, ako v 65ke zomierat v prisernych mukach.
Návyk na cigarety sa začína vraj až pri desiatej cigarete, tak to niekde písali, ja radím, aby radšej nikto nezačínal. Ja som tiež chcela len vyskúšať, a teraz sa bojím vypýtať si od mamy peniaze, aby nezistila na čo sú. Cena cigariet ma asi najviac drží neťahať jednu za druhou, rakovinu máme aj tak v rodine, takže si zvyšujem už aj tak dosť vysokú šancu Inak z fajčenia aj rýchlejšie ubúdajú svaly...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
viete koľko love ušetrím??
...to nie je nič pre mňa to si radšej skočím bangijumping...to ma láka viac
ale na druhej strane chcem hodne prestať, lebo mi po 5tich rokoch začali žltnuť zuby čo ma nehorázne jebe a prefajčil som si už asi jednu oktávku
vlastne ani jedna z tých možností..
ja vlastne v podstate ani nefajčím,keď už tak ticho,ja nefajčím! ja len príležitostne