Lebo ho vôbec nemáš rada, ešte nevieš čo je to mať rád, resp. milovať, ty ho neľúbiš, iba si zamilovaná, teda opantaná, proste povrchná páči sa ti a to je všetko. Neposudzuješ ho podľa toho čo má v hlave, alebo aký je vo vnútri, ale podľa vzhľadu. Lenže to nie je všetko, ale to ti budem zbytočne hovoriť, aj tak ti to nevyhovorím. Jednoducho kašli naňho, nájdi si inú zábavku, vyraz si s kamoškami, športuj atď. Je toľko možnosti, čo môžeš robiť, si mladá...a chalana k tomu nepotrebuješ. Ten pravý ešte len príde, ale nie teraz, ešte musíš byť trpezlivá...
No presne toto zažívam aj ja páči sa mi jeden chalan minulý rok sme boli kamaráti a celkom sme si rozumeli,aby ste vedeli chodíme na rovnakú škola a na rovnaký internát tak v buse sme spolu jazdili domov aj na internát.No a tento rok po malých nedorozumeniach sa spolu už vôbec nebavíme,nezdravíme nič,nechápem prečo.Ale odvtedy čo mám ICQ tak mi stále píše.Písal mi že proti mne nič nemá že som v pohode,ale potom čo mi písal tak som si na neho zmenila názor,je to obyčajný arogantný kretén,ktorý myslí len na seba a baví sa iba s babami,ktoré sa mu páčia a s ludmi,ktorí sú mu k niečomu prospešní a potrebuje ich...No ale aj tak ho mám stále rada lebo spomínam na tie staré dobré časy,ked sa so mnou bavil a zažili sme kopec srandy... Ale súhlasím s Putziqom, že som zalúbená len do toho ako vyzera a aj do minulosti aký bol,ale nie do súčasnosti a som rada,že som sa mohla podeliť aj s niekým kto má podobný problém ako ja.Dakujem
jeeejo...dakujem za rady,heh.Putziq:ee zial nemas pravdu,to neni len ze zovnajsok.Mam ho rada lebo je aky je.Ma dobre srdiecko...Nina100:fuuha,tak to je teda.Jediny mozny sposob je "zabudnuut".........Tak od dnes ho nepoznam,neviem anilen ako sa vola.....ZABUUUUUDAM
Kleo0511: po prwe mas tam zle I, ma byt jebnutI a nie jebnutY a po druhe nie som cisty slowak, moja mama sa nenarodila na slowensku cize zas az tak moc na seba nenadawam.
tommyhot.jasne,ja viem pisat!!!a viem ake I/Y sa pouziva..inak by som 1-notky z diktatov nemala mnoo....ked uz sme pri tom narode.....ja nenadavam na ziadny narod aj ked som tez neni odtialto ale prvych 5 rokov som zila v spanieslku....jedine co mi na narodoch vadi,teda lepsie povedane mensine ..CIGANI!!!!!nebola by som rasista,ale za to co robia su nechutni...samozrejme su dobri aj zli,neodcudzujem vsetkych....ale tych,ktori robia zle.. disappointed:(
mno myslim ze toto nepatri do diskusie..a ani do temy sry
Kleo0511: ja si z chuti zanadawam na tento narod, lebo fakt jebnutejsi su uz asi len madari..
Tu si kazdy zawidi aj chlp w nose, ohowaranie je tu na dennom poriadku a tje reci aka je tu chudoba (pri tom staci len pohnut prstom) potrwdzuju len jedno, ze Slovaci su hnily, drbnuty narod, ktory sa furt len stazuje a rozobera kto sa kedy ide wysrat. A potom sa stari cuduju, preco odtialto mladi odchadzaju do zahranicia.
Tommyhot... tak teraz ti musim oponovat. Nadavas na Slovakov...hmm to by si mal spoznat pravych Anglanov... teda Britov myslim...jedna krajina ale kazdy nenavidi kazdeho... Skoti nenavidia Anglano, Anglani Walesanov, Welsania Skotov, Iri vsetkych... potom su straaasne klebetni...koksooo vytrubia aj to co nevedia, ohovaraju kde sa len da..... su lakomi...
