Prečo je na Slovensku taká mizerná súdržnosť medzi ľudmi?
Myslím hlavne tie diskusné súboje medzi Bratislavou a ostatnými časťami Slovenska, hlavne východom, ktoré priam neznášam. Prečo majú niektorí jedinci stále potrebu "dúchať do pahreby"? Čo si o tom myslíte?
je to ako vojna medzi slovakmi a cechmi, slovakmi a madarmi, romami a neromami, politikom medzi politikom... z prirodzenej sutazivosti podporovanej hrdostou a podobne vznikne flame... a po dalsie, v kazdej diskusii su flameri (ludia ktori ten ohen rozduchaju), takze tak
Ja som východniar a čo? Som z mesta, zo sídliska a nejak ten "východ" ani nepociťujem. Nikto z mojej rodiny nepracuje v BA a ani sa nikto z mojej rodiny nemá potrebu navážať do BA. Ale mám rodinu v Kanade,USA,UK,Nemecku....Skvor by som povedal, že je nejaké moderné pičovať na východ. Alebo skvor trapné.
som vychodniar ktory zije a pracuje v BA a nemam s nicim problem inak a ak picujeme s kamosmi, ktori su original z BA, tak sa na tom smejeme, lebo to je zo zartu
ze si zalozil absolutne zbytocnu temu, ktora tu bola azda tisickrat, doteraz sa nic nevyriesilo, teraz sa nic nevyriesi a ostane to tak ako to funguje aj vsade inde na svete a mne to ani vobec neprekaza
Ja nenadávam na nikoho či východniar alebo Blavák. Práveže sa mi zdá že východniari sú celkom v pohode. Na Blavákov nemôžem tiež nič povedať akurát len to že by niekedy nemuseli jazdiť ako .........
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
zajtra skúška... tak sa "učím"
Ďalej lebo zas tu je pár ľudí čo sa nevie zdržať vulgarizmov na iné časti slovenska kvoli tomu hore napisanemu.
belzeboss, nejde o to ze sa ma nieco vyriesit, ide o to aby ludia mohli pokecat.