@warhawk aj mas pravdu, my sme mozno najinteligentnejsie zvierata tejto zemi, ktore prezili a dokazu rozmyslat a prezit, cize tu vladneme..jak volakedy boli mamuti alebo tak
@vaper Presne tak! Zem je akoby ľudské telo, a ľudia sú tu niake parazity smrteľné, a postupne zabíjame telo... Tak isto ako ľudia Zem... A nakoniec telo zomrie a parazity s ním...
fúúha. ja vždy chcem to, čo môžem dosiahnuť alebo mať(ok, teraz chcem svojho profesora, ktorého nemôžem mať ale keby ho mám tak by som ho nevymenila a chcela ho stále ). a keď to mám tak si to vážim. u mňa to nie je tak, že teraz chcem hento auto a keď ho budem mať tak už ho nechcem.
vážim si všetko čo mám.
napr. teraz chcem mať hotové skúšky. a keď ich budem mať spravené budem najspokočo človek na svete! fakt! možno je to tým, že nie som až taký materialista a sú pre mňa dôležité iné veci. neviem....
@greyness aj ja som na tom podobne teda nie s profesorom ale s tým, že si vážim dosiahnuté, nie len materiálno... Výnimky predsa potvrdzujú pravidlo (;
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
vážim si všetko čo mám.
napr. teraz chcem mať hotové skúšky. a keď ich budem mať spravené budem najspokočo človek na svete! fakt! možno je to tým, že nie som až taký materialista a sú pre mňa dôležité iné veci. neviem....