A najlepsie na vsetkom je, ze si myslia ze su vsetko a su to len obycajni debilni, falosni, arogantni k***ti a p**e. Hlavne zenske... t**tkaju kade chodia uz od trinastich, ozieraju sa na party a v baroch kazdy vikend jak svine a potom sa hraju na velke damy.... Chlapi si zas myslia, ze vsetky narodnosti su ako tie ich k**vy anglicke, ze len povie hello a uz babena roztiahne nohy.... jaaaj to by bolo na dlhu diskusiu toto...
lillah:waw...thanx,si mi podala dobru spravu o Britoch...to som nevedela..
Tommyhot:suhlasim s tebou...nepaci sa mi na slvakoch tie ohovaracky,rozoberaju kazdeho cloveka ako je kto obleceny a seru si do huby..a co je najhorsie...ze ked zijes aj v mensom meste,kazdy o kazdom vie!takmer ziadne sukromie..atd..atd..atd....skoda.daco by som s tym urobila,bohuzial neviem co..
inak.....tommyhot a lillah...trochu sme sa pustili od temy... nevaa
Ale dávate tým Slovákom, náhodou okrem prevažnej časti Bratislavy sme celkom normálny národ a ešte lepší ako napr. Angličaniea, Nemci, Američania to sú svine s veľkým S, hlavne Nemci.
Poznam dost Americanow a musim ta uistit ze su to xyz krat lepsi ludia ako my Slowaci. Ziadna pretwarka, welmi radi ti pomozu bez toho aby od toho nieco ocakawali, proste wobec to nie je tak, ze su namysleni ako ich pozname z Amercikych filmow. Jasne Bush je kokot, ale obycajni americania urcite nie. Anglicania su tjez w poho kym si w ich spolocnosti, inak ohowaraju za chrbtom jedna radost.. Nemcow poznam len dwoch a ti su w poho, ale starsi odomna o cca 30 rokow takze o nich sa wyjadrowat nebudem.
Základný rozdiel medzi Američanom a Slovákom je, že Američan nemusí vec vlastniť, stačí mu, keď ju bude môcť užívať - či dom, či auto, všetko majú Američania na pôžičku, úver či hypotéku. Preto si nemajú prečo závidieť. Kdežto Slovák chce všetko vlastniť, potrebuje istotu, lebo jeho mentalita (hlavne u staršej generácie) je zdeformovaná predošlým režimom, kedy bolo neraz mnoho vecí na prídel. Slovák si kúpi auto aj za tú cenu, že nebude mať na benzín, ale hlavne, že mu bude stáť pred domom, aby mu iní závideli. V tom je náš problém, preto nemáme toľko čo majú napr. Američania. Hľadíme na to čo má druhý, miesto toho, aby sme urobili niečo preto, aby sme mali viac... V tomto sa máme čo učiť od Američanov. Žiaľ ešte to dlho potrvá, kým sa tento stav zmení...
Anglani su celkom v poho kym su triezvy a si v ich spolocnosti...ale akonahle sa otociiiis
Inak k Slovakom...netvrdim, ze sme najlepsi narod... lebo ved kazdy mame svoje chyby... ale sme v pohode a pokial viem v zahranici su Slovaci dost oblubeni... teda urcite viac ako Poliaci... xi xi xi ... ale nie... ja osobne som pocula od vela ludi (brazilcania, anglani, francuzi, australcania, novozelandania...atd, ze sme v podo narod a sme taky veseli ludia... no teda az na vynimky...)
Ach bože to kde ste sa dostali? Ved sa tu malo diskutovat o tom chalanovi alebo poradit Lucke511 a vy ste skončili u rasismu,národoch a neviem ešte u čoho....
ako ja uznavam ze v BA sa nachadza dost arogantnych idiotov... ale taki isti blbeckovia sa najdu aj hocikde inde na slovensku, kedze chovanie nie je vlastnost, ktora sa dedi na zaklade toho, kto kde zije... samozrejme, je ovplyvnitelne prostredim. ale ked je niekto idiot tak je idiot ci sa narodi v BA alebo v tom tvojom LM, alebo v KE. Alebo mi chces povedat ze idioti sa rodia iba v BA a v LM su vsetci svati??? ze ked tam pridem tak nenajdem ziadneho podobneho blbecka jak je ten vol rytmus??? sa stavim, ze tam ale stovky jemu podobnych najdem...
