No lebo tam idú väčšinou takí inteligenti ako tu zakladajú témy A to nechcem nikoho uraziť, ja som tam ale chodil dosť dlho na to, aby som vedel Samozrejme česť výnimkám.
Pointa je v tom, že tu na tejto stránke nedostane človek na otázku normálnu odpoveď bez toho aby k nej nedostal 10 trápnych, ktoré sú mu na dve veci.
Nepochopím to, že si niektorí dajú tu námahu 10 krát okomentovať tak isto 10 fór s témou EUBA atď. Je tu viac takých komentárov, kde niekoho" ide roztrhať", že sa niekto zas o nej čosi pýta ako tých, kde by mohol dostať aj odpoveď, ktorá by mu mohla pomôcť.
Potom o čom má byť táto stránke a fórum? "Hej, teraz všetci poďme toho chudáka zhodiť, len preto lebo sa pýta niečo o EUBE, ktorá je tu omieľaná toľko krát?" No a čo, že tu tá téma už bola a to že to niekomu trhá žilami...
@katryn Myslím, že ľudí vytáča jednak to, že sa tie témy stále opakujú (človek si nedá námahu vyhľadať, či sa to už rozoberalo, ale rovno založí nové vlákno) a že veľmi veľa z tých otázok nemá možnosť v podstate nikto zodpovedať, prípadne naopak, odpoveď poskytne niekoľkosekundové hľadanie na google.
@katryn Nuž, je pravda, že neužitočné komentáre sú tu častejšie ako užitočné (čo dokazuje aj ten graf hore), ale bohužiaľ, taký je dnes v podstate celý internet.
Aj tak ma seriózne zaujíma, prečo drvivá väčšina otázok (a osobne si myslím, že hoc nie vždy, tak často naozaj hlúpych) o VŠ sa týka práve EUBA.
stale mi nedošiel lisť z euby. do termínu zapisu 27.6 má dojsť všetkym? lebo tam mám postupil do dalšieho kola (Ais). či to niečo znamená. dakujem za normálne odpovede. Niekomu aj natom zaleží. pekný den
Lebo nevedia na istotne neprehľadnej stránke euby nájsť telefónne číslo alebo emailovú adresu na študijné oddelenie, na študjinom im nedvíhajú telefón alebo neodpisujú na maily. Určite je to týmto, však hádam nie sú takí sprostí, aby sa neinformovali z prvej ruky
Písala som na mail(odpoved žiadna). Volala som na študijné oddelenie a "príjemná osobka" mi odpovedala že nech to rieším z poštou. list ma dojsť každému. takže ale je to moja chyba ked mi nedošiel. vôbec neviem ako to riešiť.
Je to celé trápne a ak vyjadríš názor, že ťa to tu obťažuje, tak sa ozvú páni múdri a slečny dokonalé, že zakladatelia týchto PRIJEBNÝCH fór a ankiet chcú osobnú skúsenosť s EUBA. A najviac ma vie zabiť, keď nejaký dementný 17 ročný kokotko napíše niečo o EUBA do fóra, ktoré s tým nesúvisí. Nech už sú debilkovia prijatý a dajú s tým pokoj a až v januári sa to tu rozpúta, že kam sa hlásiť na výšku
sorry, podľa mňa komplet tráápna anketa, nehovorím to preto, že tam študujem, ale poznám ten pocit, ked si v strese a chceš čím skôr vedieť stav ako si na skúškach obstál, to že to niekomu ide na nervy je podľa mňa jeho problém, že sa nad to nedokáže povzniesť, tak to fórum preskočím a idem ďalej...nie?.... keď si závislý na tom, že musíš okomentovať všetko čo sa za celý deň premelie birdzom, je tvoj problém, sama som pred rokom pár týchto ankiet vytvorila a to len preto, že tu je množstvo študentov a je to jediné miesto, kde dostaneš info za krátku chvíľu, ovšem čím ďalej tým viac prevažujú odpovede "od veci" ako k veci, pretože ľudia si radi masírujú ego.........a nechápem ako si sa dostal k tomu, že na eube študujú len nesamostatní ľudia, ja to tak nevidím, ovšem, všetko záleží čo pod pojmom nesamostatný človek chápeš....určite to nie je tým, že človek chce zistiť vopred asi ako približne dopadol, toto nepovažujem za "nesamostatné",...ale ak takýmto spôsobom triediš ľudí vo svojom okolí tak ďakujem pekne O_o
btw, ak viem, vždy pomôžem ľuďom čo požiadajú o určité info a poviem ti nie ich málo, radšej venujem čas človeku pre pomoc, ako čas strávený na prečítanie si ankety typu "som tehotná?", "máte dieťa", "dá sa otehotnieť orálom", čím ďalej tým viac nám rastú primitívnejšie deti, hlavne že majú iPhone či playstation ....toť vsio
