Nemam nijaky problem len stale nadavam sama sebe ako mozem byt taka prijebana a neustale sa vracat k chalanovi ktory ma vobec ale vobec nelubi .Viete strasne rada by som pocula vas nazor na chalana ktory vam jeden den povie ze vas miluje a planuje si s va
hmm.. zlozite.. a ten dotycny akoze vie co chce?? lebo keby ta mal tak rad a fakt by chcel byt s tebou aj v buducnosti, tak ti asi nenadava a dopraje ti kavu s kamoskou.. to z neho akoze ubudne alebo co?
chapem ta...lebo si zalubena a nechces ho stratit...ale asi to nema vyznam ked je taky.sama musis vediet co je pre teba najlepsie....ja na tvojom mieste by som sa k nemu nevratila urcite...
Ono je to aj tak, ze kamarati kazia vstah medzi dvoma ludmi. myslim si, ze sa avsak nezachoval priatelsky a clovek by si mal nechat cas aj na svoju dobru kamaratku ..... teda slusne povedane posli ho do pice takeho kokota mat je o hubu. a stym ako bolo hore uvede, ze sa ho musis zbavit tak bezpecne (kyselina)
wies chalani su welmi kruty chcu aby sme im lezali pri nohach a tymto si wydobijaju tzw.respekt aby sa citili ako chlapi......je welmi smutne ze aj ked nas lubia dokazu nieco thake wypustit z ust ale wer mi ked ta naozaj miluje pozri mu do oci ked tham uwidis kusok citu thak ta lubi... je este hlawne uwedomit si ci ti stoji este za to aby si mu dalo druhu sancu....
Posli ho kade lahsie, aj ked viem, lahko sa mi to hovori, sama som to zazila (aj ked v tom bolo nieco ine, on mi nenadaval). Skoro kazdy tyzden som si povedala, ze to ukoncim a ked prisiel za mnou a pobozkal ma, spravila by som pre neho takmer vsetko na svete. A bola som s nim pol roka, potom ma nastastie nechal on, lebo by som s nim bola snad doteraz.
A ty musis byt silna a vykaslat sa na neho, urcite na teba caka niekto lepsi, kto si ta zasluzi.
no keby mne nadal chalan do kuriev tak koniec...to si nenechaj,vsak nech si aspon uvedomi co robi a ak ta ma skutocne rad tak mu bude luto co urobil a bude sa snazit si to u teba nejako "vyzehlit"
akoze to nieje normalne.viem,je to tazek,no najrozumnejsiie co mozes spravit je ho nechat.pozri,napisal ti totu kazdya nikto z nas ti nema preco chciet zle,takze tak...nechaj o,bude ti lepsie.casom zabudnes...
on ta ma rad len je ziarlivy...a inac ty si fakt hlupana ked sa k nemu vracas...zajebe si a posle ta tam odkial si prisla a to ide stale dookola..no dost blba si ..prepac, ale ja som vzdy len uprimny a poviem co si myslim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
ale inac suhlasim s tym ze sa ho musis zbavit
A ty musis byt silna a vykaslat sa na neho, urcite na teba caka niekto lepsi, kto si ta zasluzi.