Nechapem.. preco baby a chalani pozeraju na krasu.. ved v krase nieje nic zaujimave.. skor sa jedna o to co ma ten dotycny v srdiecku nemyslite?? ehm vsetci sa len pozerate ako kto vyzera.. ale na seba sa nepozriete vsak?
u mna krasa nie je prvorada ale zase vzdy je fajn ked ti je clovek aspon sympaticky....a vobec sa mi nepacia tie modelkovske bezchybne tvare, fakt na tom nevidim nic zaujimave...
7,tak to si tomu dal,že sa nik nezalubi do skaredeho.Divila by si sa,kukni na ludi na ulici je to roznorode,az sa mi niekedy mozog pozastavuje...a určite nemusi byt pravda,že co je krasen na povrchu je určite aj zvnutra.A taktiež,krasa je relativny pojem...niekto ti povie,že sa mu toto-hento lubi,iny na to ani pohladom nezabludi
súhlasím s 2.) ale tak každý má iný vkus a niekto kto je pre mna napríklad škaredý po nom môže iná baba úplne šalieť,,, (tým nemyslím nikoho konkrétneho) takže je to vlastne aj tak všetko individuálne,,,, a kukám sa aj na seba každý den,,,
Preco? Lebo ked mi clovek prosto nie je sympaticky nemam vela dovodov ho spoznat nejak blizsie... NEhovorim ze je krasa prvorada, ale clovek (dievca) mi prosto musi byt niecim sympaticky inak je to povacsinou na baze ze hm teba poznam a bye.
Vysledok: dievca mi musi byt symapticke, nemusi to byt modelka ani miss sveta, ale symapticka mi byt musi.
Co tak nepoznate sexualnu pritazlivost? Ved o tom je vyber partnera, ak prave nehladas vazny dlhodoby celozivotny vztah, manzelstvo, deti, vnucata.....
Samozrejme, ze to nie je LEN o sexualnej pritazlivosti, ale milujem take dievcata, ako pisu tu v tejto diskusii, ze im na vyzore skratka nezalezi a ze im je to ukradnute a dolezite je to, co ma clovek v srdci atd atd. A ze to len chlapcom zalezi na vyzore.
OMYL: skor by som povedal, ze len chlapci si to dokazu sami pred sebou priznat, a neklamu ani seba, ani opacne pohlavie. Narozdiel od NIEKTORYCH dievcat
Neviem ci je to len o tom ci im zalezi len an tom vyzore..podla mna by mal clovek niecim zaujat..pre mna vyzor neni az taky dolezity ale je to tym ze ludia sa na seba navzajom pozeraju a hladaju skor tych sympatickejsich ludi..ale ja nemam problem sa zoznamit aj s niekym kto je iny..mozno nie az moc krasny,ale asi kecam..proste ludia sa na seba poeraju skrz ten vyzor...kto im je sympaticky moze byt kto nie..ohovraju....proste to tak v dnesnej dobe chodi..
Lebo vo vztahu musi byt aj urcita pritazlivost, neverim, ze ty by si dokazala chodit s chalanom, co ta po fyzickej stranke uplne odpudzuje len preto, ze ma dobre srdiecko.
Ono, neda sa celkom povedat ze vobec nepozeram na dievca ci je pekne, alebo nie. To nie je pravda. Prave naopak. Ved prvy dojem z dievcata si vzdy vyvodzujem z toho ako vyzera - tvar, postava, styl obliekania, celkovy vyzor. Ja ani neviem povedat ako vyzera moje vysnivane dievca, lebo taku nemam. Ja viem jedine, ked predo mna postavite dievca, povedat ze ci je pekna alebo nie.
Nastastie moj zaber na dievcata je dost siroky, takze ta krasa nie je az taka prvorada, ale skaredu nechcem A ked je dievca velmi pekne, dalo by sa povedat ze sexy, tak to len potesi
nj no.. ako hej musi mi byt ten dotycny sympaticky aspon trosku.. ale napokon nechapem tie baby kt. pisu ze jaka si skareda a tak.. asi to bude tym ze nemaju to co mame my niektore baby.. a to je zavist.. neznasam take..
Krasa v tom ma svoj podiel, ale kazdy z vas urcite vie, ze sto ludi, sto chuti... co pre jedneho chalana je hnus, u druheho je nadherne... a proste viem ze je to uz klise dost ale najlepsia vec je byt sama sebou... ja som napr. extra vesela holka nie ze by som sa o seba nestarala, preboha, to nie Ale proste neuznawam make-up (hrozne to upchava pory a potom tyx yebakov... kriste) aa proste no Ide o to, ze ak dievca bude vyzarovat pozitivnu energiu, aa sebavedomie a vsetky tie casopisove kecy... tak proste nemusi ani nejak extra super vyzerat a predsa sa moze stat obletovanou, pretoze ludia ju budu vyhladavat prave pre tu charizmu, co vyzaruje krasa je dost relativny pojem cize
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
Ked mas peknu, tak sa nemas za co hanbit.
tak nic, no
urcite sa niekto nezalubi do niekoho skaredeho a jj kuknem sa na seba
ale inak...
len pre vyhradenych ludi dostupna
jj pre wyhradenich ludi dostupna
Su aj vynimky, ale malo.
Vaha moderneho dievcata - 52 kg
Bez make-up-u - 42 kg
preto, ze pozreju na seba, pozeraju na krasu toho druheho. keby nepozerali sa krasu svojho, nepozerali by ani na druhych
Vysledok: dievca mi musi byt symapticke, nemusi to byt modelka ani miss sveta, ale symapticka mi byt musi.
Samozrejme, ze to nie je LEN o sexualnej pritazlivosti, ale milujem take dievcata, ako pisu tu v tejto diskusii, ze im na vyzore skratka nezalezi a ze im je to ukradnute a dolezite je to, co ma clovek v srdci atd atd. A ze to len chlapcom zalezi na vyzore.
OMYL: skor by som povedal, ze len chlapci si to dokazu sami pred sebou priznat, a neklamu ani seba, ani opacne pohlavie. Narozdiel od NIEKTORYCH dievcat
hm..a no tak to je a neviem prec a pozrela som sa..a lubim sa
Ono, neda sa celkom povedat ze vobec nepozeram na dievca ci je pekne, alebo nie. To nie je pravda. Prave naopak. Ved prvy dojem z dievcata si vzdy vyvodzujem z toho ako vyzera - tvar, postava, styl obliekania, celkovy vyzor. Ja ani neviem povedat ako vyzera moje vysnivane dievca, lebo taku nemam. Ja viem jedine, ked predo mna postavite dievca, povedat ze ci je pekna alebo nie.
Nastastie moj zaber na dievcata je dost siroky, takze ta krasa nie je az taka prvorada, ale skaredu nechcem A ked je dievca velmi pekne, dalo by sa povedat ze sexy, tak to len potesi