@popoluska15 keby tu tych ankiet, podotykam rovnakych, nebolo ako hub po biblickej potope, vsetko by to bolo v poriadku..skus si dat do vyhladavaca euba a pozri si, kolko ich tu bolo len za poslednych par dni vytvorenych..a to ani nehovorim o takych topicoch, kde je otazka polozena tak, ze odpoved na nu bude vediet fakt len kompetentny clovek, tam pracujuci
@trdelniiiq ibaže Euba neznamená 1 odbor, je tam toľko odborov, toľko študentov, že sorry nedá sa to sklbiť do jedného fóra, a je množstvo študetov, ktorí sa tam hlásia a chcú dostať akú takú odpoveď, to že sa nad to nedokážeš povzniesť a posunúť myšku inde to nie je ich problém ale teba,
@xvalod ďalší vševed sa ozval? študuješ tam, keď o nej toľko vieš? priznávam niektoré individuá sa dokážu na E-čkach prebojovať vyššie ale čo z toho keď vyššie tak či tak poletia, pretože nestačí vedieť neustále minimum, niektorí mi fakt pripadáte ako hotoví analytici
@popoluska15 to, ze studenti, ktori sa chystaju na vysoku skolu a nie su schopni si najst potrebne informacie na patricnych miestach nie je moj problem a koniec koncov, ani nikoho odtial.. kvanta ludi si dokaze zohnat informacie samo, tak nevidim, v com by sa studenti, hlasiaci sa na euba mali od nas ostatnych lisit
@trdelniiiq môžem ti dať príklad prečo? Pretože napríklad ja som šla hneď po skúške domov, nepoznala som v BA nikoho, nemala som sa odkial dozvedieť koľká pod čiarov som skončila, ďalej ako si si iste všimol, mnoho ľudí píše na študijné, len je zázrak ak imm vôbec odpíšu, tu na birdzi je mnoho študentov, a je ľahšie zistiť info ako niekde inde, sama som sa pokúšala o všetko možné kým som sa zaregistrovala na tohto zlodeja času, a našla som si tu aj spolužiačku a kamošky, ľahšie sa mi potom začínalo, nechápem ako ťa môže nejaké fórum navyše otravovať, čo čakáš intenzívne po refreshovaní nejaké primitívne fórum, kde môžeš zahviezdiť a keď tam je niečo o Eube tak si z toho na cucky a hned zakladáš anketu? sorry prideš mi hrozne obmedzený, proste si nevšímmam anketu a robím niiečo iné nie? tu som po skúškach nebola hrozne dlho, ale začali mi na pokeci vypísovať ľudia, ohľadom info a pýtali sa či už nechodím na birdz, tak som prišla a ostala som prekvapená TSkami ohľadom školy, a preto hneď nejdem zakladať ankety.
@trdelniiiq keby si ich mal na háku, tak táto anketa nejestvuje, ale okey, nejdem sa ďalej hádať, evidentne musíš mať vždy pravdu, a môj čas tiež radšej využívam efektívnejšie
@trdelniiiq okey kopla som sa, ale reagoval si akoby to bol tvoj nápad, odpustíš mi tu hrubú chybu? sorry je mi to jedno, proste ma unavuje ako človeka dokáže vytočiť takáto blbosť, sú dôležitejšie veci, nad ktorými by sa ľudia mali rozčuľovať
1.) Možností v ankete je veľa, avšak ani v jednej z nich sa nepíše, že na EUBA študujú len nesamostatní ľudia.
2.) Táto anketa rozoberá normálny problém a vytvára priestor na zamyslenie sa nad jeho príčinou a prípadnú diskusiu.
3.) V súvislosti s prvými dvoma bodmi si pokladám otázku, či sa tu náhodou nevyskytuje nejaká odpoveď "od veci" - snáď chápeš, na čo narážam.
4.) Tvoj príklad, ktorý má byť odpoveďou na @trdelniiiq -ovu poznámku o tom, že mnoho ľudí si dokáže nájsť info samostatne, nevyčleňuje špecificky študentov EUBA. Táto anketa je snahou zistiť, čo ich teda vyčleňuje. Ak nesamostatnosť, tak v akom zmysle? Ak nie nesamostatnosť, tak čo?
5.) Ja sa nerozčuľujem a nevytáčam. Normálne sa pýtam. Skôr sa mi zdá, že sa tu rozčuľuje a vytáča niekto iný.
6.) "sorry prideš mi hrozne obmedzený, proste si nevšímmam anketu a robím niiečo iné nie?"
Tvoje obvinenie v prvej časti vety (chápem to tak, že je adresované mne) je podľa môjho názoru nepodložené, avšak vzniklo zrejme na základe nesprávneho úsudku o zmysle tejto ankety, preto si to nebudem brať k srdcu. Čo sa týka druhej časti vety, prečo by som sa ňou mal riadiť ja, kým Ty evidentne nemusíš?
