to je chujovina! ja mám tmavé vlasy no chlpy mám každý úplne iný, od čiernich cez hnedé. ryšavé, blond... až po úplne šedivé... každý jeden má iný odtieň
ta ja mám aj chlpy blond, tak nwm ako dosť vtipne to vyzerá keď sa opálim na rukách... nohy si holím, tak tam to našťastie nevidno... inek všetko je o génoch... možno keby mali tvoji rodičia fialové chlpy, aj ty by si ich také mala... ale bola by tu alternatíva, že by si ich také nemala, gény sú proste gény, tie nezmeníš...
to neni pravda sestra ma blond vlasy aj blond chlpy a mam kamarata a ten ma na celej tej svojej blondavej nohe asi 3 chlpy jak babska noha a to sa neholi
tak toto si uz skade zobrala?? ved si len predstav takeho blondiaka ( hovorim chlapa lebo zeny su vacsinou vydepilovane) blond vlasy a ech cierne chlpy na nohach sak to uz by co bolo to je blbost co vravis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
a ja mam tiez svetle chlpy aj tak ich mam len na rukach a nohach
@11 ako pre koho... no určite nejaká húština nieje vôbec pekná to nie... ale ked sa to pekne upraví... tak nič proti...
ty si asi toho viacej videla