Prečo je na slovensku tak málo zachranných staníc pre zatulane zvieratka?
Na zvieratko sa dnes niekto ani nepozre a ked beha po meste vychudnuty pes alebo mačka tak si ih nikto nevsima iba ked zacne nejaky pes brechať vtedy zavolaju nejakeho poliša aby ho zabil...ale preco nedame sancu žiť? chcela by som aby ludia jednoducho za
Kvôli tomu, že je málo peňazí a tá trocha, čo je sa dáva hlavne na ľudí, aj ked je to niekedy podľa mňa vyhadzovanie peňazí. Myslím hlavne peniaze vyhodené na dávky našim spoluobčanom, ktorí v živote nebudú pracovať, však načo aj. štát ich uživí. A potom na to doplácajú bezbranné zvieratá.
Dobre, tak nech dá štát peniaze aj s našich daní deťom v Afrike. Vôbec by mi to nevadilo. Ale prečo idú skoro všetky peniaze lenivcom, ktorí sa vedia len sťažovať, že majú málo peňazí od štátu a za 1 deň sú schopní minúť toľko peňazí, ktoré má normálny človek napríklad na pol mesiaca. Samozrejme, že ich minú na alkohol.
je tu luto zvierat? a to ze ich kazdy den mas na tanieri a koli tebe umieraju ti luto nieje??
Ludia nevolaju preto ze pozerat sa inym smerom je jednoduchsie. Su radi ked problemy spoločnosti (take ktore nas obklopuju kazdy den) niesu ich problemom (vlastne su, ale radi sa tvarime ze niesu)
V peniazoch problem nieje. Kazde vecsie miesto ma utulok, ale vela ludi cislo na utolok ani nema , nepozna, a ani nema zaujem strazit zvieratko par hodin kym prenho niekto pride........ Lahostajnost, to je ten problem
A dalsia kopka samaritanov... Pitche a co poslem zradlo co som nedojedol do afriky? Nech pride pekne hnile? Alebo posleme tam nieco trvanlivejsie nech so to gangy zoberu a ostatni nech hladuju dalej, ale my mame dobry pocit... pitche sa uvedomte, stat sa najskor musi postarat o svojich az potom o inych, aj ked sa mi nepaci ze ti cokoladkovi kktkovia nic nerobia len beru prachy, tak to proste funguje a tak skoro sa to nezmeni.
Koho trapia tulave vychudnute chore zvierata???? Nikoho lebo oni chcu radsej zomriet ako zit lebo je im zle na tomto svete. skor by sme sa mali pytat preco nemame dostatok miesta na hromadne hroby chorim a vychudnutim zvieratam. sice aj ludom ale to je ina tema. ....
Preco? Ja ti hned poviem preco to tak nie je. Po prve je malo penazi a kto by sa o to vsetko staral
Po druhe za to mozu prijebany ludia. Takze chod za tymi ktori tych psov vyhodili z domu a zjeb ich. Stat za to nemoze, ze su na Slovensku bezohladny ludia, ktori vyhadzuju z domu psov o ktorych sa pred tym starali.
ja nehovorím o utulkoch pre zvieratá, ty chytráku.
ked si si nevšimol, tak trochu sa to tu začalo točiť okolo ludi, a nie len v tej tvojej afrike, ale všade na svete.
a pokial si mysliš, že iba ludia maju pravo na dostojny život, tak choď niekam. Za to že majú trochu väčší mozog ako zvieratá, neznamená to, že su jediní na svete.
preco je na Slovensku tak malo zachytnych stanic pre ludi bez strechy nasd hlavou?
Neviem,preco,ale proste ak to zvieratko uz nikot nechce tak ,prepacte, za vyraz ale tak treba ho utratit. Ak sa len tak tula po uliciach,je nebezpecne a moze preniest aj dake choroby, casom sa stane agresivnym a urcite to nie je vhodne aby dalej zilo.
ja by som skor dala peniaze na tie utulky nez na ochlastanych agresivnych bezdomovcov..viem nie su vsetci taki ale vacsina ano..staci sa poobzerat po blave..
Hulo: no pretože na die deti mysli každy druhy clovek na tejto zemi a kazdy im pomaha v humanytarnych akciach...no ale zvieratkam sa takato pozornost nedava takze preto ma to TRAPI!!!!
musia byt nejaky clovek co sa zaujma aj o nieco ine ako o male deti...ved aj zvieratka maju dušu a to plati pre vsetkych ktory si myslia ze ma trapia taketo ,,blbosti" !!!!!
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
...
Ludia nevolaju preto ze pozerat sa inym smerom je jednoduchsie. Su radi ked problemy spoločnosti (take ktore nas obklopuju kazdy den) niesu ich problemom (vlastne su, ale radi sa tvarime ze niesu)
V peniazoch problem nieje. Kazde vecsie miesto ma utulok, ale vela ludi cislo na utolok ani nema , nepozna, a ani nema zaujem strazit zvieratko par hodin kym prenho niekto pride........ Lahostajnost, to je ten problem
sorry
svet ľudí má omnoho väčšie problémy ako sú útulky pre zvieratá.
pozri sa do afriky a nepiskuj tu!
ja som nemal namysli konkretne afriku, len ma napadla, islo mi o to aby sa dievcina zamyslela nad tym ako sa maju ludia tak vseobecne....
a potom mozme riesit ostatne. ďďď
Po druhe za to mozu prijebany ludia. Takze chod za tymi ktori tych psov vyhodili z domu a zjeb ich. Stat za to nemoze, ze su na Slovensku bezohladny ludia, ktori vyhadzuju z domu psov o ktorych sa pred tym starali.
ja nehovorím o utulkoch pre zvieratá, ty chytráku.
ked si si nevšimol, tak trochu sa to tu začalo točiť okolo ludi, a nie len v tej tvojej afrike, ale všade na svete.
a pokial si mysliš, že iba ludia maju pravo na dostojny život, tak choď niekam. Za to že majú trochu väčší mozog ako zvieratá, neznamená to, že su jediní na svete.
Pes milionara sa ma stokrat lepsie ako obycajny robotnik...
Neviem,preco,ale proste ak to zvieratko uz nikot nechce tak ,prepacte, za vyraz ale tak treba ho utratit. Ak sa len tak tula po uliciach,je nebezpecne a moze preniest aj dake choroby, casom sa stane agresivnym a urcite to nie je vhodne aby dalej zilo.
ja by som skor dala peniaze na tie utulky nez na ochlastanych agresivnych bezdomovcov..viem nie su vsetci taki ale vacsina ano..staci sa poobzerat po blave..
musia byt nejaky clovek co sa zaujma aj o nieco ine ako o male deti...ved aj zvieratka maju dušu a to plati pre vsetkych ktory si myslia ze ma trapia taketo ,,blbosti" !!!!!