Lucka511 prepáč. Ale ste ma milo prekvapili svojimi reakciami P3tula rytmusu podobných je tu neúrekom a plne s tebou súhlasím, ale aj tak BA nemám rád okrem toho že je tam lepšia zábava ako v LM, žiť by som tan nešiel ani za nič.
Putzig: presne tak. A pocul som od mojej kamaratky (kolo 30 rokow ma) co zije w Californii, ze tam si zoberes nieco na splatky a do dwoch rokow ked to wratis aj bez udania dowodu, tak ti wratia cash.
Lucka511- ono je to vzdy tak, ze tie svine chalani su pre niektore najviac zaujimave, prave preto, ze mozno je clekom lahke ich ziskat ale udrzat este tazsie, a to je pre niektore mozna vyzva, aby prave ta konkretna dievcina ho ulovila Najlepsie bude srat na neho doslova, a ked nie tak obzri po niekom lepsom drzim secky styri palce
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
Zacni nanho kaslat ty, dobehne za tebou
mno myslim ze toto nepatri do diskusie..a ani do temy sry
Tu si kazdy zawidi aj chlp w nose, ohowaranie je tu na dennom poriadku a tje reci aka je tu chudoba (pri tom staci len pohnut prstom) potrwdzuju len jedno, ze Slovaci su hnily, drbnuty narod, ktory sa furt len stazuje a rozobera kto sa kedy ide wysrat. A potom sa stari cuduju, preco odtialto mladi odchadzaju do zahranicia.
A najlepsie na vsetkom je, ze si myslia ze su vsetko a su to len obycajni debilni, falosni, arogantni k***ti a p**e. Hlavne zenske... t**tkaju kade chodia uz od trinastich, ozieraju sa na party a v baroch kazdy vikend jak svine a potom sa hraju na velke damy.... Chlapi si zas myslia, ze vsetky narodnosti su ako tie ich k**vy anglicke, ze len povie hello a uz babena roztiahne nohy.... jaaaj to by bolo na dlhu diskusiu toto...
Tommyhot:suhlasim s tebou...nepaci sa mi na slvakoch tie ohovaracky,rozoberaju kazdeho cloveka ako je kto obleceny a seru si do huby..a co je najhorsie...ze ked zijes aj v mensom meste,kazdy o kazdom vie!takmer ziadne sukromie..atd..atd..atd....skoda.daco by som s tym urobila,bohuzial neviem co..
inak.....tommyhot a lillah...trochu sme sa pustili od temy... nevaa
Anglani su celkom v poho kym su triezvy a si v ich spolocnosti...ale akonahle sa otociiiis
Inak k Slovakom...netvrdim, ze sme najlepsi narod... lebo ved kazdy mame svoje chyby... ale sme v pohode a pokial viem v zahranici su Slovaci dost oblubeni... teda urcite viac ako Poliaci... xi xi xi ... ale nie... ja osobne som pocula od vela ludi (brazilcania, anglani, francuzi, australcania, novozelandania...atd, ze sme v podo narod a sme taky veseli ludia... no teda az na vynimky...)
...myslim, ze napriklad od Poliakov sme ovela lepsi narod, ale to moze byt nazor vkusu...
su lepsie aj horsie narody...ale od toho to podla mna nezavisi...skor od konkretneho cloveka...
mam nejake tie preferencie co sa narodov tyka (napriklad Poliakov si uz tak nepustim k telu ako niekedy) ale zase neodsudzujem ihned...asi tolko
E.Q.
Lucka511 prepáč. Ale ste ma milo prekvapili svojimi reakciami P3tula rytmusu podobných je tu neúrekom a plne s tebou súhlasím, ale aj tak BA nemám rád okrem toho že je tam lepšia zábava ako v LM, žiť by som tan nešiel ani za nič.
Pre človeka ktorý miluje hory by bola BA vezením