ludia ako som si tak vsimla tak vecsina chalanov sa najskor pozera na vystrich alebo na nohy a postavu a akje to podla neho nieco ako ideal tak az potom ju oslovi preco? preco chalanom tak velmi ide o vyzor?
Každý ma iný vkus, každému sa páči niečo iné. Svojim spôsobom máš pravdu, je to poväčšinou tak. Ale priznnaj si aj ty, že sa najprv pozrieš na pekného, až tak ťa zaujíma jeho vnútro. Ja napríklad môžem povedať, že explicitný nie je pre mňa výzor, ale bola by som pokrytec, ak by som tvrdila, že sa nepozerám na to, ako človek vyzerá. Proti gustu žiaden dišputát.
Viete co ma na Vas sere zeny? Ze nadavate na to ze chlapom zalezi na vyzore, pritom kolkym z Vas by pri prvom stretnuti bolo uplne jedno ako ten clovek vyzera? A dalsia vec, ked chcem s niekym byt tak sa raz za cas patri aj pozret mu do kischtu a preto by cloveku by mal byt sympaticky...
Ja uprimne poviem ze ked vidim nejaku tlstu mrochtu, co si da obtiahnute tricko aby zvyraznila svoju postavu panaka michelin tak by som o nu ani bicykel neoprel. Uz len to jak vyzera mi hovori: jebe na to ako vyzera, nic s tym nerobi, ziadna vola pre zmenu, proste nula bodov u mna... Takyto pasivny, necielavedomy clovek sa moze strcit. A dufam ze ma znesiete pod ciernu zem jaky som kreten, ale je mi to fuk
ono vo vacsine pripadov normalnych chalanov (t.j. neuchylov a "cool" chalanov) ide podla mna o sympatie.. a o tie ide kazdemu z nas, pretoze ak ti niekto ti niekto nie je sympaticky do tvare na prvy pohlad, nezacnes sa s nim rozpravat a ked sa s nim nezacnes rozpravat nezistis co je to vlastne za cloveka..
hm preco som ja doteraz narazila len na milych chalanov, s ktorymi som si normalne rozumela? asi preto ze si nevsimam tych co pozeraju len na tie nohy a do vystrihu
Fyzicka krasa bola vzdy na prvom mieste a nek mi nikto netvrdi to, ze to tak nie je. Sad mi chce niekto nahovorit to, ze niekomu je jedno to, ako jeho partner/ka vypada? ze mu na tom nezalezi? Nieco predsa na tom partnerovi musi pritahovat.
Samozrejme, ze do kategorie fyzicka krasa mozem zaradit to ako sa oblieka, ci mi je sympaticka.
A napr. mne sa stalo vzdy to, ze som si pisal pisal azacala ospevovat aki som zlaty a mily a je neviem este co, ze ju viem rozosmait ale ked si pytala foto a ja som jej ju poslal. tak uz nenapisala. takze, nie len chalani ale aj zeny si na tom potrpia, vsak je to ludske.
Samec si vybera samicu a samica zasa samca. je to ako v prirode.
..chapes je to svinstvo ale je to tak, ved ked idem po ulici cekujes iba toho chalana co dobre vyzera, skaredeho predsa neobkukujes..stale to tak bolo, a ked us ho oslovis a neviem co dalej skumas aj jeho vlastnosti bla bla nechce sa mi rozpisovat boli ma hlava , no a mozno ten skaredy ma krasnu povahu len mu ani sancu nedas...vrr
dôlezite su sympatie... podla mna...samozrejme ze ten kto mi urcitym sposobom nie je sympaticky(pricom nemusi vobec vyzerat ako brad pitt) asi nema velke sance... vyzor moze kludne zatienit intelekt a sposob uvazovania, nazory na zivot...vsetko je to o zhodach a sympatiach... ale tak co uz.. kazdy je iny a kazdy ma svoj nazor... samozrejme ze chlapi sa obzeraju za peknými babami a pritom im nejde velmi o rozhovory... ale ako vravim kazdy je iny.. preco? neviem ale ak na to niekto pride tak potom nebude problem povedat ci bolo skor vajce abo sliepka
Aj ty si si to vsimla??? Aj fyzicka pritazlivost byt musi a ked ta nepozna tak co si ma na tebe vsimat??? mne sa tiez stava ze najskor vystrih, potom nohy a nakoniec ostatok....tak co uz. my sa tiez rady pozerame
heh co sa tu debatilo o tych tucnych holkach pozor na tych par co za to nemozu (genetika a choroby)
a inak co ta ucili, ze na vyzore nezalezi klamali ta. zalezi, ale ide o to, komu co staci, ake ma kto kriteria,s cim sa uspokoji aaaa samozrejme tie ostatne srandy ako nejaka iskra, sympatia atd atd...
