No tak to by aj mna zaujimalo.. resp. pochopim, ze nema este dalsie casti, natacanie dlho trva a tak... tak ale preco tam potom napisal program na nedelu?
Fuuuj Akí traaaaaaaapni "herci" KOKOS TAK TOTO ZMAZAAAAť!!!!!!!!!!! Veď to nevie hrať prebohaaa...fuj Až je mi smiešne keď to pozeraaam..teda som pozerala ZMAZAŤ!!!
Pokial si chcete skratit cas cakanim na novy diel Tajomstva pozrite si zatial nase uzasne videoblogy najdete ich na mojej webke v blogoch (robim si tu ale hnusnu otrasnu propagandu, co? nenavidte ma za to!!!)
Tak srry ale tomasovi sa ani moc necudujem ak su moje informacie presne tak proste nema na to dost casu. a keby sa mna spytalo 100 ludi ze preco som nehodil este hento a tamto na stranku tak by som ich tiez vsetkych poslal do
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
Som zvedavá, či sa ozve aj sem...
ak by som si zobral moj pripad. tak casu je malo povinosti je vela
tomas uplne len tak z pici plati drahy server aby tu bola telka, len pre JEDINU cast tajomstva...
prosim?!
btw chalani to hraju dobre... ale tie baby su otrasne... odrepotane vety.. pocas ktory akoby mysleli uplne na nieco ine...
a to co je za robota ze vas tomas posle do pice??? to ako fakt???