nechaj deti na pokoji...nemyslim si ze ty si nechodila na diskoteky ked si mala 16....mozno este skor...ale tie sukne ma fakt jebu....vystrkuju pice kade tade jak piceee...co uz
Za to mozu rodicia, lebo cih tam pustaju a dovolia im sa tak obliekat. takze enviem co sa riesi. keby ich vychovavali na velkej urovni a nie tak ako teraz tak by si nenamietala podla mna nic.
Ja nechodim ani na diskoteky lebo nemam v laske nieco a to nieco ma vie aj natankovat a nemam rad ani tie miesta disko a tak ked pojdes do civiizovaneho podniku kde to pekne vonia a tak tak tam nenajdes skoro ani jednu pipku iba smaich mladsich ludi ktory sa chcu v pokoi porozpravat rpipadne sa najest
Kasko tot tvoj nazor. V klude sa vypravat mozem cely tyzden. Treba si aj troska uzit.
Co sa tyka tich deti, uz si nepomozete, je to uz raz tak.
Jako neni som zato aby deticky chodili po disko a kazili uroven, ale neni som ani zato aby chodili v kuse do nejakych vonavich podnikov aby sa kludne porozpravali.
Treba zvolit zlatu strednu cestu. A picovat nema zmysel o vekovych kategoriach, lebo ja ked som mal 16 tiez som chodil na disko. Ale vtedy nie ako gangsta ale ako normal clovek.
je to pravda..clovek sa ide zabavit a najde akurat tak kopu 15 rocnych alkoholikov.... a myslim si, ze by ich rodicia mali drzat trosku nakratko...JAAAA BY SOM TO BILAAAAAAAA
sa tu vsetci tvarite akoby ste mali 200 rokov a pritom mate tak 18-19 maximalne,a netvrdte mi ze ked ste vy mali 16 ze ste na disko nechodili....toto zboznujem aj moji kamosi takto zacali prednedavnom picovat ze oni do nasho poniku uz nepojdu bo tam chodia 16 rocne deti...to ze oni maju 18 a chodia tam uz 2-3 roky ich zjavne netankuje
je jedno či má dakdo 20 abo 15,16,17,19 abo kolko...ide o to jak sa človek na tej diskotéke správa...presne mne tiež lezu na nervy také dievčatá a tí gangsta chalani...aj ja som decko mám 17 ale ked idem na diskotéku(čo je btw raz za čas) aspon sa nenajebem tak ,že to tam celé otyčkujem a podobne...
nie je tvoj problem skor v tom ze si skareda a mlade a pekne baby ti preberaju potencialnych fesakov odporucujem,chod do laverny,tam sa o teba budu cernosi trhat alebo radsej ostan doma,to bude najlepsia pre teba a ak ludi v dopleri a inych podnichoch,a nie ze sa ukazes v randali!!!!
Vzdy sa vsade najdu nezelani ludia. Je pravda ja ked som mala 15- 16 tak som lietala po lese od rana do vecera a nieco ako krcma mi nic nehovorilo.. nu casy sa menia.. takisto ako aj deti.. osobne sa tymto pripadom smejem, ved je to hra na nieco, cim by chceli byt.. casom zistia, ze je to skor otazka ubohosti - picakuk sukna, face 13ky premalovany na 30 atd..
btw, gangsta boyzzz su chalani, kt. sa tvaria, ako drsny styl haaapes..ale skutek utek
no mne staci pocuvat tie 14 rocne baby od nas zo skoly ktore furt hovoria jak sa tesia do doplera a ze jak tam bolo minule super a ze tam videli niakeho 20 rocneho chalana ktory ich chcel [nadrbany jak socka ale sak ako inak] a podobne.. a najviac ma pobavi ked su nastvane ze ich tam matka nepusti... paneboze ja mam 14 vobec ma netrapi ze nemozem ist do dopleru
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
Ja nechodim ani na diskoteky lebo nemam v laske nieco a to nieco ma vie aj natankovat a nemam rad ani tie miesta disko a tak ked pojdes do civiizovaneho podniku kde to pekne vonia a tak tak tam nenajdes skoro ani jednu pipku iba smaich mladsich ludi ktory sa chcu v pokoi porozpravat rpipadne sa najest
Co sa tyka tich deti, uz si nepomozete, je to uz raz tak.
Jako neni som zato aby deticky chodili po disko a kazili uroven, ale neni som ani zato aby chodili v kuse do nejakych vonavich podnikov aby sa kludne porozpravali.
Treba zvolit zlatu strednu cestu. A picovat nema zmysel o vekovych kategoriach, lebo ja ked som mal 16 tiez som chodil na disko. Ale vtedy nie ako gangsta ale ako normal clovek.
Ja do doplera nechodim.....nemal uroven uz ani predtym. Plno hiphoperov, nackov a metrosexualov.....to ja fakt teda nemusim.
Ale nechapem, co je na tom tazke pochopit, ze niektore podniky by nemuseli byt preplnene ozratymi detmi...
ale do sukne ma nikto nenavlecie...
Nechcelo sa mi to citat cele, tak ak som napisal nieco co tu uz je tak sorry...
btw, gangsta boyzzz su chalani, kt. sa tvaria, ako drsny styl haaapes..ale skutek utek
Najprv sa skontroluj v zrkladle ty a potom hodnoť druhých...a ešte k tomu emo...akože zle...veľmi...
Cmuqám ťa hlupáčik...
hehe jaka uražka.. ja umrem
Banshee - suhlas