blba otazka....dost blba...jednoducho to byt muselo...v kazdom z nas je podla mna kusok nacistu....ale samozrejme chyba bola niekoho vyvrazdovat pre inu narodnost alebo take...
lebo suzitie niektorych rozdielnych kultur na jednom mieste je nemozne, a prinasa mnoho problemov. xenofobia, rasizmus a nacizmus je len prirodzena reakcia.
ja si myslim ze rozdieli treba a kady clovek citi v inom cleveku konkurenciu ja si myslim ze preto a tak normalne nenaidie to je v pohode ale utllkcanie a koncentraky to nikdy
asi tak... skôr by sa trebalo zaoberať tým že prečo takých ľudí stále pribúda teda ak sa vobec dajú nazvať nacistami.. lebo tých "novších" beriem len ako zakomplexovancov..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
no preco? lebo sme sprosti
v každom prípade je to hriech a nacistov by som najradšej pochytala a dala im okúsiť vlastnú medicínu... hajzli...
a preco som blondynka a nie rysava?
a preco existuju nacisti?
na to odpoved nemas....
otazky preco nemaju odpoved!! teda preco, lebo s tym niekto zacal a nasli sa ludia ktori pokracovali
Pretoze clovek je netolerantny egoisticcky curak...
Nejak mam v poslednej dobe az prilis negativne myslenie Bohuzial vsak realisticke...