Ako je samozrejmé že sa človek na ulici obzerá za peknými ľudmi a nie za škaredými. A nech je človek hocijakého výzoru stále je tu rovnaká šanca že je to dobrý človek. A radšej pekný dobrý človek, ako škaredý dobrý človek... :p
Nehovor mi že keby si videla dvoch neznnámych chlapcov: jeden pekný a jeden škaredý, oslovila by si toho škaredého.
aj ked je na 10metrov daleko? a je tam velmi vela ludi a naraz sa obzera za tebou ale aspon takych30 chalanov a kazdy inde?a aj tych sa to mam opytat co su skaredy?a co mi stale nadavaju?
výzor zaujme na prvý pohľad...každý chlap, ktorého poznám, sa pozrie na dobre vyzerajúcu kočku...je to proste tak...ani ja neobdivujem chalanov, ktorí sa mi nepáčia...
našťastie (či bohužiaľ? ) prvým pohľadom nie je všetko vyhraté...poznám síce aj extrémistov, ktorí by chodili s babou, aj keby bola dutá ako trúbka, len aby bola pekná a roztiahla nohy, ale úprimne: zaujímajú nás baby taký primitívni povrchní tupci? (áno, uznávam, nešťastné zahľadenia sa- niekedy áno)...dôležité predsa je, čí ma človek niečo v hlave, v duši a na iných abstraktných miestach...ale, uznajme si to, aj tie fyzické a značne neabstraktné miesta proste zohrávajú určitú úlohu v potencionálnych vzťahoch...
no lebo chalani su uz raz taky nic s tym neurobis len nektory to davaju najavo iny zase ne a mimochodom chalani sa kukaju aj po spatnych kockach ale to uz ne s toho isteho dovodu zalezi natom ako si to vylozis no proste chlapy su svine
Akože zhod to čo za téma každý či už ženksá abo chlap čumí ked vidí niečo čo lahodí očiam a nehovor mi Peťa ,že ty nie!...niekedy sa mi stane ,že sa mi začne páčiť aj niekto kto vôbec nieje môj vkus a nejde len o to či je baba pekná ale musí aspon niečo vyžarovať nejakú charismu bárzčo ...obyčajnú šedú myšku si ani baba nevšimne...a okrem toho myslím ,že v konečnom dvôsledku ide hlavne o tú charismu a nie fyzickú krásu pretože každý z nás má iný vkus Proti gustu žiaden dišputát...
urcite zalezi na vyzore, ale nie na tom byt dokonala, ale zaujimava, a to je vzdy u kazdeho ine.."kolko ludi tolko chuti"..a potom to uz zalezi od veku...nic nie je horsie ako ked si s peknou babou na rande a v hlave ma s prepacenim nasrate..
Mne sa paci na babach hlavne ich usmev a oci.Netvrdim ze vyzor nieje dolezity ale ak vidim ze babe nasebe zalezi a neoblieka si veci po svojej starej materi...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
alebo prestan chodit po druhotriednych baroch a diskotekach
To, co mozem z dialky hodnotit je prave ten vyzor. Nehovorim, ze aby ma zaujala musi to byt sexbomba ! Ale urcita fyzicka pritazlivost tam musi byt.
Ako moj kolega hovori pre hramonicky vztah je potrebny fyzicky aj povahovy konsenzus a ja s tym vyrokom celkom suhlasim.
Ja uprimne poviem ze ked vidim nejaku tlstu mrochtu, co si da obtiahnute tricko aby zvyraznila svoju postavu panaka michelin tak by som o nu ani bicykel neoprel. Uz len to jak vyzera mi hovori: jebe na to ako vyzera, nic s tym nerobi, ziadna vola pre zmenu, proste nula bodov u mna... Takyto pasivny, necielavedomy clovek sa moze strcit. A dufam ze ma znesiete pod ciernu zem jaky som kreten, ale je mi to fuk
» budosaferjed.uw.hu/...
A k teme sa nevyjadrujem, pretoze to fakt nema zmysel... (iba by som sa nasral
Takze tak podla mna..
Samozrejme, ze do kategorie fyzicka krasa mozem zaradit to ako sa oblieka, ci mi je sympaticka.
A napr. mne sa stalo vzdy to, ze som si pisal pisal azacala ospevovat aki som zlaty a mily a je neviem este co, ze ju viem rozosmait ale ked si pytala foto a ja som jej ju poslal. tak uz nenapisala. takze, nie len chalani ale aj zeny si na tom potrpia, vsak je to ludske.
Samec si vybera samicu a samica zasa samca. je to ako v prirode.
a inak co ta ucili, ze na vyzore nezalezi klamali ta. zalezi, ale ide o to, komu co staci, ake ma kto kriteria,s cim sa uspokoji aaaa samozrejme tie ostatne srandy ako nejaka iskra, sympatia atd atd...
ten, ktorý má niečo v hlave, hľadá to isté aj u baby, takže asi tak
Nehovor mi že keby si videla dvoch neznnámych chlapcov: jeden pekný a jeden škaredý, oslovila by si toho škaredého.
Trošku diferencuj, holka.
našťastie (či bohužiaľ? ) prvým pohľadom nie je všetko vyhraté...poznám síce aj extrémistov, ktorí by chodili s babou, aj keby bola dutá ako trúbka, len aby bola pekná a roztiahla nohy, ale úprimne: zaujímajú nás baby taký primitívni povrchní tupci? (áno, uznávam, nešťastné zahľadenia sa- niekedy áno)...dôležité predsa je, čí ma človek niečo v hlave, v duši a na iných abstraktných miestach...ale, uznajme si to, aj tie fyzické a značne neabstraktné miesta proste zohrávajú určitú úlohu v potencionálnych vzťahoch...