@caleban sorry, prvé 4 odpovede to tak naznačujú "väčšina študentov nesamostatných", tak si o tom človek pomyslí svoje, čo sa týka informovanosti, iné školy majú možno lepší systém informovanosti študentov ako Euba, lebo ich systém je dosť chudobný, a to "prídeš mi hrozne obmedzený" nepatrilo tebe, ale ako chceš, môžeš si to vziať ako namierené tebe, ,,,,a druuhá časť vety? ja reagujem preto, lebo otváram všetky fora o Eube, a ak viem čo tvorca potrebuje vedieť tak poradím, predsa len Euba má biedny informačný systém (ovšem ak ním nemyslím konkrétne Ais2), tak sa snažím trošku podať informácie ďalej,,,,,,,,,a neospravedlňuj sa, každý sme iný, každý máme iný názor, ja to beriem v pohode to, čo si napísal
a je trápne porovnávať si školy...baví to väčšinou len nevyzreté osoby, ktoré na výške nemajú vlastne čo robiť..lebo aj napriek neviem koľkým výškam, má v dnešnej dobe problém mladý človek sa presadiť a nájsť si poriadnu prácu....lebo nemá prax...nevadia mi fóra o školách, vadia mi príspevky: "moja škola je ťažšia, nie moja, nie moja...."
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
get a life
(Akurát vidno, že takých je tu väčšina.)
Pointa je v tom, že tu na tejto stránke nedostane človek na otázku normálnu odpoveď bez toho aby k nej nedostal 10 trápnych, ktoré sú mu na dve veci.
Nepochopím to, že si niektorí dajú tu námahu 10 krát okomentovať tak isto 10 fór s témou EUBA atď. Je tu viac takých komentárov, kde niekoho" ide roztrhať", že sa niekto zas o nej čosi pýta ako tých, kde by mohol dostať aj odpoveď, ktorá by mu mohla pomôcť.
Potom o čom má byť táto stránke a fórum? "Hej, teraz všetci poďme toho chudáka zhodiť, len preto lebo sa pýta niečo o EUBE, ktorá je tu omieľaná toľko krát?" No a čo, že tu tá téma už bola a to že to niekomu trhá žilami...
zakážme fóra o VŠ na birdzi, všetko je na google.
je zvláštne, že niekto nevie odpovedať na tú otázku ale aj tak to musí debilne okomentovať.
A fakt, rozčuľovať sa nad každým fórom takého typu, to si mám kaziť každý deň?
Aj tak ma seriózne zaujíma, prečo drvivá väčšina otázok (a osobne si myslím, že hoc nie vždy, tak často naozaj hlúpych) o VŠ sa týka práve EUBA.
čo do pekla je tá euba ?????
@xvalod ďalší vševed sa ozval? študuješ tam, keď o nej toľko vieš? priznávam niektoré individuá sa dokážu na E-čkach prebojovať vyššie ale čo z toho keď vyššie tak či tak poletia, pretože nestačí vedieť neustále minimum, niektorí mi fakt pripadáte ako hotoví analytici
na zvysok ani reagovat nebudem, pretoze je to zbytocne mrhanie mojho casu
1.) Možností v ankete je veľa, avšak ani v jednej z nich sa nepíše, že na EUBA študujú len nesamostatní ľudia.
2.) Táto anketa rozoberá normálny problém a vytvára priestor na zamyslenie sa nad jeho príčinou a prípadnú diskusiu.
3.) V súvislosti s prvými dvoma bodmi si pokladám otázku, či sa tu náhodou nevyskytuje nejaká odpoveď "od veci" - snáď chápeš, na čo narážam.
4.) Tvoj príklad, ktorý má byť odpoveďou na @trdelniiiq -ovu poznámku o tom, že mnoho ľudí si dokáže nájsť info samostatne, nevyčleňuje špecificky študentov EUBA. Táto anketa je snahou zistiť, čo ich teda vyčleňuje. Ak nesamostatnosť, tak v akom zmysle? Ak nie nesamostatnosť, tak čo?
5.) Ja sa nerozčuľujem a nevytáčam. Normálne sa pýtam. Skôr sa mi zdá, že sa tu rozčuľuje a vytáča niekto iný.
6.) "sorry prideš mi hrozne obmedzený, proste si nevšímmam anketu a robím niiečo iné nie?"
Tvoje obvinenie v prvej časti vety (chápem to tak, že je adresované mne) je podľa môjho názoru nepodložené, avšak vzniklo zrejme na základe nesprávneho úsudku o zmysle tejto ankety, preto si to nebudem brať k srdcu. Čo sa týka druhej časti vety, prečo by som sa ňou mal riadiť ja, kým Ty evidentne nemusíš?
Ešte raz sa ospravedlňujem za neskorú reakciu.